- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.812
- 548
Herkesin canı çekti hafta sonu herkes nohut pişirirNohut diye diye aserttin beni kız hafta sonu yapıp yicem bol bol![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin canı çekti hafta sonu herkes nohut pişirirNohut diye diye aserttin beni kız hafta sonu yapıp yicem bol bol![]()
Simdilik yatti bakalim dun 1.30da uyudu oysa 21.30da baslamistim uyutmaya saatlerce 5dk da uyandi bugun insallah uyur .Ahh kıyamam ya benimkiler hala ayakta![]()
6 Eylül'de başlamıştım kaptanım tam 3 hafta olmuş tamam zorlamıyorumAyy bu kadar zorlama canim bu hafta cok guzel kilo verdin gerisi haftaya kalsin
Ayda 4 kilo ideal zaten
Sen baslayali 3 hafta oldu galiba 5 kilodan fazla gitti sanirim
İyi geceler canım seni çok iyi anlıyorumHerkese iyi geceler ses cikarmadan mutfak toplamam lazim![]()
İyi geceler canım bende evi toplayayim yaticamHerkese iyi geceler ses cikarmadan mutfak toplamam lazim![]()
Hani kabak yiyecektin![]()
İnşallah kuzum onlar huzursuz oldumu annelerde diken üstünde oluyorSimdilik yatti bakalim dun 1.30da uyudu oysa 21.30da baslamistim uyutmaya saatlerce 5dk da uyandi bugun insallah uyur .
Teşekkürler canım benim yemiş gibi oldumdahada nohut yemem biraz ara vermem gerek bi tatlı yapıp gelirim nerdesin
![]()
Kuzu ya nohut ye ya da kabak biri şişiriyor biri ödem attırıyor nasıl dengelicen kiO benim öğlen menüm buharda kabak yoğurtlu. Eşim kabak yemez onlara nohut pilav. Akşam bende sadece nohut yerim. Yada nohutu öğlen kabağı akşam yerim.
Sadece bugun pek giremedim tatlim genelde aktif oluyorum sanada takiliyorum arada
Burdayim canim bugun pek girememedimBenimde dikkatimi çekti geçen hafta daha aktifti
Kaptanlık yordu Ellamhaksizda değil yani
![]()
Önümüzdeki hafta korumaya gececegim inşallah canimMezun gibi korumak istiyorum demisti ya belki ondandir
Kuzu ya nohut ye ya da kabak biri şişiriyor biri ödem attırıyor nasıl dengelicen ki![]()
Tüh ya keşke onu özelden söyleseydimKaptanlar duymasın afaroz ederler bizi![]()
Şişlik yapmıyorsa ye canımOzaman nohut yerim valla mis gibi koktu![]()
iki gundur oglanin ogretmeni sikayet ediyor ogretmeni dinlemiyormus yaramazlik yapiyormus ona sıkıldim biraz canim iki gundur oglana soyleyip duruyorum ogretmeni dinle yaramazlik yapma diyeOkul vs al gotur getir hepimiz yogunuz belki ondandir . Sahsen benimkiler yeni uyudular kucugu caki gibi dersi sabote ediyor babayla durmuyor hala azilarla kopek disleri cikiyor suluk gibi memede zir zirrrr
Menümü yazayım
Sabah
Eki Görüntüle 2923811
15:00
Sarımsaklı domatesli biber sote
4yk yoğurt
18:30
Sabahın aynısı
Sıvı: 1 lt Dukan birasi,1.5 lt su ( hala içiyorum), 1kupa detox çayı
E Elif_Eylul @CordeliaaZipzip-
zeyneppk