- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.188
- 798
- 36
Sonra pişman olmaYapacaksan peşin soyle de seni kırmızı takıma birakayim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra pişman olmaYapacaksan peşin soyle de seni kırmızı takıma birakayim![]()
Elhan pastel 60kilo aytozu aomia ve kraliçe bnm takımında olsun
Tebrikler çok güzel bir eksi canımEki Görüntüle 2988364
geçen cuma günü : 98,4 Kğ
bugün : 97,3 Kğ
Fark : - 1.100 Gr
Zipzip- @Cordelia
Aomine Daiki
Teşekkürler canım@KarlarKralicesi tebrik ederim. Mavi takım harikaydik.Kırmızı takım
Aomine Daiki sizleri de tebrik ederim.
![]()
Kızlar kaç adım hedef koyuyorsunuzAaaa adımda başbaşa mıyızZipzip-
12.000 dedik canimKızlar kaç adım hedef koyuyorsunuz
Hoşgeldin canım tan yerindesinMerhabalar herkese. Kilo verme yoluna girdim ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendimi burada buldum. Kolesterol ilacına başladım geçen hafta, doktor yönlendirmesiyle diyetisyene gidiyorum ama onunla amacımız kolesterolü düzene sokmak, maalesef kalori hesabı bile yapılmadı..
Kurallarınızı okudum. Eğer beni de aranıza alırsanız kilo vermem konusunda oldukça yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
Katılmak istiyorum ama bu hafta değil haftaya inşallah sizinleyim vizelerim var. Çok totişimi kaldıramayacağım12.000 dedik canim
Takımlarda 8000
İnşallah birşey cikmayacaktir canım. Beslenmene dikkat et cok cok az yeme..
teşekkür ederim canlarDetaylı bakılacak olması çok güzel. Altı güne her şey belli olur. Zaman kaybetmeden iyilesirsin canım.. Tekrar geçmiş olsun.![]()
Tamam canim sinavlarinda basarilar diliyorumKatılmak istiyorum ama bu hafta değil haftaya inşallah sizinleyim vizelerim var. Çok totişimi kaldıramayacağımama sonraki hafta benide ekleyin
HeSakın sarmısaklı panik detoksu yapayım deme
Sonra ana haberlerde
FLAŞ FLAŞ FLAŞ
Sarmısaklı panik detoksu yapan mağdur takımına +10 kilo ile geri döndü" Ben kandırıldım başka kimse kandırılmasın" diye röportaja başladı![]()
Başarılar dilerim tatlimKatılmak istiyorum ama bu hafta değil haftaya inşallah sizinleyim vizelerim var. Çok totişimi kaldıramayacağımama sonraki hafta benide ekleyin
Teşekkürler canımTamam canim sinavlarinda basarilar diliyorum![]()
İnşallah ablacım. Pek umudum yok ama belli olmaz.Başarılar dilerim tatlimİyi çalış derslerine hepsinden geçer not al...biz de yolumuza bakalım daydaycim..
![]()
Boyum kısa 1.54 var galiba.tesekkur ederim
anladim canik gecmis olsun insallah hastaligi gecmistir kizinin
tesekkurler
baya bir sey yemissin ama hepsi azar azar. Ben yesem doymam. Boyun kac acaba?kilo korumada misin vermede mi?
bravo tebrik ederim. Cok az yiyorsun ama sadece persembe etkilememistir bence genel olarak iyi gidiyorsun.
saysam bir suru bahanem var. Ama hicbiri kilo almami degistirmez. Cok abarttim gece kalkip tost cikolata ne varsa yedim hic dur demedim kendime gecen hafta fazladan 1 kilo bu hafta 2 kilo almis oldum. Bunden sonra dikkat etmeye calisacagim
Tabiki arkadasiz ben senin vermene sevindim insallah ben de veirirm 58dim yaklasik 3 haftada 60 oldum![]()
Çalışırsan umut olurİnşallah ablacım. Pek umudum yok ama belli olmaz.![]()
Afiyet olsun ablacimBugüne özel kendimi şımarttım
Hem öğün hem tatlı yerine bir lezzet bombası hazırladım.
Rengi güzel olmadığı için paylaşmak istemedim.
Bildiğimiz Yulaf lapasi başka ne olacak kiÖnce yulafi sütle kaynattim kıvam alınca
İçine , muz , kayısı , fındık , tarçın , kakao minnak da bir bal gezdirdim üzerine. Yedim bitti biletavsiye ederim harikaydı.