• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kordişim bunları haftada bir düzenli olarak paylaşsan zahmet olur mu bitanem. Bu haftanın egzersizi bu diyerek. Takimcak katılanlar olursa yaparız. Ben unutuyorum sonra arayıp bulamıyorum. Bunlar çok değerli paylaşımlar . :super:
Tamam canım.♥️ Bu cuma bu videoyu tekrar atayım. Sırt karın çalışalım. Persembe atarım herkese. ♥️

Kiz evlat annelerini her zaman düşünür :KK37:
Ellerine sağlık miniğin. Pek güzel yapmış. :KK9:
yaa demii ah yavrummm 😍😍
Geç gelen memnuniyet memnuniyet değildir :cool:
Enerjisi 18' lik çıtır gibi kahvelinin değil mi Simaycim :super:
eveet masallah 💛💚💜
Eline sağlık. ♥️ Yağ yakan çikolata icat edilsin artık di mi. 🤣
eveet gercekten artikkk 😂🤭
Gunaydinnnnn
Mutlu günler herkese 💕💕💕💕

Dün başka sehirde bi işimiz vardi
Orasi belcikaya cok yakin, cikinca eşimle orda bi restoranta gittik.
Gittiğimiz yerde kahvalti yoktu
Saat erken olunca canim izgara vs. Istemedi

13.00 gibi 1 tane kiymali peynirli pide yedim 😬yaninda bikac catal meze ve ayranla
@Zipzip-
Dünkü menum bu cnm 🙈

Şükür arti olmamamisim
2 gün daha fazla dikkat edip güzel bi eksi görmek istiyorum 💪
ahh canim komşumm buyur gel bize 😘😘😘

Gunaydinnnnn
Mutlu günler herkese 💕💕💕💕

Dün başka sehirde bi işimiz vardi
Orasi belcikaya cok yakin, cikinca eşimle orda bi restoranta gittik.
Gittiğimiz yerde kahvalti yoktu
Saat erken olunca canim izgara vs. Istemedi

13.00 gibi 1 tane kiymali peynirli pide yedim 😬yaninda bikac catal meze ve ayranla
@Zipzip-
Dünkü menum bu cnm 🙈

Şükür arti olmamamisim
2 gün daha fazla dikkat edip güzel bi eksi görmek istiyorum 💪
Günaydın mefkuşum:KK60:
Afiyet olsun canım 💙 Güzel eksiler görmeni dilerim. :dua:

Hoşgeldin canım. ♥️

Yaşın çok genc canım. Kilo verince harıka olacak. Bir hastalik geçmişin var mı? Şeker piko vs.

Yemek getirdi canım. Herşey yenir de ben adamın arkadaşlarıyla içmesine kızdım. O şekilde nasıl gideceğiz. Neyse geçti gitti.

Günaydın canım. Afiyet olsun. ♥️

Benim hamam için ayrı bikinim var. Adem Havva zamanında değiliz. Ne gerek var sereserpe. 🙈

Günaydın beybi. 😘

Günaydın tatliskolitom. 😘♥️

@ugurbocuuu ♥️♥️♥️
@ zipzip- ♥️♥️♥️
@Migim ♥️♥️♥️
@EppekArasi ♥️♥️♥️

Günaydın canlarım. 😘
Yok cnm şükür bir hastalığım yok

Allah işine yarayacak harika çözüm üreten hekimler versin. Diğer taraftan sen üzerine düşeni yapmaya başladın. Azmin daim olsun canım 💙
Amin cnm sagolasin 💓
10 kilo bile versen nasıl rahatlarsın
Mutlaka her 1 kilo bile kemikleri cok etkiliyor cnm 😔
geçmiş olsun canım :KK200:
Sağol kuzum 💓
İnşallah verirsiniz bende belfitigim için verdim kilo hiç gelmiyor esas herşeye
Aynen cnm, yaş ilerleyince insan daha cok farkediyor

Kordişim bunları haftada bir düzenli olarak paylaşsan zahmet olur mu bitanem. Bu haftanın egzersizi bu diyerek. Takimcak katılanlar olursa yaparız. Ben unutuyorum sonra arayıp bulamıyorum. Bunlar çok değerli paylaşımlar . :super:
abla cordelyam paylasim yapacak ama yinede begendigini kaydedebilirsin.resimde gosterdigim yerde yan durak bayrak gibi birsey var ona tıkla kaydet sonra kaydedilenlere bakarsin
IMG_20220126_105300.webp

Günaydın canım. ♥️♥️
Cnm kediden bahsetmişin
Evde kuş varsa pek tavsiye etmem
Yan tarafta oturan gorumcemin kedisi vardi, benim kiz cok sevdigi için bizede girip cikiyordu. Gece onun odasinda kalmış, sabah işten geldigimde bi baktim bizim kuşu öldürmüş. Halbuki yanimizda hiç dokunmuyordu

Valla sınırım belli en fazla şimdiye kadar 70 gördüm oda hamilelikten onun dışında çok almıyorum benim gögüsler büyük birde aldığım kilolar sırtımda yağ oldu o yaglarımı eritirsen sıkıntı kalmıyor göbeğim bu haliyle gözüme hiç batmıyor sırtım kadar
hadi inşallah canım egzersiz şart gibi görünüyor. :spor:

Son düzenleme:
Bence ara verme. Verince alınıyor. Sonra bir daha ver. Ben de bu hastalık nedeniyle ara verdim. 63 oldum. Başlayana kadar 65 olur. Haftaya yeğenler bende misafir. 😭 Bakalım neler olacak.

yok arayı sadece adımlar grubu etkilemesin diye vericem yoksa menü yazmaya devam. ben de senin gibi düşünüyorum valla.
senle' gabışmak' istemiyorum buna hazir degilim 😂😂😂 yavas yavas 7 ler 6 lar gelecek insa

ama gelmiyosun yaa. bari menü yaz kaç :D
Sen güldüğün için gülüyorum niye gülüyorsam :KK70:Tartini görmedikçe bir şey bilemeyiz. Biz hastaligimizi da birlikte yaşıyoruz. :63:

valla ben de hasta gibiyim, çocuk hasta ondan bana da bulaştı sanırım yine.
ocak ayı full hastayım yaa.
sabah 8 akşam 8 dışardayım, çalışma saatleri evde hasta bebe ama her şeyi düşününce de verilmiyor kilolar.
bu tempoda çalışan ama spora giden arkadaşlarım bile var benim
Mutlaka her 1 kilo bile kemikleri cok etkiliyor cnm 😔

aynen hiç gerilme, yavaş yavaş..
verdikçe motive oluyorsun çünkü.

İmocilerine bakarak iyi seyler olduğunu düşünüyorum. Sevinebiliriz değil mi :confused:
B12 kolay canım. İlaçla bir de ilgili besinleri yeterli tüketmekle hallolur.
O kolay da demir sıkıntı. Başladım bile depo demire. Çok iştah açıyor. Demir de ferritin de düşmüş. Kullanmazsam iyice düşer.
Protein ağırlıklı diyet yap. Şimdi kış. Bol balık ye. ♥️
Bu hafta geçsin ayarlayacağım canım. Çok yoğunum. Bugün güzel olmadı.
Gözün aydın tatlım. Kız yürüdü diye üşüdü diye kocaya üzülünür mü :KK20:hayatin zorluklarını sen her gün yaşıyorsun fazlasıyla bir de onu dert etme. Kordiş koymuş önüne sıcak çorba tamam işte.
Bence de 👍
Ben bu ortamların hastasıyım. :dua:
Beş yıldızlı otele değişmem. :KK68:
Aynen

Back
X