Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gözüm gönlüm senlendi abla🥰
😍😍😍😍😍
İnşallah size ayak uydurabilirim cnm 😁
Tekrar kk bagimliligini kazanmam lazim 😅
Bu gençler beni de aşka getirdi mefkurem eski günlerimi hatırlattılar Banada 😌😌 kahpe gençlik ne günlerdi açlıktan ağzımızın koktuğu spor yapmaktan bacaklarimizin titredigi günler hey gidi günler hey👵👵😂😂
Bende ayyulduz oluyum geçen gün aklımdaydı 🤔
Ahhh ahhh dilegim ne günlerdi, listelerin tozunu attiriyoduk 🤩🤩🤩
Eski nikinle guzel bir baslangic yaparsın insallah ablacim 🥰🥰
İnşallah bitanem 😍
Hosgeldiniz tanıştığıma memnun oldum😅 🤭
Abla eski nickin iyi olmus eski avatarida koy ozlemisiz sanki bu nicki
Artik kilo vermek icin beklene vucudunda kilo ver diyor Sagligin icin hemen basla bizle artik 🥰
Bende memnun oldum sevilay hanimcim 😁🤩🤩🤩

Eski avatarim hangisiydiki 🙄
Hoş geldin ablam
Teşekkür ederim, paylasilamayan nehircim 😍
ayy isim yine mefkuşum olmuşşşşşşşşşş:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ivettttt 😍😍😍
Sen kimsiniz. Tekrardene sende mi nick değiştin. Hayırlı olsun. ♥️♥️♥️
O da özüne dönmüş :)))

Aman canım kili veriyim diye sağlığından olma. Daha önce ben 105 kg dan 63 kg ya bu tarz beslenme ile düşmüştüm. Ama birgün işyerinde merdivenlerden düşüp bayıldım. Sonuç
1)burnum 3 yerden kırıldı ve hala eskisi gibi nefes alamiyorum
2) bütün vitamin değerlerim düşmüş uzun süre ilaç kullandim hatta hastanede yattim
3)verdiğim kiloyu hızlı bir şekilde geri aldım.

Pandemi sürecinde bünyeni zayif düşürme bence.
vah vahhhh ne zor iyileşmiştir burun kırığı iyi ki kafatası çatlağı kırığı olmamış beyine zarar gelmemiş , sağlıklı beslenip zayıflamak ne kadar önemli işte gülüm

Bide takıma gelip çok yiyorsunuz yazıyorlar. Allah taş yapar taş. Herkes birşeyler demiştir ben ne diyeyim ki şimdi. 🥺
Kaçacak delik bulamadim sigamadim🙄 ama ama sizde bugün bana yükleniyorsunuz bir daha çok yiyorsunuz derlerse benim menümü gosteririz olmaz mi:eek:

Cani çekerse yapar yer de... Sen niye yedin? Sarma çok yağlı ve tehlikeli bir yiyecek? Şekeri yükseltir düşürür? 10 aydır diyetteyim 2 bayram geçti. 10 sarma yememisimdir.
benim beynimi zorla diyet psikolojine sokacaksınız yaaaaa ben diyet yapmıyorum yasak yok paket ürün hazır şeyler hariç
evde yapılan şeylerden gerçekten acıktığın da yenebilir, ama ya o gün dengelersin yada ertesi güne dengelenir psikolojisindeyim ben , yoksa strese girip zayıflayamıyorum

benim beynimi zorla diyet psikolojine sokacaksınız yaaaaa ben diyet yapmıyorum yasak yok paket ürün hazır şeyler hariç
evde yapılan şeylerden gerçekten acıktığın da yenebilir, ama ya o gün dengelersin yada ertesi güne dengelenir psikolojisindeyim ben , yoksa strese girip zayıflayamıyorum
Ne zamandır bu kilodasin peki?

Eklentiler

• Screenshot_20210928-215635_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20210928-215635_Pedometer Step Counter.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 26
Back
X