- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Havalar bak havalaraHerkes sırasını bekleyecek canım
Teşekkür ederim bitanem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalar bak havalaraHerkes sırasını bekleyecek canım
Teşekkür ederim bitanem![]()
Teşekkür ederim eks kaptanım.Elhan cığım tebrik ederim masallah sana sabiti kırdın ben kaldım değişmedi kilom aynen diyetime devam ediyorum halbuki ama direniyor düşmüyor cumaya artık bi detox yaparım
![]()
Kız hangi tatlıyı beğendin. Ben de baktım hiçbirini canım çekmedi.Cok mutsuzum yemek yarismasindan oy ver diye bildirim gelmisgirmeseydimde gormeseydim icim yaniyor icimmm gidip iki bardak su icimmmm
![]()
Ben sobelenmeden ilk yorumu mu yaptım kaptana ,
Canım değişiklik yaptın mı? Görmedim ben.Teşekkür ederim eks kaptanım.
Seninle kapışmak iyi geldi bana tek başıma zordu.Finalde bakalım asıl kozlarimizi paylaşacağız.
Mavişler zafer sarhoşluguna aldanmaz bilesin![]()
Allah kimsenin yolunu şaşırtmasınCok mutsuzum yemek yarismasindan oy ver diye bildirim gelmisgirmeseydimde gormeseydim icim yaniyor icimmm gidip iki bardak su icimmmm
![]()
Bende korona degil grip olmuşumgeçmiş olsun canım
corona çok yaygın bu ara
test yaptırsan + çıkarsa 7 gün karantinada kalırdın. 7 gün bana yetmedi ama belki sen daha hafif geçirirsin.
İsteğe bağlı hakkımı kullandım. Virmedim kızlarimi ellere kimsenin de kızını almadım tatlım.Canım değişiklik yaptın mı? Görmedim ben.
Kahve masajida yaptiralim abla miss gibi kokarizDüşündüm taşındım biraz da kaşındım. Yarın hamama gitmeye karar verdim.
Var mı bana takılmak isteyen.Yarım kilo kiri birakip gelelim. Şöyle bir köpük masajıyla kendimize gelelim. Pammik gibi olak
![]()
Gecen hafta yerlerdeydi gururumHavalar bak havalara![]()
Tamam getirin birakirin cocuklari ben bakarımKahve masajida yaptiralim abla miss gibi kokarizhele karli havada gitmek cok guzel yuzeriz bol bolda ohh miss ne kir kalir ne odem ama benim bebelere kim bakacak
nneyse
Zipzip- e birakiriz o kesin sevmez hamami da
![]()
O sevmez midesi bulanır. Koca memeli hatunları görünce yemeden içmeden kesilir. Ekmeğe bile tövbe edebilir.Kahve masajida yaptiralim abla miss gibi kokarizhele karli havada gitmek cok guzel yuzeriz bol bolda ohh miss ne kir kalir ne odem ama benim bebelere kim bakacak
nneyse
Zipzip- e birakiriz o kesin sevmez hamami da
![]()
Gecmis olsun canim test yaptirsaydiniz ise nasil gideceksinSelamlar nasılsın
Grip olmuşumgeçer oda sonra kıza geçti ailecek hastayiz
Korona testi yaptırmadim
Ama idari izin sayıldı iki gğn evdeyim oda iyi bişey❤sizler nasılsın
Haymana yakın canım ne yap et git oraya cilde çok iyi geliyormuş ...Tamam getirin birakirin cocuklari ben bakarım
Sicagi aksine cok severim de hamama hic gitmedim![]()
Yaaa abla kahkaha attimO sevmez midesi bulanır. Koca memeli hatunları görünce yemeden içmeden kesilir. Ekmeğe bile tövbe edebilir.@Zipzip- di mi tatlım.
Gel eppek kahve, kil her türlü masajı yaptırırız. Güzelliğimize güzellik katalım. Havuzu biraz küçük buranın idare edersin. Ben jakuzi havuzunu seviyorum her bir yerini gulu gulu yapıyor
Çocukları satarız birine sen tek tamam de![]()
Yakışır ablama..Gecen hafta yerlerdeydi gururum
O kadarcik olsun mis kokulum. Seni görünce canım kahve çekti. İçmiştim oysa. Neyse akşam ogununden sonra çekerim kafayı![]()
Kizilcihamam da yakin abla keske gidebilsemHaymana yakın canım ne yap et git oraya cilde çok iyi geliyormuş ...![]()
Sağlıklı yaşayacağız sen dert etmekazık cakacaz o zaman ablam dünyaya![]()
Uzerlerindeki Süslemeleri cukulatalarini cileklerini beğendim bendeKız hangi tatlıyı beğendin. Ben de baktım hiçbirini canım çekmedi.![]()
Hamada varya göbek talına yatıp sabun attırcan keyfini yaşayacaksın muhteşemdir.Tamam getirin birakirin cocuklari ben bakarım
Sicagi aksine cok severim de hamama hic gitmedim![]()