Ne diyosun canım, canıma susamadım ben.Afiyet olsun canim
Yetistiremezsen zorlama abla ya oldugu kadar![]()
O kaptan varya o kaptan beni dinlene dinlene döver

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyosun canım, canıma susamadım ben.Afiyet olsun canim
Bunu bende yapıyorum bazen canim yaakötü huyum... bir türlü vazgeçemedim. evde varsa bitene kadar içim rahat değil. fıstıklı çikolata, tadelle falan almıştım. bugün en azından yemeyeyim dedim, olmadı. bitti ben de rahatladımşimdi ruhum özgürleşti
![]()
Aaa dogruNe diyosun canım, canıma susamadım ben.
O kaptan varya o kaptan beni dinlene dinlene döver![]()
Bugün hiç giremedim.bakayim ne var ne yok dedim çayımı aldım geldimYok oldu biraz hemen yazmadım. Geçmiş yap diye zaman verdim.![]()
sanki daha önce hiç yemedik, sonra da yemeyeceğiz. millet alır haftalarca dolapta durur. ben en kısa sürede bitiririmBunu bende yapıyorum bazen canim yaa
O çikolatanin evde olduğunu biliyorum ya illaki onu yicem baska yolu yok :)
Valla canım düne göre daha iyiydim amaaa bizim buraya çok feci kar yağdı evimin yanında tepe var.kizim poşetle ne olur kayalım dedi veee sonuç pertimIyiyim canim sen nasil oldun var mi ağrıların![]()
4.5 yaşında büyüğü küçüğü 6 aylık cnm geç yatıp geç kalkıyorlarSagol canim
Imkansiz degil evet ama onemli olan uygulamak. Uygulamada sorun olmazsa veririm insallah.
Canim ispanagi da yazmissin gordum ana ne kadar az yiyorsun sen ya. Yani bunlarla nasil doyuyorsun
11 12 gibu mi kalkiyorsun cocuklarin canim? Kac yasindalar ki
YaaaValla canım düne göre daha iyiydim amaaa bizim buraya çok feci kar yağdı evimin yanında tepe var.kizim poşetle ne olur kayalım dedi veee sonuç pertim![]()
Herhalde canım, kendi itiraf etti döverek kalori yakıyormuş
Afiyet olsun bebeğim.Bugün hiç giremedim.bakayim ne var ne yok dedim çayımı aldım geldim![]()
Bende dolapta hep çikolata bulundururum ama kolay kolay yemem bir misafirim falan gelirse çıkarırım anca arada birde canım ister bir paketi üç dört günde snca bitiririm çikolataya çok düşkün değilim yani ama evde her zaman olursanki daha önce hiç yemedik, sonra da yemeyeceğiz. millet alır haftalarca dolapta durur. ben en kısa sürede bitiririm![]()
Afiyet olsun canimBugün ki menüm
Sabah
1 kase yoğurt
Yeşil zeytin 6,7
Domates Közlenmiş biber
3 dilim k. Peymiri
4 dilim ekmek
Çay
Akşam
1 adet ıspanaklı gıtap(börek)
2,3 bardak ayran
Çay
1 dilim kek
Afiyet olsun canim
Amanin patronum ne diyorsun gözümAfiyet olsun canim
Aklından bile geçirme başka türlüsünü o adımlar atılacakNe diyosun canım, canıma susamadım ben.
O kaptan varya o kaptan beni dinlene dinlene döver![]()
Böcükün hain planları olabilir diye ben de bitki çayı içiyorum canım.oyyy yeni gördüm. içtim canım ben![]()
ne güzel. benim çikolataya zaafım var resmen.Bende dolapta hep çikolata bulundururum ama kolay kolay yemem bir misafirim falan gelirse çıkarırım anca arada birde canım ister bir paketi üç dört günde snca bitiririm çikolataya çok düşkün değilim yani ama evde her zaman olur![]()