• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız hangi tatlıyı beğendin. Ben de baktım hiçbirini canım çekmedi. 🙈
3 oymus gullu , cikolatali, bide kadayif dolmayi begendim ciktim geldim :D
Allah kimsenin yolunu şaşırtmasın :KK48:
Eee onlar yinmez hepsi böcüklü iyyy unut gitsin. :olamaz:
Aynen abla, bdvye düşsem daha iyiydi :D
Tamam getirin birakirin cocuklari ben bakarım 😅😅😅

Sicagi aksine cok severim de hamama hic gitmedim🤗
Gitmwlisin ben cok on yargiliydim iyyy derdim ama temiz yerler var
O sevmez midesi bulanır. Koca memeli hatunları görünce yemeden içmeden kesilir. Ekmeğe bile tövbe edebilir. :KK70:@Zipzip- di mi tatlım. :-)
Gel eppek kahve, kil her türlü masajı yaptırırız. Güzelliğimize güzellik katalım. Havuzu biraz küçük buranın idare edersin. Ben jakuzi havuzunu seviyorum her bir yerini gulu gulu yapıyor :confused:
Çocukları satarız birine sen tek tamam de :KK5:
Eski koca memeliler yok abla genelde bikinili gencler var :D
Uzerlerindeki Süslemeleri cukulatalarini cileklerini beğendim bende 🤣tatlı onların çikolatalar benim olsun 🤤
:D

Eklentiler

• Screenshot_20220124-193241~2.webp
    Screenshot_20220124-193241~2.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 26
Çok geçmiş olsun canım

Tarif güzelmiş denicem ikizlerede veririm ben bunlardan😁

İnşallah verirsiniz bende belfitigim için verdim kilo hiç gelmiyor esas herşeye 😔

Tebrikler canım,💙🌸
Tarifi yapınca yorumunu bekliyorum Oyacim. İkizler begendiyse tamamdır :KK68:
Teşekkür ederim inşallah cuma da bol eksilerimiz olur.

bugün çok gelemedim kızlar. sabahtan doktora gittim. işe ancak geldim. soğuktu, işlerdi falan pek uğrayamadım.

burası da acayip soğuk 🥶🥶🥶 Allah evi- barkı, odunu- kömürü, paltosu -tam tekmil kışlık kıyafeti olmayana, dışarıda çalışana yardımcı olsun 🙏🙏🙏

Selam kızlar. Eve kendimi nasıl attım bilmiyorum. O kadar üşüdüm ki bugün, üşümekten yoruldum sanki. Kendimi çok halsiz hissediyorum. Gün sonu verip bayılacağım koltuğa.
Eki Görüntüle 2994786
Sabah 11.00
Az ekmek (uç kısımları)
1 yeşil elma

Öğlen 14.00
2 haşlanmış yumurta

Akşam 18.15
1 tabak taze fasulye,
3 kaşık biber kavurması
2 dilim ekmek

Toplam 1,5 lt su. ugurbocuuu ugurbocuuu
Afiyet olsun canim ♥️
Sabah 1 yumurta 1 dilim tbe 3 dilim sucuk
Ara yeşilçay 2 kuru kayısı 1tk kuru üzüm
Öğlen 5 6 yk yoğurtlu makarna
Akşam 2 kase çorba 1 yk et sote
Şimdi 1 kahve
Afiyet olsun kaptanim ♥️
🤩🤩
bugün çok gelemedim kızlar. sabahtan doktora gittim. işe ancak geldim. soğuktu, işlerdi falan pek uğrayamadım.

burası da acayip soğuk 🥶🥶🥶 Allah evi- barkı, odunu- kömürü, paltosu -tam tekmil kışlık kıyafeti olmayana, dışarıda çalışana yardımcı olsun 🙏🙏🙏
Amin canim cok soguk gerçekten 🙏🙏

Eşim kaldi işyerinde 😲🙈🙊
İş yerinde barinmaya uygun imkan var mı? Varsa üzülme...yoksa aranması gereken yerleri ararlar. Hayat felç İstanbul'da. Haberler iç açıcı değil.
Çok üzülüyorsun her şeye sağlığına ziyan. Her şeyin bir çözümü vardır. Karnın ağrıyor gördüğün gibi...Dua edelim sağ salim gelir yuvasına sakin ol sen...

Back
X