Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun KaptanımAnladım canım bilmiyordum emzikli olduğunu sen ayarlarsın kendini o zaman canımbebeğini iyi günlere büyüt
şimdi gördümsen tadelle yerken takım arkadaşların tencerede su kaynatıyor. Aç hepsi. Şimdi şöyle yapıyoruz. Sen akşam bi saat belirliyorsun ve o saatten sonra yemiyorsun. Gündüz de ölçülü yiyorsun. O kadar emegine yazık. Yapma bunu. Bı silkelen tatlım.
![]()
hergün düğün oluyor mu canım? pandemi var ya ondan sordum.Düğün salonuna garson olarak gidiyor
yaparsın. xiaomi mi almıştın?Canım geldi ama ben onu açamadım ya. Yarın yeğenlerim ile halletmeye çalışacağım. Saat mı bozuk ben mi yapamadim bilmiyorum
Wesse marka canımşimdi gördümevet akşam yemelerimi kesmem lazım.
hergün düğün oluyor mu canım? pandemi var ya ondan sordum.
yaparsın. xiaomi mi almıştın?
Saclar ne renk oldu?Wesse marka canım
yarın bakarsınız canım. güle güle kullanWesse marka canım
Canım küllü kumral oldu ama çok çiğ şu an. İki hafta sonra bir daha boyayacakmış. Saçım boyasız simsiyahti şu an gözüme aşırı garip geliyorSaclar ne renk oldu?
Ya telefon olmadan attığım adımlara acıyordum :) umarım çalıştırabilirim ondan sonra gelsin 20bin adımlaryarın bakarsınız canım. güle güle kullanbileklik hareket için çok motive ediyor.
Afiyet olsun canımMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10.30
Tavada 1 tam bir beyaz yumurta omlet içine iki dilim kaşar peyniri
2yk yumurtalı patates kavurması
3 siyah zeytin
2yk Menemen
Ara 1 Türk kahvesi sade
Ara 15.00
Haşlanmış balkabağı üzerine 1 YK tahin 1yk pekmez
Akşam 18.00
Bizimkilere mantı bana da karnabahar mantısıçok iyi oldu ama
1 kase mercimek çorbası
Su 3lt
Adım sayım eksik bebem uyursa kalkıp yürüyeceğim
Zipzip-
Elhan
Cordelia
Tatlım ayaklarına sağlık.
İki hafta sonra bir resim atarsın bakarız nasıl.olmus.Canım küllü kumral oldu ama çok çiğ şu an. İki hafta sonra bir daha boyayacakmış. Saçım boyasız simsiyahti şu an gözüme aşırı garip geliyor
Ya telefon olmadan attığım adımlara acıyordum :) umarım çalıştırabilirim ondan sonra gelsin 20bin adımlar![]()
Afiyet olsun mayacım. Harika bir gün geçirmişsin. Çocuğuna acil şifalar dilerim. Anne sorunu çözüldü mümenüm
sabah 10.00 peynirli salamlı yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 3 zeytin
12.00 kremalı nescafe
15.00 bir portakal bir mandalina bir avuç badem
17.30 civarı fırında tavuk biraz patates ve 2 dilim tam buğday ekmeği
adım 8.200 de kaldı çocuk hasta çok yürüyemedim tam istediğim gibi
bir de hafta sonu su ne içtim hatırlamıyorum
ve bolca ev temizliği, çocukla yuvarlanmacalar
Cordelia
Zipzip-
Elhan
Böcüğüm yarın yavru kuşlarimizi korumak adına tartı yarışı yapicizSabah tartı var
Aayyyhhh artık çok kilo vermek istemiyorum hep ben mi kaptan olacağımdermişim
Inşallah 100 200 bisey gitmiştir en azından ya
Tatlım ayaklarına sağlık.![]()
Atarım bebişkommİki hafta sonra bir resim atarsın bakarız nasıl.olmus.![]()
Güle güle kullan canımCanım küllü kumral oldu ama çok çiğ şu an. İki hafta sonra bir daha boyayacakmış. Saçım boyasız simsiyahti şu an gözüme aşırı garip geliyor
Ya telefon olmadan attığım adımlara acıyordum :) umarım çalıştırabilirim ondan sonra gelsin 20bin adımlar![]()
Cok teşekkür ederim oyacimmGüle güle kullan canım![]()