Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zeytinyagli sebze yemeği, salata ve kuru meyveler. Ben diyette kendimi cok aç bırakmadıkca kabizlik sorunu yaşamadim. Kefir de iyi cqlistirir. İçine az tarçın atinca daha da etkili. Yine kefir, kuru kayisi, tarçıni blender yapip icebilirsiniz
Salata yiyorum zatenibu aralar zeytinyağlı pek pişirmedim aslımda yapmam lazım gene.
Kefiri hayatta içmem bildiğin süt zaten.
Bugün kayısı ve hurma aldım demşn 2 adet yedim kayısı çayıda içtim.
Sigarayı bıraktıktan sonra ve diyette başladı bu..
Insallah bugun pitir pitir gitsinler canim 😉
Gitsin artık resmen çıldırtıyor beni.

Hiç buraya yazmadım ortalığı karistirmiyayim diye ama diyet yaptım.sadece spor yok.bu hafta geceleri hep acıktım ama gram ağzıma bir lokma atmadım.gercekten etiketlenmenin faydası oluyor.tesekkur ederim Zipzip- Zipzip- 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ay hadi sen de gel o zaman aaa
zayıflayalım işte ne duruyorsunnn..
Pazaramı gitsem diyorum acaba,kaç gündür evdeyim değişiklik olur banada.
Bizim meşhur salı pazarımız varya,birde cuma günleri kuruluyor.
bak takımda değil hayatta bu kadar market pazar gezen bir annemi gördüm ben :D

yani? kaçtın nefesim kaç oldun meraklardayım seni ben :D

20220121_102159.jpg
Geçen hafta 76,200 yada 76, 100 dü
Tam hatırlamıyorum
Fark - 600 yada 700

Yine yeşil takımda kalayım, sizlere yetişemiyorum

Bugün daha iyi burası yeşillik alayım diyorum meyve alırım birde.
Sebze zaten fiatlar uçuk geöen markette patlıcan 24 liraydı
Patlican almiyorum ben artık kışın. Pirasa, ispanak, kereviz, karnabahar, mantar bunları dönüşümlü aliyorum.

Patlican almiyorum ben artık kışın. Pirasa, ispanak, kereviz, karnabahar, mantar bunları dönüşümlü aliyorum.
Bende almıyorum patlıcanı,ıspanak yeniyor bizde olmazsa ondan alırım.
Kereviz yemnez öylede salatasını yapıyorum onu yiyor eşim hatta dünde yapmıştım bugünde yaptım yeniyor diye.
Karnabahar yemez ancak kızartmasını yer onuda az yer.

Hiç buraya yazmadım ortalığı karistirmiyayim diye ama diyet yaptım.sadece spor yok.bu hafta geceleri hep acıktım ama gram ağzıma bir lokma atmadım.gercekten etiketlenmenin faydası oluyor.tesekkur ederim Zipzip- Zipzip- 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sevindim senin adına sporuda nasılsa yaparsın gene.

Back
X