Tamam kaptanim
Eksiyle baslamissin haftaya tebrik ederik canim
Gecmis olsun canim sonuclar cikinca yaz bizedeSabah gelemedim. Doktora gittim. işe dönünce de işim vardı. Ancak girebildim.
Afiyet olsun canimBugün çok hareketli bir gün, öğle arası yürüyüşe çıkacağım diye kendimi şartlarken, saatim 8.000 hedefini doldurdun diye ötmeye başlayınca vazgeçtim yürümekten. Zaten kendimi ısıtamıyorum bugün..
Yediklerime gelirsek;
Sabah 11.00
Kuşlara vermek için ekmek almıştım, dayanamadım azıcık ucundan koparttım
1 yeşil elma.
Öğlen 14.00
2 haşlanmış yumurta.
Hiç su içmedim ama ya, şimdi suyun gözüne vurmaca.
Efenim
Kapışmalara doyamadım.Yakışır ablama..haftaya döndüğümde benlede kapisirsin artık
Amannnn sorma benimde .
su bardağına yakın fincanla ictim hala icesim var nasıl bir tiryakilikse
Ben geliyom hocam önce kese sonra sabun sontasda masajO sevmez midesi bulanır. Koca memeli hatunları görünce yemeden içmeden kesilir. Ekmeğe bile tövbe edebilir.@Zipzip- di mi tatlım.
Gel eppek kahve, kil her türlü masajı yaptırırız. Güzelliğimize güzellik katalım. Havuzu biraz küçük buranın idare edersin. Ben jakuzi havuzunu seviyorum her bir yerini gulu gulu yapıyor
Çocukları satarız birine sen tek tamam de
Senin ellerine saglik kaptanim emegin coktu bugünZipzip- eline sağlık canım. Elhan Tebrikler bebişim. @ugurbocuuu o kadar kilo verince durakladı tabi.
tebriklerHerkes sırasını bekleyecek canım
Teşekkür ederim bitanem
En çok neresine güldün mesajınYaaa abla kahkaha attim
Cumadan cumaya tartilirsin canim da menu paylas olmazsaKaptanım ben tartilmayi unuttum ya dikis tutturamiyorum
Kaptanim bence detoks yapma sabit olman guzelElhan cığım tebrik ederim masallah sana sabiti kırdın ben kaldım değişmedi kilom aynen diyetime devam ediyorum halbuki ama direniyor düşmüyor cumaya artık bi detox yaparım
Koca memelilere bakip ekmek yemezsin dedin yaa ona güldümEn çok neresine güldün mesajın
Kendi mesajımı okuyunca ben de güldüm.ilahi ben koca memelilere mi ...jakuziye mi
Teşekkür ederim ikinci böcüüüm.tebrikler
Travma yapar o hatunlarKoca memelilere bakip ekmek yemezsin dedin yaa ona güldüm
Çok saldım ben bu araKapışmalara doyamadım.
Özledim zaten seninle kapismayi çiğ çiğ yemeye devam seni kaldığımız yerden. En son göbeğini yiyordum kapattın tükani çektin gittin
Akşam beraber içelim kahveyi .
iyi canım hızlıca atlatırsın inşallahBende korona degil grip olmuşumateş yok geçmese doktora gidip rapor alıcam inşallah
Ayyyy ettik mi üüüüçBen geliyom hocam önce kese sonra sabun sontasda masaj
Bende tatli yemem Çikolata yerimUzerlerindeki Süslemeleri cukulatalarini cileklerini beğendim bendetatlı onların çikolatalar benim olsun
Kiz olumsuzluk ekini koymayı unutmuşsun almam mi almamam miÇok saldım ben bu arayaaaa
ne spor ne diyet saldım çayıra mevlam Kayıra hallerindeyim.
geleyim gazla beni yaza kadar kilo almam lazımo kadar uğraştım
hııı tabi tabi hiç bulaşmazEe diğerlerine bulaşmıyomuymuş aşılı olunca
Aynen hocam ben yeşil takımdayım hakemlk ederim sizlereAyyyy ettik mi üüüüç
Makarna makarna aticaz kirleriPatron çıldırdı damping var. Size kapattiracam hamamı. Kirmizilarla mavişler Tosunpaşa' dakiler gibi kapisiriz.
Sorma yaaa kızın çikolatari var mutfakta yememek için zor tutuyorum kendimi çocuk olmasa aramam da görmeyince evde olunca aklım hep oradaBende tatli yemem Çikolata yerim
hamama hiç gitmedimKahve masajida yaptiralim abla miss gibi kokarizhele karli havada gitmek cok guzel yuzeriz bol bolda ohh miss ne kir kalir ne odem ama benim bebelere kim bakacak nneyse Zipzip- e birakiriz o kesin sevmez hamami da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?