Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar herkese. Kilo verme yoluna girdim ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendimi burada buldum. Kolesterol ilacına başladım geçen hafta, doktor yönlendirmesiyle diyetisyene gidiyorum ama onunla amacımız kolesterolü düzene sokmak, maalesef kalori hesabı bile yapılmadı..
Kurallarınızı okudum. Eğer beni de aranıza alırsanız kilo vermem konusunda oldukça yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
Hoşgeldin canım tan yerindesin 😍

tesekkur ederim

anladim canik gecmis olsun insallah hastaligi gecmistir kizinin

tesekkurler

baya bir sey yemissin ama hepsi azar azar. Ben yesem doymam. Boyun kac acaba?kilo korumada misin vermede mi?

👏👏👏bravo tebrik ederim. Cok az yiyorsun ama sadece persembe etkilememistir bence genel olarak iyi gidiyorsun.

😔saysam bir suru bahanem var. Ama hicbiri kilo almami degistirmez. Cok abarttim gece kalkip tost cikolata ne varsa yedim hic dur demedim kendime gecen hafta fazladan 1 kilo bu hafta 2 kilo almis oldum. Bunden sonra dikkat etmeye calisacagim

😭😭😭😭

Tabiki arkadasiz ben senin vermene sevindim insallah ben de veirirm 58dim yaklasik 3 haftada 60 oldum 😭
Boyum kısa 1.54 var galiba.
Kilo vermek istiyorum, 55in altinda düşmek istiyorum.
Ekmegi kısınca az doyuyorum aslında.
Eskiden ekmeksiz doyardim gençken 🙈
2 gece aç uyudum burda gecen hafta 🤭
Direnmem lazim nefsimin isteklerine 😁
Abur cubur cok olur bende ama artik yememeye kesin karar veriyorum diyelim 🙄🤲🏻
Gecen hafta sonu misafirim vardi, diyetin ilk günleri hamur işleri gırla gitti bende, hatta buraya da açıkça yazdim, kaptanimiz Zipzip uyardi beni, daha sağlıklı yiyeyim diye 🙂 keki böreği bitirince uslandim 😄 bir daha yapmazsak tabii 🤨 neyse yapılırsa yemem ben de (umarim).

Kısa zamanda 2 kilo almışsın.
Canın mı sıkkındı. Yapma bunu kendine. Bi de yiyeceğimiz cısları sabah ve gündüz yersek belki kalıcı olmaz. Gece yenenler sıkıntı oldu belki de sende. Bi dikkat edelim bakalım beraberce ♥️

Bugüne özel kendimi şımarttım :deli:
Hem öğün hem tatlı yerine bir lezzet bombası hazırladım.:KK76:
Rengi güzel olmadığı için paylaşmak istemedim.
Bildiğimiz Yulaf lapasi başka ne olacak ki :KK45: Önce yulafi sütle kaynattim kıvam alınca
İçine , muz , kayısı , fındık , tarçın , kakao minnak da bir bal gezdirdim üzerine. Yedim bitti bile :olamaz: tavsiye ederim harikaydı.

Bugüne özel kendimi şımarttım :deli:
Hem öğün hem tatlı yerine bir lezzet bombası hazırladım.:KK76:
Rengi güzel olmadığı için paylaşmak istemedim.
Bildiğimiz Yulaf lapasi başka ne olacak ki :KK45: Önce yulafi sütle kaynattim kıvam alınca
İçine , muz , kayısı , fındık , tarçın , kakao minnak da bir bal gezdirdim üzerine. Yedim bitti bile :olamaz: tavsiye ederim harikaydı.
Afiyet olsun ablacim 😍😍

Back
X