Yeni basladiysan birden etki eder canimBugun tartıldım ve 64 6,kg neredeyse 1 kg gitmiş görünüyor. Ödem mi acaba bu giden çünkü öyle 3gzersiz yapmıyorum günlük 20 dk egzersiz yorulmadan bu kadar gitmesi şaşırttı beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni basladiysan birden etki eder canimBugun tartıldım ve 64 6,kg neredeyse 1 kg gitmiş görünüyor. Ödem mi acaba bu giden çünkü öyle 3gzersiz yapmıyorum günlük 20 dk egzersiz yorulmadan bu kadar gitmesi şaşırttı beni
Ben Aralıklı oruçla zayıfladım .hiç öyle birşey duymadım, hatta bilerek geç yattım ki sabah erken kalkıp acikmayayim diye, 11 gibi uyanıyorum 12 gibi ilk öğün numu yiyorumAaa varmı öyle birşey ben aslında aralıklı oruç diyeti yapmak istiyorum ama oda erken kalkıp aç kalman gerek galiba yada uyuyarakmı![]()
Keske bende uyusamUykuda zayıflama diye birşey var keşke bende uyusam ..diyet artı uyku gayette verebilirsin canım
Kız o diyetisyene hiç inanmıyorum ben kadının sanki kendi kilosu var gibi hiç zayıf değilGeçen gün ayça kayanin postuna denk geldim cnm
Demir ilaci kilo aldirmaz, iştah acmaz diyordu
Keşke bende canım içte olanda şikayetçi olmayandaKeske bende uyusam![]()
Bebeği öğle uykusuna yatırıp buraya geliyorum hemen
Şimdi yoğurt yapacağım bir de banyoyu yıkayıp geleceğimevde insan daha çok yoruluyor
![]()
nazarın mı değdi dualar mı ettin neler oldu vallahi bilemiyorum.Hiç vermedin sanırım ohh ohh iyi ben bu ara hunharca yiyorum dönünce kapisiriz artıkhastamısin geçmiş Olsun
![]()
aralıklı oruç için çok uyku daha güzel zatenAaa varmı öyle birşey ben aslında aralıklı oruç diyeti yapmak istiyorum ama oda erken kalkıp aç kalman gerek galiba yada uyuyarakmı![]()
ben de hastalık yüzünden ara verdim.Bence ara verme. Verince alınıyor. Sonra bir daha ver. Ben de bu hastalık nedeniyle ara verdim. 63 oldum. Başlayana kadar 65 olur. Haftaya yeğenler bende misafir.Bakalım neler olacak.
Ayca kaya diyetisyen degilmis diye duymustumKız o diyetisyene hiç inanmıyorum ben kadının sanki kendi kilosu var gibi hiç zayıf değil![]()
Kız o diyetisyene hiç inanmıyorum ben kadının sanki kendi kilosu var gibi hiç zayıf değil![]()
Ask olsun benim nazarim sadece kendime geçer merak etme denemeyle sabitAYY gerçekten işe geldim dinlendim geyiği gerçekmiş.
mesela çok yorgunum eve gideyim desem ne olacak
orada da çocuk tepemde.
nazarın mı değdi dualar mı ettin neler oldu vallahi bilemiyorum.
aç yatıyorum açççç, bağışıklığım yerlerde, biri 3 oda ötede hapşursa hasta oluyorum ama kilo veremiyorum.
eve gidince felak nas okuycam geçen cuma da okudum gerçi, okumasam neler olacaktı allah bilir.
aralıklı oruç için çok uyku daha güzel zaten
atıyorum 1 de kalktın ye 7 de de zaten 2 öğün yemen gerekiyor ya.
Anladm canm bende öyle yapimBen Aralıklı oruçla zayıfladım .hiç öyle birşey duymadım, hatta bilerek geç yattım ki sabah erken kalkıp acikmayayim diye, 11 gibi uyanıyorum 12 gibi ilk öğün numu yiyorum![]()
uyuyabiliyorken uyumanı tavsiye ederim canımKızlar ya ben çok geç uyanıyorum bu 15 tatilde olunca nasl zayıflıcam ben
Aynen canm tatil bitince kurs başlıcakuyuyabiliyorken uyumanı tavsiye ederim canım
yat uyu oh mis
sonra yine uyuyamıyacan nasıl olsa
Ask olsun benim nazarim sadece kendime geçer merak etme denemeyle sabit
Hiç altına yapmıyor diye içimden geçirdiğim kızım gece altına yapmış![]()
Bence de gerçek kuzumAYY gerçekten işe geldim dinlendim geyiği gerçekmiş.
mesela çok yorgunum eve gideyim desem ne olacak
orada da çocuk tepemde.
nazarın mı değdi dualar mı ettin neler oldu vallahi bilemiyorum.
aç yatıyorum açççç, bağışıklığım yerlerde, biri 3 oda ötede hapşursa hasta oluyorum ama kilo veremiyorum.
eve gidince felak nas okuycam geçen cuma da okudum gerçi, okumasam neler olacaktı allah bilir.
aralıklı oruç için çok uyku daha güzel zaten
atıyorum 1 de kalktın ye 7 de de zaten 2 öğün yemen gerekiyor ya.
Aaaa neymiş duymadım benAyca kaya diyetisyen degilmis diye duymustum![]()
Aaaa neymiş duymadım ben![]()
Senin de hastan olduğumu unutmaO kolay da demir sıkıntı. Başladım bile depo demire. Çok iştah açıyor. Demir de ferritin de düşmüş. Kullanmazsam iyice düşer.
Bu hafta geçsin ayarlayacağım canım. Çok yoğunum. Bugün güzel olmadı.
Bence de
Aynen
insanların acılarından beslenen yaratıklardan nefret ediyorumşimdi ekşide okudum
dahiliyeciymiş
ilk muayenesi 800tl olup
3 aylık programı 15 bini buluyormuş
off ben böyle tipleri çok şarlatan görüyorum yaa
Amine Busra
İç Hastalıkları mütehassısı kendisi. Şişmanlık ve obezite tedavisine dair çok sayıda klinik araştırması var. O yüzden şişmanlık onun uzmanlık alanı. Canan Karatay da kalp cerrahı canım. Kadın Karatay diyetinin mucidi.Ayca kaya diyetisyen degilmis diye duymustum![]()