Ben de 66ları görsem ne güzel olur ama çok zor6 lara yarın görcem regl oldum düN ve zayıfladımreglin kilo ile alakası yok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 66ları görsem ne güzel olur ama çok zor6 lara yarın görcem regl oldum düN ve zayıfladımreglin kilo ile alakası yok
![]()
Anladim canim cok daginik yiyorsunBi seyleri unuttum diyom da hatirlayamadim.
Evet evet öğlen bulgur pilavi vardi ya. O tuttu beni bütün gün evet
Bugün çok kötü unutkanim ya, düşündüğüm basla seyleri de hatirlayamadim![]()
Düzeltme:
Patatesten sonra bulgur pilav yemistim.
Ben gida teknolojisi ogretmeniyim. Gida kimyasi kitabinda250 gr tavukta 250 gr protein olmuyor. Mesela 250 gr piliç ızgarada 32,25 gr yağ, 45,25 gr protein, 0 gr karbonhidrat oluyor. Bunu hesaplamak için çok güzel uygulamalar var. Ketojenik diyet yaptığımda ağzıma attığım lokmayı hesaplamak zorunda kaldığım için ezberim oldu artık.
Bir de kilo başı 1 gr proteini ciddi spor yapanlara / ağırlık antrenmanı yapanlara öneriyorlar. Tavuk örneğinden gidersek kilo başına 1 gr protein almam için 500 gr kadar tavuk yemem gerekiyor. Proteinin fazlası vücutta yağa çevrilerek yağ şeklinde depolanır.
Tamam yap da yavaş yavaş bitir canım. Daha kahvaltı edemeden sen ev işlerini bitirince gözümüz kalıyor amavalla yapan başka biri olsa yormazdım kendimi
Teşekkür ederim canım![]()
Günaydın orticimGünaydın Kızlar![]()
Iyiyim kaptanim sen nasilsinNasilsim kaptanim
22 bin ile kapattim gunu :)
Yarın tartıda belli olur ortimGünaydın orticimvar mi bugün beni ezme planın
![]()
Günaydın canimGünaydın Kızlar![]()
Helal olsun kaptanım ben daha yataktan dahi çıkmadımIyiyim kaptanim sen nasilsin
Ilk defa agri yapmadi hatta simdi 7 bin adimdayim :)
Hayatım ben kahvaltımı erken yapıyorum, çay keyfim de 9’da bitiyo. Spordan önce biraz iş iyi oluyo, sonra yoruluyorum. Yemekdi vs okul saati geliyo , ondan sonra zaten gece 11’e kadarTamam yap da yavaş yavaş bitir canım. Daha kahvaltı edemeden sen ev işlerini bitirince gözümüz kalıyor ama![]()
Teşekkür ederim canim 7-8 gibi yataktan cikmis oluyorum:)Helal olsun kaptanım ben daha yataktan dahi çıkmadımsen 7 bin adım atmışsın. Maşallah ne diyeyim
![]()
7 bin mi atmışHelal olsun kaptanım ben daha yataktan dahi çıkmadımsen 7 bin adım atmışsın. Maşallah ne diyeyim
![]()
Erkenden bişeyleri halletmek iyi oluyor. Kafanda durunca sana rahat vermezTeşekkür ederim canim 7-8 gibi yataktan cikmis oluyorum:)
Yatsam yatarimda kalkmak daha iyi oluyor benim icin
Doğrudur. Benim anlatmaya çalıştığım 80 gr protein kaynağının içinde 80 gr protein olmadığı. Mesela google a gıda protein değerleri yazınca çıkan tablolardan birini paylaşıyorumAnladim canim cok daginik yiyorsun
Ben gida teknolojisi ogretmeniyim. Gida kimyasi kitabinda
Gunluk alinmasi gereken protein miktari=kg(gr)×1 yazar canim.
500 g degil
Diyelim ki 80 kilosun 80 gr protein almalisin
Illaki tavuktan degil
Yesil mercimek, peynir, yumurta bunlardan da alabilirsin
Almamız gereken kilo/gram bazında protein miktarını besinlerin değerlerine göre hesap etmemiz gerekir, ağırlıklarına göre değil.Doğrudur. Benim anlatmaya çalıştığım 80 gr protein kaynağının içinde 80 gr protein olmadığı. Mesela google a gıda protein değerleri yazınca çıkan tablolardan birini paylaşıyorumEki Görüntüle 2992240
70 kilo biri (protein ile ilgili bir sağlık problemi yoksa), kilo bazında gün boyu sadece gram ölçümüyle 70 gr protein yerse ki avuç içinin yarısı eder, ciddi sağlık problemleri yaşayabilir.
.
Maşallah kaptanım 22bin nedirIyiyim kaptanim sen nasilsin
Sınırlarimi zorladim birazMaşallah kaptanım 22bin nedir
İyiyim bende![]()
Yarın tartıda belli olur ortim![]()
Iyiyim kaptanim sen nasilsin
Canim sen koronayi atlattin cok normal yorma kendini daha fazlazipzipim ben bittim valla
hala bi iyi oluyorum bir kötü
o kadar enerjisizim ki
sırf grup için dün 8bin adım attım ama bu 2 gün kılımı kıpırdatmak istemiyorum valla
acil kendimi multivitamin ve dinlenme bakımına alıyorum![]()