Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkilerde yeni uyuduAhh kıyamam ya benimkiler hala ayakta![]()
Onuda yapıyoruz bacım merak etme10.500 de kalmistim en son su an 11.110 olmus harikasinız kızlarr az ceneniz dursun az koşun yuryun squat yapin![]()
Bende şimdi yatağa soktum bakalım ne zaman uyuyacaklarBenimkilerde yeni uyudu![]()
Kiz bu mu menu afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah
Eki Görüntüle 2923811
15:00
Sarımsaklı domatesli biber sote
4yk yoğurt
18:30
Sabahın aynısı
Sıvı: 1 lt Dukan birasi,1.5 lt su ( hala içiyorum), 1kupa detox çayı
@Filiz16Cordelia
Zipzip- @zeyneppk
Afiyet olsun canim
Hosgeldiniz tanıştığıma memnun oldumBeni tanima şerefine nail olmamış olanlara kendimi tanitayim
Adim Zühal
Yaklaşık 6 senedir kk da takimlardayim
Defalarca yüksek kilolar verip, akillanmayip geri aldim
2 oglum 1 kizim ve 2 torunum var
Almanyada yaşıyorum
Şu anda yaşlı refakatciliği yapiyorum
İş saatleri biraz değişik, karışık :))
En son ramazanda 95 kiloyla izine ayrilmistim. 10 kilodan fazla geri aldim
Boyum 170
Yaklaşık 1 sene önce miniskus ameliyati olmustum, ama diz kapagim cok deforme olmuş, o yüzden hala iyilesmedi, dizlikle dolasiyorum
Sürekli agri var ama zorlayinca hiç yuruyemiyorum
Dr mutlaka kilo vermeniz lazim demişti
Artik büyük sözler verip, insallah masallah demek istemiyorum :)) ne kadar verebilirsem benim icin kar gözüyle bakiyorum :)
Sevgiler saygilar efenim![]()
Hemde bize rakipken koynumuzda yilan beslemişizValla carpacagim surdan terligi bu hafta zorladin 60lari neyle zorlayacaksin acaba su mu iceceksij sadece![]()
Bı mezun olaydıMezun gibi korumak istiyorum demisti ya belki ondandir
Okul var ben erken yatiriyorum canim okul olmadigi zaman gec yatıyorlarBende şimdi yatağa soktum bakalım ne zaman uyuyacaklar![]()
Anaam bugun herkes nick değiştirmişHemde bize rakipken koynumuzda yilan beslemişiz
Bı mezun olaydı![]()
Kiz bu mu menu afiyet olsun![]()
Afiyet olsun canım28 Eylül Salı
10.00 filtre kahve
12.30
2 haş yumurta
Biraz telli peynir
5 zeytin
Domates havuç
10 badem
1 muz
Ara 16.30
1 avuç leblebi
1 bardak kefir
18.30 (arkadaşı ziyarete gitmiştim)
1 mor erik 1 mandalina
Akşam 19.30
3 parça haşlanmış tavuk (kemikli)
4 sarma
Yoğurt
Zipzip- @Filiz16 @zeyneppk
Sporu sonra paylaşırım
Ne ödevi canımçook ödevim vaarrr
haftaya pazartesi sınav var![]()
Neden acaba öğretmen şikayet edecek kadar ne yapıyor ki acabaiki gundur oglanin ogretmeni sikayet ediyor ogretmeni dinlemiyormus yaramazlik yapiyormus ona sıkıldim biraz canim iki gundur oglana soyleyip duruyorum ogretmeni dinle yaramazlik yapma diye
Sürekli böyle gidemem canım zaten normal beslenmeme dönerim yarınAman canım kili veriyim diye sağlığından olma. Daha önce ben 105 kg dan 63 kg ya bu tarz beslenme ile düşmüştüm. Ama birgün işyerinde merdivenlerden düşüp bayıldım. Sonuç
1)burnum 3 yerden kırıldı ve hala eskisi gibi nefes alamiyorum
2) bütün vitamin değerlerim düşmüş uzun süre ilaç kullandim hatta hastanede yattim
3)verdiğim kiloyu hızlı bir şekilde geri aldım.
Pandemi sürecinde bünyeni zayif düşürme bence.
Maşallah canım
Hoş geldin ablamBeni tanima şerefine nail olmamış olanlara kendimi tanitayim
Adim Zühal
Yaklaşık 6 senedir kk da takimlardayim
Defalarca yüksek kilolar verip, akillanmayip geri aldim
2 oglum 1 kizim ve 2 torunum var
Almanyada yaşıyorum
Şu anda yaşlı refakatciliği yapiyorum
İş saatleri biraz değişik, karışık :))
En son ramazanda 95 kiloyla izine ayrilmistim. 10 kilodan fazla geri aldim
Boyum 170
Yaklaşık 1 sene önce miniskus ameliyati olmustum, ama diz kapagim cok deforme olmuş, o yüzden hala iyilesmedi, dizlikle dolasiyorum
Sürekli agri var ama zorlayinca hiç yuruyemiyorum
Dr mutlaka kilo vermeniz lazim demişti
Artik büyük sözler verip, insallah masallah demek istemiyorum :)) ne kadar verebilirsem benim icin kar gözüyle bakiyorum :)
Sevgiler saygilar efenim![]()
Gerçekten o bahar mıBulurum hemen galeriden
2salkim![]()
Foto yollada birde biz bakıp karar verelim çok mu az mı diyeMaşallah canım ama 35 kiloyu vermek her yiğidin harcı değildirkız benim doğumlardan mıdır alt karın gitmiyor üst çok yok o alt görüntü öldürecek beni
![]()
Bende aynı düşünüyorumBas gaza aşkım bas gazaborçlarım coooook varda günler biraz daha kisalsin öyle tutarım dededim
Fazla geçmeden kavuştunuz kitaba çok şükür.Afiyet olsun kizlar
Bizimde kitap öğrencinin birinden çıkmış şaka gibi akşam sormasam gam yemicem
Beni de çok konuşuyor diye sileceksiniz yakında
Afiyet olsun nohut güzeli hafta sonu bende yapicam
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun canım
Ayy olsada yesek
Bu hafta herkes çok güzel gidiyor maşallah kıran kırana bir mücadele var
Afiyet olsun canım
Yapabildiğim kar olur diye kaptanım
Bak ya
Daha yakında oldum ya ondan ilerleyen zamanlarda olurum tabi
Gözüm gönlüm senlendi abla
Kız ne zaman nazarın değdi benimben anca kendi ayagima sıkıyorum
Afiyet olsun canım
Sağol canımAfiyet olsun kızlar
Kız sen niye nick değiştin diyorum bu kim ya ben dilek e yazacaktım . Az önceki mesaja da cvp yazacaktım. Bu da kim beee dedim sildim mesajıSen ye kaymagiağzı kabak yesin inşallah
![]()
Tatlım arkadaşların dediklerine katılıyorum ye. Bana bak kiloma bak menüme bak . Bende yemiyorum Filiz kaptan çok kızıyordu bana haklı olarak .gerçekten açken kilo verilmiyor.Menümü yazayım
Sabah
Eki Görüntüle 2923811
15:00
Sarımsaklı domatesli biber sote
4yk yoğurt
18:30
Sabahın aynısı
Sıvı: 1 lt Dukan birasi,1.5 lt su ( hala içiyorum), 1kupa detox çayı
@Filiz16Cordelia
Zipzip- @zeyneppk
Hayırlı geceler kaptanımIyi geceler kizlar![]()
Afiyet olsun canım28 Eylül Salı
10.00 filtre kahve
12.30
2 haş yumurta
Biraz telli peynir
5 zeytin
Domates havuç
10 badem
1 muz
Ara 16.30
1 avuç leblebi
1 bardak kefir
18.30 (arkadaşı ziyarete gitmiştim)
1 mor erik 1 mandalina
Akşam 19.30
3 parça haşlanmış tavuk (kemikli)
4 sarma
Yoğurt
Zipzip- @Filiz16 @zeyneppk
Sporu sonra paylaşırım
Ay süpersin Sevilay hadi inşaAllah ,darısı bizim başımızaSadece bugun pek giremedim tatlim genelde aktif oluyorum sanada takiliyorum arada
Burdayim canim bugun pek girememedim
Önümüzdeki hafta korumaya gececegim inşallah canim
Allah kolaylık versin canım . Başarılar dilerim.çook ödevim vaarrr
haftaya pazartesi sınav var![]()
iki gundur oglanin ogretmeni sikayet ediyor ogretmeni dinlemiyormus yaramazlik yapiyormus ona sıkıldim biraz canim iki gundur oglana soyleyip duruyorum ogretmeni dinle yaramazlik yapma diye
Ooooo ,çok geçmiş olsun canımAman canım kili veriyim diye sağlığından olma. Daha önce ben 105 kg dan 63 kg ya bu tarz beslenme ile düşmüştüm. Ama birgün işyerinde merdivenlerden düşüp bayıldım. Sonuç
1)burnum 3 yerden kırıldı ve hala eskisi gibi nefes alamiyorum
2) bütün vitamin değerlerim düşmüş uzun süre ilaç kullandim hatta hastanede yattim
3)verdiğim kiloyu hızlı bir şekilde geri aldım.
Pandemi sürecinde bünyeni zayif düşürme bence.
Harika
Elisa hoşgeldin üzümlü kekinOkul var ben erken yatiriyorum canim okul olmadigi zaman gec yatıyorlar
inşallah seninkilerde uyur dinlenirsin canim
İnşallah canım konuşma evremiz bitmek bilmiyor sürekli sorular geliyor akillarinaOkul var ben erken yatiriyorum canim okul olmadigi zaman gec yatıyorlar
inşallah seninkilerde uyur dinlenirsin canim
Kendimi yaramaz çocuk gibi hissettimTatlım arkadaşların dediklerine katılıyorum ye. Bana bak kiloma bak menüme bak . Bende yemiyorum Filiz kaptan çok kızıyordu bana haklı olarak .gerçekten açken kilo verilmiyor.![]()
Ah yanında olsamda o beline masajlar yapıp sana sıcacık bı çay ikram edip yorgunlugunu alabilsem
gülüm en küçük boy tabaklar var ya 2 tatlı sadece sığan onlardandı tane olarak da galiba 7 taneydiAfiyet olsun Ablacım yaprak sarmasınin makul ölçülerde olduğunu düşünmüyorum![]()
Senin takimindaykende yaparım bacım dert ettigin şeye bak alaydın beni takımına aldinda ben mi gelmedimHemde bize rakipken koynumuzda yilan beslemişiz
imkanı yok 20 tane sığmaz kız çorba kasesi çapında düz tabakAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ben olsam o tatli tabagina enaz 20tane sarma sığdırırim sen kactane sıgdirdin
Salatayida bol yiyebilirsin 2catal yerine
Afiyet olsun canım![]()
Birde bakmışsın o kapına dayanmış ben geldim haydi vaatlerini yerine getirAh yanında olsamda o beline masajlar yapıp sana sıcacık bı çay ikram edip yorgunlugunu alabilsem![]()