• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun,umarım çok rahat atlatırsınız bunu

Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim🙏🙏

Cok gecmis olsun canim artik ikinciyi gecirenleri duyuyorum cevremde bu ara cok artti . Guzel beslen bu surecte cok etkili beslenmek

Geçmiş olsun daydayim. :cry:Kolay bir şekilde atlatmanizi dilerim. Allah şifa versin hepinize. :dua: Beslenmenize dikkat edin.

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin

Çok geçmiş olsun. 😔

Benim kilom hep göstergede yazıyor ya

Allah rahmet eylesin.

2 mi? 🙈

Aynen canım uzaklaşma buradan.

Asi olanlar da hasta olduğuna göre saçma sapan kural. Bizim iş yerine x-ray cihazı aldılar. İşyerine girerken ondan geçmemiz gerekiyordu. Ama arabamla geldiğim günler geçmeme gerek yoktu. Hayatımda bu kadar s**** Kural görmedim. İnsan kaynaklarına da mail attım ben o cihazdan geçmem diye. Misafirler bile eğer araçla gelirlerse cihazdan geçmiyordu. Kuralcı bir insanımdır , kurallara çok uyan bir insanımdır ama saçma ve mantıksız olan kurallara hiç uymam. 🤷‍♀️

ooo kuzum çok geçmiş olsun
inşallah hızlıca atlatırsınız. :KK200:

Geçmiş olsun canım 😔

Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz 😔

Yok soğuktan degil cnm
Geçen sene miniskusdan ameliyat olmustum bide diz kapagi torpulenmis, aşınma varmış. Ameliyat sonrasi hiç düzelmedi zaten, hep şiş ve agrim vardi. Bikac sefer ayni dr a gittim, kaslari güçlendirip kilo verecen dedi. Şimdi gitsem yine aynisini diyecek. Geçen haafta cok ayakta kalinca daha beter oldu, zor yürüyorum, her günde ağrı kesici almak istemiyorum. Subat 15 de baska bi klinikte randevum var.
Ayrica son bikac haftadir belim tutuldu, ne yapsam gecmedi
Oturunca belim, ayakta durunca dizim agriyor 😐

İçi findikli lokmalik cuko cnm 😐
Ben aslinda atıştirmalik konusuna hiç girmek istemiyorum, yapinca poriyon kontrolü yapamiyorum, yinede tarif için sağol cnm 💓

O kadar cok sacma kural varki cnm
Bazi yerlere girilmiyor ama yiyecek alışveriş marketlerinde tıklım tıklım insan dolu

Teşekkür ederim kuzum 😍

Cok tesekkur tatlim 😍

Artik görüntüden falan vazgectim zaten cnm, saglik için mecbur vermeyelim. Hayat kalitem cok düştü 😔
En azindan ilk 20 kiloyu verrsem biraz daha iyi hisserim heralde.

benim de aşısız covidim aşılı halimden daha kolay geçti.
aşı karşıtlığıyla alakam bile yok, testse test aşıysa aşı herbirini olurum ama biraz moralimi bozdu. olsam bile ayakta rahat atlatırım mantığı vardı bende, sonuç yıkılmadım ama ayakta da değilim oldu :KK70:

10 kilo bile versen nasıl rahatlarsın...

canım Aomine Daiki Aomine Daiki çok geçmişler olsun bu arada

Geçmiş olsun Canım. Daha da iyi olun inşallah 🤲

Sabah haber bildiriminde gördüm ben de , şaşırdım. Allah rahmet eylesin 😔

Geçmiş olsun. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah

Çok geçmiş olsun canım

Tarif güzelmiş denicem ikizlerede veririm ben bunlardan😁

İnşallah verirsiniz bende belfitigim için verdim kilo hiç gelmiyor esas herşeye 😔

Tebrikler canım,💙🌸
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Şükür bugün çok iyiyiz. Takviyeler iyi geldi. Ah ah analar yatabilir mi acaba? Ne kadar hastada olsan herşey senin gözüne bakıyor. 😔😔

Bugün adımlarımı tamamladım şükür. Dışarı çıkamıyorum ama evin içinde elimden geldiğince tamamlamaya çalıştım

Zipzip- Zipzip- ugurbocuuu ugurbocuuu Cordelia Cordelia

Eklentiler

• DDD88E15-9C5A-4832-90D2-AA3296872EA2.webp
    DDD88E15-9C5A-4832-90D2-AA3296872EA2.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 36
Şu an çok tokum ve çok kötü hissediyorum
Neden kotusunuz?
Çok özür dilerim bitanem :kızgın::kızgın:
Hemen gidiyorum kurcalamaya canım benim inan ki görmedim. :cry:Allah beni bildiği gibi yapsın.
Estagfurullah hocam. Ne ozru aşkolsun? Gormemissinizdir. Ben de bazen gormuyorum. Belki hata vardir benim yazilarimi gormuyorsunuzdur diye yazdim. Ama gormenize sevindim.
O..y hamamı :oops:Antalya' daysan gel canım 💙 Gitme fikri bile insanı rahatlatıyor. Çok modern harika bir mekan hafta içi kalabalık da olmaz. Yatmadan valizimi hazirlicim :süslü:
Aaa ben sizi ankara saniyordum. Antalya cok Uzak yoksa gelmeyi ciddi ciddi dusundum :KK50:

Çok geçmiş olsun. 😔

Benim kilom hep göstergede yazıyor ya

Allah rahmet eylesin.

2 mi? 🙈

Aynen canım uzaklaşma buradan.

Asi olanlar da hasta olduğuna göre saçma sapan kural. Bizim iş yerine x-ray cihazı aldılar. İşyerine girerken ondan geçmemiz gerekiyordu. Ama arabamla geldiğim günler geçmeme gerek yoktu. Hayatımda bu kadar s**** Kural görmedim. İnsan kaynaklarına da mail attım ben o cihazdan geçmem diye. Misafirler bile eğer araçla gelirlerse cihazdan geçmiyordu. Kuralcı bir insanımdır , kurallara çok uyan bir insanımdır ama saçma ve mantıksız olan kurallara hiç uymam. 🤷‍♀️
evet canim insa 😘 nasıl oldun toparladin mi kendini canim

11.00
2 kk peynir, 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, kaymak, 10 zeytin, çay.
17.25 2 kaşık çorba, 1 minik havuç.
19.25 fırında 3 köfte, 1 tabak fırın patates.
🙈☹️ Beth18 Beth18

Menu

Sabah
2 yumurta
3 dil peynir
Salata

Ara
2 kare bitter
Sutlu kahve

Aksam
1 kucuk haslanmis patates
2 dlm sucuk
1 kk peynir
Su:1.5 Zipzip- Zipzip-

Bugunku menum
12:00- 2 yumurtadan menemen, 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir
17:00- 1 kase peynirli salata, 1 portakal.1 kase yogurt

Baya az yemisim yazinca farkettim ama az yemeden de veremiyorum malum.

Su: 3lt
Spor: 20dk cardio
10 000 adim
Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan

24 Ocak
7.30 Sade kahve
11.30 Milkshake kendim yaptım.Bir bardak süt, kiraz, vişne, kızılcık bzzzzt.
13.30 Yarım avuç içi kuru siyah üzüm
17.00 Kıymalı karnabahar yemeği , üç kaşık yoğurt, bir dilim tam tahıllı ekmek
19.00 Beş altı tane fındık
Maydanoz, limon kürü bir litre
İki fincan yeşil çay
Eki Görüntüle 2994896
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 09.00
1 h yumurta 2 top peynir
Yarım d süzme peynir 3 zeytin
1 d hindi füme chia keten tohumu
Ve marul ile salata
Yarım d tambuğday

Ara 13.45
1 muz 4 grissini
1 b süt

Ara 15.30
1 yeşil elma
1 tk fıstık ezmesi
1 çk bal

Akşam 17.30
Yarım kase tarhana
Yarım h patates
Yarım h tavuk but

22.15
2 çatal elmalı kek

Su 2,5

Spor
35 dk tempolu yürüyüş 175 p
Adım 8.135 👇 813 p

💕pazartesi menusu💕

➡️ 7.25 4 zeytin 1 dlm ekmek
➡️11.00 sehriyeli k.biber kozlu salata
➡️ 13.40 1 kupa sutlu kahve minik bir kek
➡️16.30 1 kase mercimek corbasi 1 kase salat a,3 dilim cigkofte ekmeksiz
➡️18.30 yarim avuc fındik ,2 hurma
su 1lt
Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun kizlar♥️💙💚💛

Neden kotusunuz?

Estagfurullah hocam. Ne ozru aşkolsun? Gormemissinizdir. Ben de bazen gormuyorum. Belki hata vardir benim yazilarimi gormuyorsunuzdur diye yazdim. Ama gormenize sevindim.

Aaa ben sizi ankara saniyordum. Antalya cok Uzak yoksa gelmeyi ciddi ciddi dusundum :KK50:
Günaydın limonlu tarçınim. :KK60:
Bir yanım Ankara/ Çankırılı belki ondan öyle hissettin. Cevap alamadığın her mesajin için bana sınırsız hesap sorabilirsin canım. :KK36:

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Şükür bugün çok iyiyiz. Takviyeler iyi geldi. Ah ah analar yatabilir mi acaba? Ne kadar hastada olsan herşey senin gözüne bakıyor. 😔😔
Cok sevindim iyi olmanıza. :KK60:
Anaların ilk önceliği kendisi olmalı. Ruhen bedenen iyi olmalıyız ki güçlü olalım, ailemizi ayakta tutalım. Daydayim bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim bitanem. :dua::KK60:

Ayy insallah canim. Ilk hedefim 69 , sonrasi 65 ve insallah basarabiliraem son hedef 60 😀
60' liklar listesi artıyor. :halay:Tabi ki başarırsın. Şu hayatta kendimiz için yaptığımız en güzel şey bence yağlardan kurtulmak için cabalamak.
Sağlıklı, kaliteli bir ömür yaşamak en doğal hakkimiz. Bu beden bize emanet edilmiş ona iyi bakmak lazım. :KK72:

Back
X