- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.107
- 798
- 36
69,9 u görcemhiçbişey yememiş ki açlıktan mı ağlıyosun kızWilma11

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
69,9 u görcemhiçbişey yememiş ki açlıktan mı ağlıyosun kızWilma11
Ben senin datlu dilini yirim yirimmmTabiki herşeyi yiyiyorum derler ama porsiyon kontrolü yapıyolar. Biz napıyoruz utanmasam tabağı da yicem
Aşkım olsun ben yine de takılırımrakibimle uğraşmam lazım
3 porsiyon yiyip bi de evdekilerin artıklarını yediğimi bilirim ben![]()
Sagol abla kanepeden düştü. Sabaha kadar gözlemledik şükür bişey olmadı. Çok şükür ki iyi valla baş ağrısından emin olamıyorum evin içinde bereyle geziyorum öyleÜst üste gelmiş hepsi. Çok geçmiş olsun canım. Oğlun nereden düştü? Durumu nasıl?
Allah şifa versin aşı bayağı yan etki yapmış. Biraz zaman geçsin sinüzitten mi aşıdan mi belli olur.
Evet cnm gece 12 de düştü. Çok şükür kusma falan baygınlık olmadı tomografi de çekmedi ler. Belirti olursa çekeriz dedilersaat 2 ye kadar acildeydik sonra eve geçtik. Sabaha kadar gözlemledik şükür bişey olmadıNefesimmmsin canım çocuk mu düştü
Aynı şekilde hayatım, yoksa kopuyorum ben de. O yüzden ensendeyimBen senin datlu dilini yirim yirimmm
Takıl bana iyi geliyor yoksa yerimden kipirdamayacagim![]()
Bizde de yarın sabah büyük bir kahvaltı yapılacakZipzip- okulun son gunleri diye arkadaslar bir suru sey getirmis
Ben de yedim ve sabahta yedim.
Aksam da yedim
Bugunluk yazmasam olur mu?
Çok geçmiş olsun arkadaşım çok şükür biseyi yokmuşSagol abla kanepeden düştü. Sabaha kadar gözlemledik şükür bişey olmadı. Çok şükür ki iyi valla baş ağrısından emin olamıyorum evin içinde bereyle geziyorum öyle
Evet cnm gece 12 de düştü. Çok şükür kusma falan baygınlık olmadı tomografi de çekmedi ler. Belirti olursa çekeriz dedilersaat 2 ye kadar acildeydik sonra eve geçtik. Sabaha kadar gözlemledik şükür bişey olmadı![]()
Hayatım çok geçmiş olsun. Çok şükür iyiymişSagol abla kanepeden düştü. Sabaha kadar gözlemledik şükür bişey olmadı. Çok şükür ki iyi valla baş ağrısından emin olamıyorum evin içinde bereyle geziyorum öyle
Evet cnm gece 12 de düştü. Çok şükür kusma falan baygınlık olmadı tomografi de çekmedi ler. Belirti olursa çekeriz dedilersaat 2 ye kadar acildeydik sonra eve geçtik. Sabaha kadar gözlemledik şükür bişey olmadı![]()
Çok şükür ii şimdilikÇok geçmiş olsun arkadaşım çok şükür biseyi yokmuş
Çok teşekkür ederim cnmHayatım çok geçmiş olsun. Çok şükür iyiymiş![]()
Bugun başka bir sayfadan arkadaş profilimin üsteki senin adını görmüş ilaç falan zannetmiş yememe sebebim diye yazınca. Kendi kendime bayağı güldüm.Aynı şekilde hayatım, yoksa kopuyorum ben de. O yüzden ensendeyim![]()
Çok şükür tatlım bir şey olmamış.Sagol abla kanepeden düştü. Sabaha kadar gözlemledik şükür bişey olmadı. Çok şükür ki iyi valla baş ağrısından emin olamıyorum evin içinde bereyle geziyorum öyle
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Üzüldüm.Iyi aksamlar kizlar
Dun ve bugun giremedim malesef pozitif ciktim.
Zaten gunlerdir halsizligimin sebebi belliymis
Bu ara aktif olamayacagim
Sagol abla kanepeden düştü. Sabaha kadar gözlemledik şükür bişey olmadı. Çok şükür ki iyi valla baş ağrısından emin olamıyorum evin içinde bereyle geziyorum öyle
Çok geçmiş olsun cnmIyi aksamlar kizlar
Dun ve bugun giremedim malesef pozitif ciktim.
Zaten gunlerdir halsizligimin sebebi belliymis
Bu ara aktif olamayacagim
Hosbulduk canim bir bakayim dedimhoşgeldiiiin
bugün aklımdan geçtin yaa dedim ne zamandır görünmüyor bu kız
katıl yaaa
kaptan olduğunda ne güzel vermiştin yine verirsin bence
Bende ablaİyidir
Seni görünce çok sevindim biliyor musun![]()
Sagol canim sana da cok gecmis olsun.Çok geçmiş olsun cnm