Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sayfamızdan ayrılan değerli arkadaşlarımızın ısrarla bıkmadan usanmadan hakaret etmelerinden yorulmuş olabilirim. Sabrımın son kullanma tarihi de tükendi hastayım ve tahammül edemiyorum. Açık açık yazacaklar kim ne yaptı onlara ne dedi Yoksa böyle arkadan arkadan sallamayacaklar. Adam gibi çıkacaklar ortaya söyleyecekler ne olmuş neden dolayı gitmişler onlara ne yapmışım kim onlara ne yapmış kim şeytan kim melek kim timsah ?

Herkesin bir sabri var. Zorluyorlar. İlla diyorlar konuş Cordelia. Çünkü susuyorsun diye suçlu sanıyorlar. Sadece iyi niyetimden ve geçmişin hatrına susuyorum. Ama herşeyi tek tek dökeceğim. Özel demeyeceğim genel demeyeceğim. Kim ne konuşmuş ortaya koyacağım. Benim alnım ak. Onların ak mi herkes görecek. Ya da susacaklar terbiyeli terbiyeli.

haydaaa
bdv yi anlıyorum da diyet sayfasında kim neden kavga etsin vallahi başımıza gelmez umarım.
bir de çok takmamak lazım yaa biz buraya eğlenmeye motive olmaya giriyoruz; zaten iş stresli, trafik, yoğunluk ne bileyim anneler çocuklar, ekonomi zaten malum. yani burada da stres olacaksak ölelim artık.
bu gruby o yüzden sevdim, takımlarda çok sıkı yani sanki kupa kazancaz valla kan ter içinde kalıyorduk. her hafta motive kilo vermek/ hasta olmamak/ işin yoğun olmaması/ sınav stresinin araya girmemesi zaten hayatın doğal akışına aykırı... ben grubu insanları çok sevdim o nedenle lütfen fazla uzatma arayı, şimdi adımları kim hesaplayacak 😂😂

11 lira fiatı 500 gramlık.
Demin yanlış foto eklemişim.
1642173889397.webp

olabilir bir incelerim bakayımm ☺️allahım kurtulmak istiyorum artik 🌸

evet haklısınız insa ilerleyebilirim bu yolda az az olsun ama devamli olsun

ayyyy gözümden yaş geldiii inan bunu hic unutmayacagım 😂😂😂😂
sen belgeli ben belgesiz uzay boşlugunda ...

aglanacak halime gülüyorum bu doğru 😐
Sakğnce ilerleyeceğiz işte bizde hemen olsun diyoruz da yanlış düşünüyoruz aslında.

Mayacigim sana çok güveniyorum geçen hafta veremedin artıya geçtin bu demek oluyor ki bu hafta çok iyi vereceksin seni goriyim hadi canikom en az 1 kilo bekliyourm senden eksi ama 😂

ya valla allah biliyor forum üyelerinden mi saklıycam ben de öyle düşünüyorum. çünkü o yemeye bu kilo alımı iyi. sıfır yürüyüş...
bir tek hala yorgunum ve işte odaklanamıyorum o korkutuyor beni. ama yavaş yavaş azalıyor, hain korona şimdiye 56 olmuştum 😡😡😡

haydaaa
bdv yi anlıyorum da diyet sayfasında kim neden kavga etsin vallahi başımıza gelmez umarım.
bir de çok takmamak lazım yaa biz buraya eğlenmeye motive olmaya giriyoruz; zaten iş stresli, trafik, yoğunluk ne bileyim anneler çocuklar, ekonomi zaten malum. yani burada da stres olacaksak ölelim artık.
bu gruby o yüzden sevdim, takımlarda çok sıkı yani sanki kupa kazancaz valla kan ter içinde kalıyorduk. her hafta motive kilo vermek/ hasta olmamak/ işin yoğun olmaması/ sınav stresinin araya girmemesi zaten hayatın doğal akışına aykırı... ben grubu insanları çok sevdim o nedenle lütfen fazla uzatma arayı, şimdi adımları kim hesaplayacak 😂😂
Ben hesaplayacagim canım buradayım yemin ediyorum kimseyle kavga etmedim. dünya görüşüm de bu yönde kimseyle kavga etme taraftarı olan bir insan değilim burada bir forum'da zaten niçin kavga edebiliriz ki. Ama o kadar çok hakarete uğradım ki sustukça daha çok hakaret ediyorlar... Unuttukları şey şimdi güzelce konustuklari kişilerin arkalarından dedikleri ama üşenmedim hepsini buldum. Açalım bakalım kartları ellerinde iftira dışında ne var. Zira benim elim çok sağlam.

DIKKAT DIKKAT 📢 ❤kırmızı takım kaptanınız konuşuyor
Ay çok güzelmiş kaptan olmak siz de zayıflayın siz de olun😜 tabi ki şaka sizi galeyana getireyim diye yazdım
Bana herşeyi sorabilirsiniz ömrüm diyet yapmakla geçti sizin için herşeyi araştırırım bulurum bu haftayı çok güzel kapatacağız hepinizi öptüm ev halkının yemek saati geldi akşama görüşürüz canikolarim

ya valla allah biliyor forum üyelerinden mi saklıycam ben de öyle düşünüyorum. çünkü o yemeye bu kilo alımı iyi. sıfır yürüyüş...
bir tek hala yorgunum ve işte odaklanamıyorum o korkutuyor beni. ama yavaş yavaş azalıyor, hain korona şimdiye 56 olmuştum 😡😡😡
Bu hafta 56.0 bekliyorum seni pazartesi 56.7 cuma en az 56.2 ❤❤❤

Ben hesaplayacagim canım buradayım yemin ediyorum kimseyle kavga etmedim. dünya görüşüm de bu yönde kimseyle kavga etme taraftarı olan bir insan değilim burada bir forum'da zaten niçin kavga edebiliriz ki. Ama o kadar çok hakarete uğradım ki sustukça daha çok hakaret ediyorlar... Unuttukları şey şimdi güzelce konustuklari kişilerin arkalarından dedikleri ama üşenmedim hepsini buldum. Açalım bakalım kartları ellerinde iftira dışında ne var. Zira benim elim çok sağlam.

amaaaan cordeliacığım benim sen bilirsin ama valla insan daha stres oluyor, sonra kümül kızıp hiç girmemezlik yapma da...

Back
X