Tamam canım kolay gelsin.1 i belki az gecebilir canim
Sonuclar az cok belli de bir bildirim eksik
Tablo yapmam gerekecek
1.30 olabilir
Yemek hazırlığı yapacağız isim cok :)
Ben de acıktım, gözümün önünden neler neler geçiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım kolay gelsin.1 i belki az gecebilir canim
Sonuclar az cok belli de bir bildirim eksik
Tablo yapmam gerekecek
1.30 olabilir
Yemek hazırlığı yapacağız isim cok :)
Heh yine dövdü beniHayatimin gökkuşağisin sen
Az elimin tozunu atayım dedim bulmuşken![]()
Teşekkür ederim kaptanım bu hafta kilo yarışına girmek istiyorum.Guzel eksi tebrik ederim canim
MasterFit e devam edecek misin
Salata yiyorum zatenibu aralar zeytinyağlı pek pişirmedim aslımda yapmam lazım gene.Zeytinyagli sebze yemeği, salata ve kuru meyveler. Ben diyette kendimi cok aç bırakmadıkca kabizlik sorunu yaşamadim. Kefir de iyi cqlistirir. İçine az tarçın atinca daha da etkili. Yine kefir, kuru kayisi, tarçıni blender yapip icebilirsiniz
Gitsin artık resmen çıldırtıyor beni.Insallah bugun pitir pitir gitsinler canim![]()
Yesil yaniTeşekkür ederim kaptanım bu hafta kilo yarışına girmek istiyorum.![]()
Hava iyiyse ben olsam giderdim. Pazartesi bebekle gittim o bile iyi geldiPazaramı gitsem diyorum acaba,kaç gündür evdeyim değişiklik olur banada.
Bizim meşhur salı pazarımız varya,birde cuma günleri kuruluyor.
Hiç buraya yazmadım ortalığı karistirmiyayim diye ama diyet yaptım.sadece spor yok.bu hafta geceleri hep acıktım ama gram ağzıma bir lokma atmadım.gercekten etiketlenmenin faydası oluyor.tesekkur ederimZipzip-
![]()
bak takımda değil hayatta bu kadar market pazar gezen bir annemi gördüm benPazaramı gitsem diyorum acaba,kaç gündür evdeyim değişiklik olur banada.
Bizim meşhur salı pazarımız varya,birde cuma günleri kuruluyor.
Şu sağlık sıkıntısı bı gitsinay hadi sen de gel o zaman aaa
zayıflayalım işte ne duruyorsunnn..
TeşekkürlerGuzel eksi tebrik ederim canim
MasterFite devam ediyor musun
Birde ben işte anneye hürmetleray hadi sen de gel o zaman aaa
zayıflayalım işte ne duruyorsunnn..
bak takımda değil hayatta bu kadar market pazar gezen bir annemi gördüm ben
yani? kaçtın nefesim kaç oldun meraklardayım seni ben![]()
Bugün daha iyi burası yeşillik alayım diyorum meyve alırım birde.Hava iyiyse ben olsam giderdim. Pazartesi bebekle gittim o bile iyi geldi![]()
Patlican almiyorum ben artık kışın. Pirasa, ispanak, kereviz, karnabahar, mantar bunları dönüşümlü aliyorum.Bugün daha iyi burası yeşillik alayım diyorum meyve alırım birde.
Sebze zaten fiatlar uçuk geöen markette patlıcan 24 liraydı
Şu sağlık sıkıntısı bı gitsininşallah devam ederim sadece sporum yok diyete devam
![]()
Bende almıyorum patlıcanı,ıspanak yeniyor bizde olmazsa ondan alırım.Patlican almiyorum ben artık kışın. Pirasa, ispanak, kereviz, karnabahar, mantar bunları dönüşümlü aliyorum.
Sevindim senin adına sporuda nasılsa yaparsın gene.Hiç buraya yazmadım ortalığı karistirmiyayim diye ama diyet yaptım.sadece spor yok.bu hafta geceleri hep acıktım ama gram ağzıma bir lokma atmadım.gercekten etiketlenmenin faydası oluyor.tesekkur ederimZipzip-
![]()
Eki Görüntüle 2992977
Geçen cuma 78.65 idi sanırım
Bu cuma76.20
Fark 2.4
Yüzde %3.05
Hızlı gelen hızlı gitti
Zipzip-