• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan Elhan cığım tebrik ederim masallah sana sabiti kırdın ben kaldım değişmedi kilom aynen diyetime devam ediyorum halbuki ama direniyor düşmüyor cumaya artık bi detox yaparım ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Teşekkür ederim eks kaptanım. :KK60:
Seninle kapışmak iyi geldi bana tek başıma zordu. :KK5:Finalde bakalım asıl kozlarimizi paylaşacağız. :KK11:
Mavişler zafer sarhoşluguna aldanmaz bilesin :p

Cok mutsuzum yemek yarismasindan oy ver diye bildirim gelmis :kızgın: girmeseydimde gormeseydim icim yaniyor icimmm gidip iki bardak su icimmmm :confused:
Allah kimsenin yolunu şaşırtmasın :KK48:
Eee onlar yinmez hepsi böcüklü iyyy unut gitsin. :olamaz:

Düşündüm taşındım biraz da kaşındım. Yarın hamama gitmeye karar verdim. :süslü:
Var mı bana takılmak isteyen.:confused: Yarım kilo kiri birakip gelelim. Şöyle bir köpük masajıyla kendimize gelelim. Pammik gibi olak :sus:
Kahve masajida yaptiralim abla miss gibi kokariz :KK68: hele karli havada gitmek cok guzel yuzeriz bol bolda ohh miss ne kir kalir ne odem ama benim bebelere kim bakacak :işsiz: nneyse Zipzip- Zipzip- e birakiriz o kesin sevmez hamami da :D

Kahve masajida yaptiralim abla miss gibi kokariz :KK68: hele karli havada gitmek cok guzel yuzeriz bol bolda ohh miss ne kir kalir ne odem ama benim bebelere kim bakacak :işsiz: nneyse Zipzip- Zipzip- e birakiriz o kesin sevmez hamami da :KK70:
Tamam getirin birakirin cocuklari ben bakarım 😅😅😅

Sicagi aksine cok severim de hamama hic gitmedim🤗

Kahve masajida yaptiralim abla miss gibi kokariz :KK68: hele karli havada gitmek cok guzel yuzeriz bol bolda ohh miss ne kir kalir ne odem ama benim bebelere kim bakacak :işsiz: nneyse Zipzip- Zipzip- e birakiriz o kesin sevmez hamami da :KK70:
O sevmez midesi bulanır. Koca memeli hatunları görünce yemeden içmeden kesilir. Ekmeğe bile tövbe edebilir. :KK70:@Zipzip- di mi tatlım. :-)
Gel eppek kahve, kil her türlü masajı yaptırırız. Güzelliğimize güzellik katalım. Havuzu biraz küçük buranın idare edersin. Ben jakuzi havuzunu seviyorum her bir yerini gulu gulu yapıyor :confused:
Çocukları satarız birine sen tek tamam de :KK5:

O sevmez midesi bulanır. Koca memeli hatunları görünce yemeden içmeden kesilir. Ekmeğe bile tövbe edebilir. :KK70:@Zipzip- di mi tatlım. :-)
Gel eppek kahve, kil her türlü masajı yaptırırız. Güzelliğimize güzellik katalım. Havuzu biraz küçük buranın idare edersin. Ben jakuzi havuzunu seviyorum her bir yerini gulu gulu yapıyor :confused:
Çocukları satarız birine sen tek tamam de :KK5:
Yaaa abla kahkaha attim😅😅😅

Gecen hafta yerlerdeydi gururum :ıslık:
O kadarcik olsun mis kokulum. Seni görünce canım kahve çekti. İçmiştim oysa. Neyse akşam ogununden sonra çekerim kafayı :KK71:
Yakışır ablama..😘 haftaya döndüğümde benlede kapisirsin artık 🤣

Amannnn sorma benimde .
su bardağına yakın fincanla ictim hala icesim var nasıl bir tiryakilikse 🤤

Back
X