Kac gundur çikolata yemedim almiyorumSorma yaaa kızın çikolatari var mutfakta yememek için zor tutuyorum kendimi çocuk olmasa aramam da görmeyince evde olunca aklım hep orada
Kız burada olduğuma göre ek belli zaten almamam lazımKiz olumsuzluk ekini koymayı unutmuşsun almam mi almamam mi
Gaz bizde bedava çabuk gel başlayalim hemen .
Ayyy ne güzel işte benim öyle şansım yok işkence yaaKac gundur çikolata yemedim almiyorum
Alinca o bitmeden rahat edemiyorum
ben gittim haymanada bir otel vardı adını unuttumHaymana yakın canım ne yap et git oraya cilde çok iyi geliyormuş ...
Bugün gofret yedim bitterli dayanamadım ona en sevdiğimmmSorma yaaa kızın çikolatari var mutfakta yememek için zor tutuyorum kendimi çocuk olmasa aramam da görmeyince evde olunca aklım hep orada
Karam gurme miBugün gofret yedim bitterli dayanamadım ona en sevdiğimmm
Hee hayırlı olsun.İsteğe bağlı hakkımı kullandım. Virmedim kızlarimi ellere kimsenin de kızını almadım tatlım.
Afiyet olsun.Bugün gofret yedim bitterli dayanamadım ona en sevdiğimmm
Ebe oldun gözlerini kapa 20'ye kadar say.Efenim
Ex öyle miTeşekkür ederim eks kaptanım.
Seninle kapışmak iyi geldi bana tek başıma zordu.Finalde bakalım asıl kozlarimizi paylaşacağız.
Mavişler zafer sarhoşluguna aldanmaz bilesin
ben de çok seviyorum onuKaram gurme mi
Onu sevmeyen yok galibaben de çok seviyorum onu
Oooo süper olur.Ex öyle mi
Cuma gorusecegiz böyle yaparak sadece beni kamçılıyorsunbugün öyle bir spor yaptım ki şimdi devam edeceğim
3. Kez kırmızı kaptan olup adımı zipzipla masterfit tarihine yazdırmayı planlıyorum
Gözümden uyku akıyor.bir üşüme titreme oluyor hava buz gibi
BeeeennnOnu sevmeyen yok galiba
Sevmiyor musunGözümden uyku akıyor.bir üşüme titreme oluyor hava buz gibi
Beeeennn
Cocuk varsa uyusam iyi olucakiyi canım hızlıca atlatırsın inşallah
dinlenmek en iyi gelen şey... yapabiliyorsan dinlen bol bol
biz corona olduk bizde de hiç ateş olmadı
İki gün evdeyim geçmese doktora gidicemGecmis olsun canim test yaptirsaydiniz ise nasil gideceksin
Yok canım.benim çikolata ve tatlılarla hiç aram yok.sutlu tatlı tercih ederim canım çok çekecek ki o da çok nadir olur şerbetli tatlı yada çikolata yiyeyimSevmiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?