• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaa varmı öyle birşey ben aslında aralıklı oruç diyeti yapmak istiyorum ama oda erken kalkıp aç kalman gerek galiba yada uyuyarakmı😂
Ben Aralıklı oruçla zayıfladım .hiç öyle birşey duymadım, hatta bilerek geç yattım ki sabah erken kalkıp acikmayayim diye, 11 gibi uyanıyorum 12 gibi ilk öğün numu yiyorum 😉

Bebeği öğle uykusuna yatırıp buraya geliyorum hemen 🙃
Şimdi yoğurt yapacağım bir de banyoyu yıkayıp geleceğim 🤓 evde insan daha çok yoruluyor 😄

AYY gerçekten işe geldim dinlendim geyiği gerçekmiş.
mesela çok yorgunum eve gideyim desem ne olacak
orada da çocuk tepemde.
Hiç vermedin sanırım ohh ohh iyi ben bu ara hunharca yiyorum dönünce kapisiriz artık 🤣 hastamısin geçmiş Olsun 😬
nazarın mı değdi dualar mı ettin neler oldu vallahi bilemiyorum.
aç yatıyorum açççç, bağışıklığım yerlerde, biri 3 oda ötede hapşursa hasta oluyorum ama kilo veremiyorum.
eve gidince felak nas okuycam geçen cuma da okudum gerçi, okumasam neler olacaktı allah bilir.

Aaa varmı öyle birşey ben aslında aralıklı oruç diyeti yapmak istiyorum ama oda erken kalkıp aç kalman gerek galiba yada uyuyarakmı😂
aralıklı oruç için çok uyku daha güzel zaten
atıyorum 1 de kalktın ye 7 de de zaten 2 öğün yemen gerekiyor ya.

Bence ara verme. Verince alınıyor. Sonra bir daha ver. Ben de bu hastalık nedeniyle ara verdim. 63 oldum. Başlayana kadar 65 olur. Haftaya yeğenler bende misafir. 😭 Bakalım neler olacak.
ben de hastalık yüzünden ara verdim.
korkudan tartılmıyorum. hastalığın ortalarında kilo vermiştim. ama şimdi ne oldum bilmiyorum.
haftaya da istanbula gideceğim kardeşimin nişanı var bakalım neler olacak :işsiz:

orada da çocuk tepemde.

aç yatıyorum açççç, bağışıklığım yerlerde, biri 3 oda ötede hapşursa hasta oluyorum ama kilo veremiyorum.
eve gidince felak nas okuycam geçen cuma da okudum gerçi, okumasam neler olacaktı allah bilir.

Ask olsun benim nazarim sadece kendime geçer merak etme denemeyle sabit :rapci:

Hiç altına yapmıyor diye içimden geçirdiğim kızım gece altına yapmış 😬

Ask olsun benim nazarim sadece kendime geçer merak etme denemeyle sabit :rapci:

Hiç altına yapmıyor diye içimden geçirdiğim kızım gece altına yapmış 😬

oyy kıyamam beee, minnoş olur öyle arada.
ben de 2 aydır bu çocuğun burnu hiç tıkanmadı tıkanırsa öksürürse nasıl açarım diye düşündüm düşündüm aha başıma geldi.
bari bu çocuk erkenden konuşmaya başlarsa, ne ne diye sormaya başlarsa nasıl yetişirim diye dertleneyim ki bir an evvel konuşsun :D

orada da çocuk tepemde.

Bence de gerçek kuzum 🤓 ben okuldayken daha çok bakıyorum buraya 🤭 mesela şu saat oldu daha kahve icemedim ☕

O kolay da demir sıkıntı. Başladım bile depo demire. Çok iştah açıyor. Demir de ferritin de düşmüş. Kullanmazsam iyice düşer.

Bu hafta geçsin ayarlayacağım canım. Çok yoğunum. Bugün güzel olmadı.

Bence de 👍

Aynen
Senin de hastan olduğumu unutma :KK68:
Görsellerin beni hep hayallere daldiriyor:KK51:
Geçmiş olsun canım 💙 eksikliklerini gider ilaçlarını ihmal etme. Sağlığın her şeyden önemli. :KK60:

Ayca kaya diyetisyen degilmis diye duymustum😲
İç Hastalıkları mütehassısı kendisi. Şişmanlık ve obezite tedavisine dair çok sayıda klinik araştırması var. O yüzden şişmanlık onun uzmanlık alanı. Canan Karatay da kalp cerrahı canım. Kadın Karatay diyetinin mucidi.

Back
X