• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ömrüm toplama çilesiyle geçmiş deli miyim bir de yaş çilesini toplayayim. Bol parçala yut :KK59:
Haftaya seni yicim ondan tirsmiş olabilirsin :KK71:
ömrüm diyorsun da hepi topu 26 :KK48:
16 na kadar akıl havada olsa şurada en fazla 10 yıl yaşamışın ne toplamış olabilirsin ki

Elhan Elhan şimdi profiline dikkatlice baktım da yaşlarımız yakın galiba şimdiye kadar diğer arkadaslar abla dediği için bende dedim kusura bakma
Bu araca ben 2.5 ay sonra 29 olacagım 🤫
ne
29 u 2 ye bölüyorsun = 14.5
yoksa çarpıyor muyduk
hangisi

😂😂😂

Gençlikte uyunuyor yaw

Ben de kuru fasülye düşünüyorum
şimdiden afiyet olsun canım
akşam yemiyoz ki biz :KK70:
ama evde dolma var.
dolmaya bayılırım olsada yesek
Bazen gerektiğinde destek almak gerekiyor. Bende surecimde 2 ayri zamanda 2 farkli diyetisyenden destek aldim. İlki daha once 2019da kg verdigim diyetisyenimdi. Ama online olarak yapinca çok verim alamadim. Acikcasi listelerine hiç uyamadim ama 10 kg vermistim 🙊 digeri kendi akrabamdi. Sagolsun hep konuştuk ilestisimde kaldik. Onla 4 ay sürdürdük diye hatirliyorum
aynen canım öz disiplini bazen kendi başına sağlayamayabiliyosun ama birine karşı sorumlu olunca o zaman daha dikkatli oluyosun
Ben de açıkçası cheesecake tercih ederim güzel de yaparım 🤭 bugün bende hep pastadan gidiyorum:110:
cheesecake ki bende çok güzel yaparım hele vişnelisine bayılırım
Heyecanlı gençlerin uyuması da ne biliyim:KK48:
Bizim orada içi geçen insanlar uyur :ukala:
Bizde de nohut pişti ama ben kabak böreği yicem yulaflı. :KK69:
afiyet olsun canım yulaflı kabak böreği nasıl oluyor tarif verebilirmisin
hadi hayırlısı canım.
istediğin kiloya sağlıkla gelirsin inşallah :KK200:
amin inşaallah canım hepberaber istediğimiz kilolara gelelimde buraya sadece sohbet için gelelim.

aynen canım öz disiplini bazen kendi başına sağlayamayabiliyosun ama birine karşı sorumlu olunca o zaman daha dikkatli oluyosun

amin inşaallah canım hepberaber istediğimiz kilolara gelelimde buraya sadece sohbet için gelelim.
Vişneli hiç denemedim 🍋 çok güzel oluyor 😅

saracım senin vişneli cheescake tarifini alabilir miyiz?

Hemen veririm kabaklı yulafi...
Bir çay bardağı yulafi rondada çekiyoruz un haline getirmeden biraz iri olacak .
Üzerine bir yumurta veya iki kır , bir kaşık yoğurt, biraz peynir ufala, karabiber, isteğe bağlı dereotu veya maydanoz ekle bir tutam. İki dal varsa yeşil soğan da koy.İki kabağı rendele suyunu avucunla sık onu da ekle. Bir kaşık sıvı yağ. Karıştır bunları yagladigin tavada altlı üstlü çevir. Bu kadar. 🤩

a

aynen
babaannem:
"eskiden ben koca bostanı halleder ,evimi çekip çevirir, ekmek yapar ,5 çocuğa bakar ,hayvanları halleder bir de akşamları dikiş nakış yapardım. şimdi yapamıyorum" der ağlardı.
ben bir türlü anlayamazdım . "ama artık yaşlandın niye garipsiyorsun" derdim
şimdi yavaş yavaş anlamaya başlıyorum. eskiden yorulunca yatar uyur sabah dinç mi dinç kalkardım. şimdi çok yorulunca uyuyamıyorum. daha da yorgun kalkıyorum ertesi gün. hissettiriyor kendini yaş
Rabb'im sağlıkla yaşlanmayı nasip etsin babaenne diyince musluklar açılıyor bende 😢 hem çok güzel hem hüzünlü yaşlanmak. kafa olarak 20 li yaşlara dönmek isterdim suanki kafamla ama ama beden yaşlanıyor bu defa da...🤷

Back
X