Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gün gelir oda olur canım . Zaten sen korumaya geçeceksin o kadar da yorma kendini. Olduğu kadar .💕

50 000 diyelim biz ona da bazılarının gözleri dışarı fırlasın. O kadar hafife almasınlar seni 💕

Afiyet olsun canım . Valla ben ev hanımıyım (hiç Hoşlanmıyorum ya ev hanımıyım demeyi neyse) gün bana da yetmiyor. Senlik durum yok yani.

Çok mu dizi izliyorsun ne , benim fırsatım olmuyor dizi izlemeye, bir ara kocamla film izlerdik bu sıralar o da yok ya . 😬

Kolay gelsin canım . Burda neredeyse kar yağacak, oralarda iş bitmedi. Ne zaman biter sizin işler. Bu arada Allah kolaylık versin eline koluna vücuduna sıhhat versin de kolay gelsin hepsi bitsin bir an önce .....

Maraton koşu yeri gibi ben olsam deli dana gibi koşardım oralarda süper yaaaa.

Allah razı olsun. 💕

Geçmiş olsun canım . Hastalıkta yarış olmaz , önce sağlık . Kendinize iyi bakın bol bol dinlen canım. Yememezlikte yapma. Benim üstteki akrabamda korona olmuş bu sabah öğrendim beni de aldı bir sıkıntı bakalım hayırlısı inşaallah bize bulaşmamıştır. Sonuçta sabah akşam beraber sayılırız.
Bu mesajımdan dizi izledigimi nerden çıkardın kız😂
Yürüyüş alanımızı çok seviyorum yeşilligi gökyüzüne yakınlığı ruhuma çok iyi geliyor 😊

Bben bisiklet yolunda yuruyunce kiziyorlar 🤭
Yuruyus yeri ayri bisiklet yolu ayri burda
Kac adim attin 🙄
Burası yürüyüş alanı canım yanında yolda normal yürüme yeri
93oo adım attım Allah'ıma şükürler olsun 😎

Zipzip- Zipzip- :KK45:
Screenshot_20210929-121159_Instagram.webp

gunaydinnn herkesee
dunku menumu bugun 10.30 da yazacagim ders molasinda
Zipzip- Zipzip-
ara vermedik yazamadim
💕salı menusu💕