• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

şimdi ekşide okudum
dahiliyeciymiş
ilk muayenesi 800tl olup
3 aylık programı 15 bini buluyormuş
off ben böyle tipleri çok şarlatan görüyorum yaa
@Busra 17
Zipzip- Zipzip- kaç kişi zayıfladı burada. Hemen ücret almaya baslayalim. 🤣🤣🤣 Biri sormuştu kimdi acaba ücret ödüyor muyuz diye? 🤣🤣🤣
Ben aç kalacağım ben spor yapacağım kadın 15.000 alacak. Yuh yani. Ben de diyetisyene gittim. Sağlıklı vereyim kontrol altında olsun. Ondan çok burası etkiliydi gerçi. Neyse verdik gitti. Ben de 9 ay falan gittim 4.000 TL verdim. 🙈

Son düzenleme:
Senin gibi heyecanlı bir hatun yensin beni :-)
😍😍😍
pastelfit pastelfit tatlım buzları çözelim mi :KK73::KK73:👇👇
😂😂😂
canım çok az yemişsin, geneli kaçamak ve tatlı olduğu için aç bırakmışsın kendini ama daha diyetlik sağlıklı şeyler yersen en azından bu kadar aç kalmana, az yemene gerek olmaz.

açlık krizinde bana bunun fayda edeceğini sanmıyorum.

neyse dün biraz yemek yemişsin midene bir şeyler inmiş şükür.

hey maaşallah

ooh somonlarrr patateslerrr kinoalarrr
kız somon kaç para olmuş öyle yaaa?
bundan sonra ayda 1 yiycem
Migrosta donmuş karadeniz somonu vardı paketi 25 tl. Balıkçıya gitmeyeli çok oldu , balık pahalı yaa.
pastelfit pastelfit fiiiiiit huuuuuu tatlım :ıslık::ıslık::ıslık:
Yine daldı ev işlerine. :KK57:

Yok gııı 😂uyuduk . Herkes evde ya gece geç yattık, kimse uyumuyo.

e ama niye öyle yapmış
sen beklerken
Aklıma Haydar Dümen geldi bı kadın aradı, kocam beni aldatıyor şuna asılıyor bunu yapıyor diye neden böyle yapıyor diye sordu. Adam da cevap olarak sapıkk demişti.
Şimdi benim koca sapık değil tabi de bildiğin odun. 🤣🤣🤣

Günaydın.
Bu hafta iyi gitmiyorum farkindayim. Adimlari tamamlayamiyorum. Telefon sürekli uzerinde olamiyor :KK43: boyle olunca cok üzülüyorum takimi etkiliyor diye 😥
Canım takımı sporun çok etkilemez. Artı gelmen sorun olur. Diyetinle spordaki açığını kaparsin. ;)

Back
X