Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kizlar nasilsiniz 😍❣️
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum 😔 covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum ❣️❣️💐💐
Geçmiş olsun cnm inşallah kolay atlatirsiniz❤️❤️vitamin desteğini ve gıda alımına dikkat et😘😘

sabahın erken saati anacım üşümüyor musun o saatte ben yataktan kalkıp donarak geri giriyorum yorgan battaniye altına
Bende onu diyorum zaten üşüyorum ama yürüyorum sizin zaferiniz için mavi takımın kızları;)😁

Günaydın kaptanım 💙😘

Günaydın canım 💙💚 ben de sabah kalkıp yürüyecektim sözde uyuyakalmışım neyse gün içinde çocuğu uyuyunca yürürüm

Günaydın canim 💙

Hastaneden kanları verip çıkınca ilk bulduğumuz yerde yedik canm bu gün yürüyebilirsem telafi ederim diye düşünüyorum ödem atıcı suları da içiyorum inşallah cumaya güze sonuçla gelecem

Günaydınlar kaptanım 💚😘

Günaydın canm 💙💚💙💚🌍😘

Günaydın 💕

Geçmiş olsun canım cvit dvit gibi vitamin takviteleri al bir de kan sulandırıcı kullanın eğer kullanmanıza sıkıntı oluşturacak bir durumunuz yoksa 🙂 çocuklara da doğal meyve suyu felan vererek sıvı alımını artırabilirsiniz. İştahsızlık tat koku kaybı olunca bişey yemek istemeywbilirsin yemek yemesende ama suyu ihmal etme

Günaydın 💚💙

💚💙Günaydın

Ev hanımlığı gerçekten dha zor biz işe giderken evdeki işlerin üzerine kapıyı çekip gidiyoruz ama evde olunca herşey göze batıyor bir de çalışanlar tarafından çok kıymet bilinmiyor evde işte ev işinden yorulunmaz diye düşünülüyor fakat gerçekten ben evde daha çok yoruluyorum işte ne kadar kötü geçerse geçsin nöbetler ev kadar yormuyor... Allah yardımcın olsun.. En zor meslek desek yeridir nankör meslek ev hanımlığı. O yüzden ev hanımlarına saygım sonsuz 💕😘
Sana güveniyorum mavi şirinem 🤗💙💙💙💙

Cubuk kraker ye cnm. Bayagi bastiriyor bulantiyi. Benim ufaklikta su icse kusuyordu doktorumuz cubuk kraker yesin dedi. Onunla idare ettik 2 gün.
Teşekkür ederim canım aldırıp yerim.

Back
X