- 22 Ocak 2013
- 41.675
- 210.554
- 798
Evet canım. İyileşelim. Annem pozitif çıktı. Bende koronayim biliyorum .korumaya mi geçtin askom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım. İyileşelim. Annem pozitif çıktı. Bende koronayim biliyorum .korumaya mi geçtin askom![]()
Aaa ciddi misin canim cok gecmis olsun Allah sifa versin annenin durumu nasilEvet canım. İyileşelim. Annem pozitif çıktı. Bende koronayim biliyorum .![]()
yaaa çok geçmiş olsunEvet canım. İyileşelim. Annem pozitif çıktı. Bende koronayim biliyorum .![]()
Daha iyi canım. Teşekkür ederim. Dün biraz kötüydü. Ben zaten korona olduğumu düşündüğüm için kac gündür evdeyim. muhtemelen hastanede bulaştı diyoruz. Belki bana da onlardan bulaştı.yaaa çok geçmiş olsun
annen nasıl? hafif atlatır İnş
MasterFit Yarışması 18. Etap | 14.01.2021 Cuma | |
Kırmızı Takım | ||
![]() | Kırmızı Kaptan | 61,60 |
![]() | Kırmızı | 66,90 |
![]() | Kırmızı | 60,70 |
![]() | Kırmızı | 57,80 |
![]() | Kırmızı | 70,50 |
![]() | Kırmızı | 82,00 |
![]() | Kırmızı | 66,20 |
![]() | Kırmızı | 97,30 |
![]() | Kırmızı Sarı | |
Kırmızı Takım ortalama | ||
Menü avantaj ödülü % 1 | ||
Kırmızı Takım ortalama Sonuç | ||
Mavi Takım | ||
![]() | Mavi Kaptan | 72,20 |
![]() | Mavi | 84,40 |
![]() | Mavi | 67,70 |
![]() | Mavi | 73,10 |
@KarlarKraliçesi | Mavi | 64,80 |
![]() | Mavi | 87,80 |
O oya17 | Mavi | 68,70 |
![]() | Mavi | 84,80 |
![]() | Mavi Sarı | 62,10 |
Onlar patronlarmış ya kız tamamZipzip-
Afiyet olsun ablacimMenüm
13: 30
Karışım
14: 30
1 küçük muz
Biraz ceviz
1 muffin
1 kâse kremalı mantar çorbası
Biraz brokoli
2 y.k. Yoğurtlu havuç
2 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
2 kupa siyah çay
1 lt yi geçer su
Yaa hazirlamissin bile ellerine saglik kaptanim18. Hafta hayırlı olsun. Herkes ortisini/ rakibini seçsin.
MasterFit Yarışması 18. Etap 14.01.2021 Cuma Kırmızı Takım ugurbocuuu
Kırmızı Kaptan 61,60Elhan
Kırmızı 66,90Aomine Daiki
Kırmızı 60,70Ankee
Kırmızı 57,80Wilma11
Kırmızı 70,50aytozuvegece
Kırmızı 82,00Nefesimmmsin
Kırmızı 66,20sara_28
Kırmızı 97,30Zipzip-
Kırmızı Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım Amine Busra
Mavi Kaptan 72,2060kiloyum
Mavi 84,40pastelfit
Mavi 67,70DeryaOnDiet
Mavi 73,10@KarlarKraliçesi Mavi 64,80YaparsinMinii
Mavi 87,80O oya17 Mavi 68,70dolunaydagel
Mavi 84,80fesang
Mavi Sarı 62,10
evet11 lira fiatı 500 gramlık.
Demin yanlış foto eklemişim.
Eki Görüntüle 2988508
Sakğnce ilerleyeceğiz işte bizde hemen olsun diyoruz da yanlış düşünüyoruz aslında.
Bu hafta seni yormadik kaptanimYaa hazirlamissin bile ellerine saglik kaptanim![]()
hoşgeldin canımTabiki.
Adım : Elif
Boy: 165
Kilo :89.6
Hedef Kilo : 65
Medeni Durumum : Evliyim
Meslek : Memurum
Çocuk Sayısı : 1 (5 yaşında bir kızım var)
Kilo Alma Nedeni : Gece yeme alışkanlığı, abur cubura düşkünlük bir de hareketsizlik.
Sağlık Sorunu : Kolesterol İlacı Kullanıyorum, bir de hipotiroidi var.
Kilo vermeyi isteme nedeni : Vücut ağrılarımdan kurtulmak, daha sağlıklı bir birey ve enerjik bir anne olmak.
Sanırım her şeyi anlattım![]()
tatlım çok geçmiş olsun. üzüldüm yaaEvet canım. İyileşelim. Annem pozitif çıktı. Bende koronayim biliyorum .![]()
doğrudur canım. çünkü bugün migrosa uğradım etinin yulafında indirim yoktu.11 lira fiatı 500 gramlık.
Demin yanlış foto eklemişim.
Eki Görüntüle 2988508
Sakğnce ilerleyeceğiz işte bizde hemen olsun diyoruz da yanlış düşünüyoruz aslında.
Yaaa cok uzuldum allah sifa versin hepinizeEvet canım. İyileşelim. Annem pozitif çıktı. Bende koronayim biliyorum .![]()
Amin canım. Hepimize inşallah.Yaaa cok uzuldum allah sifa versin hepinize
Canım bugun daha iyi. Sağol.Aaa ciddi misin canim cok gecmis olsun Allah sifa versin annenin durumu nasil
Yaaaa geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm.Evet canım. İyileşelim. Annem pozitif çıktı. Bende koronayim biliyorum .![]()
Çok şükür hep iyi olsun.Canım bugun daha iyi. Sağol.
Olur canımElhan cım aynı takımdayız ama kilolarımız yakın olduğu için rakipleşelim mi?