Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim sen koronayi atlattin cok normal yorma kendini daha fazla 🥰🥰

ya ben iyileştim diye soğuklarda da çok yürüdüm
biraz abarttım galiba, dün her yanım ağrıyor bankaya para yatırmaya çıktım çocuğu uyutup
eşim diyor ki bak sakın yürüme
tamam dedim ama yine yürüdüm :D yarın yürümem artık dedim ki zaten yoktu perşembe unutmuşum.
sonra geldim çocuk uyandı, kustu, 12ye kadar uyumadı ve resmen bana eziyet oldu.
allahtan annemle beraberiz, 3 kişi biri çocuk, biri yastık yorgan, biri etrafı temizleyerek çabuk atlattık sayılabilir.

kız hiç sanmıyorum ben seni
ama eğer elhanı geçersen ben de tbt ekmeğine abanıcam haftaya :KK70:
Birde diyete girmeden önce ki yeme mi görseydiniz eminim hepiniz aferin böyle devam et derdiniz şuan ki menülerim için 🤣🤣🤣
Sadece sunu söylüm hiç zorlanmadan her ögün 1 ekmek yiyen biyim🙈

🥰🥰🥰

Maşallah canım🙏Gözümüz çok arıyor seni🥰

Kolay gelsin 😍
Bitti bile bu haftadan sonra 4 kısmına geçerim bir kaç gün daha devam ederim.
Sporuna sağlık canım ❤️ Enerjin bol olsun. Bittikten sonraki mutluluğa diyecek yok. Hadi bakalım walk walk...Tatilde evde yapmaya başlayacağım inşallah. :KK76:
Sağol hocam bitti maden suyumu içiyorum toksinleri kovalayım hemen yap sende tüm vücut çalışıyor resmen :KK53:
O şırıngayla da denedim, yutmamış olursa ağzından atıyor, yutmuş olursa çıkarıyor. Bir kaç gün daha çekeceğiz artık. Çok üzülüyorum ama zorla da olsa içecek başka çaremiz yok.
Benimde LDL 243, HDL 67 çıkmış şimdi tekrar baktım. Kilodan oldu ama eminim ben, çok kısa sürede 10 kilonun üzerinde kilo aldım. Önümüzdeki ay 4-5 kilo verebilirsem 280 lere düşecektir diye düşünüyorum. Göreceğiz hep birlikte..
Bizim ufaklık bayılıyor ona keyifle içiyor.
İçmek zorunda ki iyileşebilsin oda.
Iyiyim kaptanim sen nasilsin ♥️

22 bin ile kapattim gunu :)

Ilk defa agri yapmadi hatta simdi 7 bin adimdayim :)
Naptın sen öyle 22 bin ne demek canına kastın var senin be kuzum yapma böyle ne olur.

Sağol hocam bitti maden suyumu içiyorum toksinleri kovalayım hemen yap sende tüm vücut çalışıyor resmen :KK53:

Naptın sen öyle 22 bin ne demek canına kastın var senin be kuzum yapma böyle ne olur.
Iyiyim ablacim valla zorlamadim kendimi zorlasam yapmam birakirim🥰🥰

Iyiyim ablacim valla zorlamadim kendimi zorlasam yapmam birakirim🥰🥰
İlk başta anlamazsında sonra çıkar ağrısı,bak ne buldum adımla ilgii.

"8 BİN ADIM YETERLİ"

Hürriyet gazetesinden Ece Çelik'in haberinde görüşlerine yer verilen, Dahiliye Uzmanı Dr. Aytaç Karadağ, "Sağlıklı yaşam için önerdiğimiz yürüyüş miktarı yaşa ve kişinin hastalıklarına göre değişiyor. İleri yaşta olan, kalp ya da nefes darlığı hastalıkları olan kişilere 4 bin adım önerirken genç, kondisyonu olan sağlıklı kişilere günlük ortalama 8 bin adım atmasını tavsiye ediyoruz. Özellikle her gün çok fazla yürümek diz kapaklarında kireçlenmeler, eklem hasarları ve kalbe daha fazla yük binmesine bağlı kan basıncında artışlara sebep olabiliyor. Her gün yapılan ideal düzeyde bir yürüyüş kemik erimesinin önüne geçerken eğer fazla abartılırsa kemiğe baskı yaparak zarar veriyor. Sağlıklı kişilerin yüksek tempolu olarak düz yolda 6 bin ile 8 bin adım arasında atması en ideali" dedi.

İlk başta anlamazsında sonra çıkar ağrısı,bak ne buldum adımla ilgii.

"8 BİN ADIM YETERLİ"

Hürriyet gazetesinden Ece Çelik'in haberinde görüşlerine yer verilen, Dahiliye Uzmanı Dr. Aytaç Karadağ, "Sağlıklı yaşam için önerdiğimiz yürüyüş miktarı yaşa ve kişinin hastalıklarına göre değişiyor. İleri yaşta olan, kalp ya da nefes darlığı hastalıkları olan kişilere 4 bin adım önerirken genç, kondisyonu olan sağlıklı kişilere günlük ortalama 8 bin adım atmasını tavsiye ediyoruz. Özellikle her gün çok fazla yürümek diz kapaklarında kireçlenmeler, eklem hasarları ve kalbe daha fazla yük binmesine bağlı kan basıncında artışlara sebep olabiliyor. Her gün yapılan ideal düzeyde bir yürüyüş kemik erimesinin önüne geçerken eğer fazla abartılırsa kemiğe baskı yaparak zarar veriyor. Sağlıklı kişilerin yüksek tempolu olarak düz yolda 6 bin ile 8 bin adım arasında atması en ideali" dedi.
Haklisin ablacim tamam daha az yürüyeceğim 🥰🥰

Ben de başlıycam da, baktım egzersiz çok zor😖
Haklisin ablacim tamam daha az yürüyeceğim 🥰🥰
Canım adımı 8-10 arası tut. Mesela 15dk pilates 15dk kardiyo yap. Bunların önüne arkasına yürüyüş ekle. Tek bacaklarına yüklenmemiş olursun. Hem bacaklarından şikayetçisin ya pilates sıkılaştırır😍

Canım adımı 8-10 arası tut. Mesela 15dk pilates 15dk kardiyo yap. Bunların önüne arkasına yürüyüş ekle. Tek bacaklarına yüklenmemiş olursun. Hem bacaklarından şikayetçisin ya pilates sıkılaştırır😍
Pilates felan yaparken çok sıkılıyorum abla ya🙈🙈
Evde yürüyünce normal tabi sen sayı olarak çok yürüyorsun ondan dedim.
Bir kerede olsa çok fazla zaten sen gene azalt biraz arada da otur dinlen.:KK200:
Tamam ablacim az yürüyeceğim 🥰

1'den balıyorsun zaten oda 15 dakika sürüyor 1 hafta yada 10 gün yapıp 2'ye geçiyorsun lk başta zorlanırsın belkde alııyorsun zaten.
Ben çok rahat yapıyorum normldede hep hareketliymdir zamanındada az spor yapmadım step yaptım bir dönem 1 yıl kadar..

Back
X