• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• 20210629_191401.webp
    20210629_191401.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 37
Şu an balık pişiriyorum. Çinekop aldım dün. 100 liraydı. Benim balıkçım 70' den verdi. 50' lık aldım. Somon severim kilosunu 180 görünce ağzım açık kaldı. 🥺
somon ithal olduğu için uçtu gitti. onu boş ver. ben geçen aylarda migrostan karadeniz somonunu stok yaptım. şimdi de sezonu bitti. derin dondurucuda 1 dilim kalmış. ithal de çok pahalı almam. zaten ithali sevmiyorum.
evet çinekop falan da çok pahalı.
biz de biraz büyük balıklardan aldık. derin dondurucuya attık. ayrıca 40 TL den kırlangıç balığı aldık. ben çok severim güzel ve lezzetli balıktır. yarın biz de balık yapacağız.

ben balığı çok seviyorum. çok güzel bir besin. herkes yesin istiyorum çoluk çocuk. bize bile bu fiyatlar yüksek geliyorken fakir fukara nasıl alsın da yesin 😓😥

Montlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynı 😔 okula böyle gidemem napicam ben ya
Benim saçlarıma benziyor. Tekrar işlem yapınca düzelir. Bak benim attığım da ilk hali. Harika bence. Gule güle kullan. ♥️ şuan böyle.

Benim de artık vermem gerekir devam sütü sanırım ama sevmiyor hep benim emzirmemi istiyor ama yavaş yavaş alıştıracağım 15 aya yaklaştı 18 aydan sonra artık yavaş yavaş azaltmaya çalışırım diye düşünüyorum 24 ay emzirmek istiyorum ama zorluyor biraz gece emmezse o da ben de uyuruz rahat ederiz
Ben henüz karar vermedim ne zaman sütten kesecgimi 🤷

Montlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynı 😔 okula böyle gidemem napicam ben ya
Açıkçası çok iyi olmuş .ben siyahtan döndüğüm de saçlarım çok yıpranmış ti zaten 4/5 ay sonra da platine boyadım hemen üzülmeyin çok güzel olmuş

Ne güzel sarı tonlarındasınız ben 10 senedir sarı ve röfle tonlarında giden biri olarak doğum sonrası mora boyattım hayatımın hatasını yaptım
Şimdi uzatma aşamasındayım cünku saçımdan çıkmadı kızarık bi kahve ile geziyorum
3 4 parmak ancak uzattım yaz sonu temizlenir saçımdan ancak o zaman yeniden dönerim platin tonlarina
Vitamin denedin mi güzelim bende kestirdim uzatmaya çalışıyir Rum dün bemix evigen falan aldım sende al haftada bir yap

28 Ocak -3 Şubat Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 20.EtapCumaCumartesi Pazartesi Salı Çarşamba Persembe
Kırmızı Takım
1 Elhan Elhan Kırmızı Kaptan65.8✅
2 fesang fesang Kırmızı63.5✅
3 ugurbocuuu ugurbocuuu Kırmızı60.2✅
4@Busra 17Kırmızı69.8✅
5@EppekArasiKırmızı75.25✅
6 pastelfit pastelfit Kırmızı66.2✅
7 O oya17 Kırmızı-Sarı
Mavi Takım
1 60kiloyum 60kiloyum Mavi Kaptan84.9✅
2 dolunaydagel dolunaydagel Mavi82.8✅
3 Hallederiz Hallederiz Mavi86.0✅
4@MigimMavi70.3✅
5 DeryaOnDiet DeryaOnDiet Mavi73.5✅
6@UcurtmaAvcisiiMavi86.5✅
7 Cordelia Cordelia Mavi-Sarı
Yeşil Takım
1@MaYa_MiLaYeşil56.5✅
2 sara_28 sara_28 Yeşil✅
3 S sengulll Yeşil77.5✅
4 HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Yeşil61.1
5 K KarlarKralicesi

Dudaklarından moralinin bozuk olduğu belli oluyor. Yapan kişiyle tekrar irtibata geç canım. Bir hafta var okula bir çaresine baksınlar.
Canım haftaya tekrar boyayacak. Bu astar rengi dedi ama yine de bu kadar açılmasını beklemiyordum
Temizliği bitirdim, az keyif yapayım derken misafir geliyor haberi aldım a dostlar. Bir koşturmaca daha başlıyor. Gece yediklerimin tamamını yazmaya çalışacağım sporumla beraber. Öpüyorum sizi
Oh missss ben de şu an misafirlikteyim
Saç resmi günü mü? Hemen gelsin.
Oooooo şahane 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Benim saçlarıma benziyor. Tekrar işlem yapınca düzelir. Bak benim attığım da ilk hali. Harika bence. Gule güle kullan. ♥️ şuan böyle.
Haftaya tekrar boyanacak canım düzelir mi bilmiyorum. Benim canımı sıkan mor sampuanin turunculuğu hiç kırmaması
Açıkçası çok iyi olmuş .ben siyahtan döndüğüm de saçlarım çok yıpranmış ti zaten 4/5 ay sonra da platine boyadım hemen üzülmeyin çok güzel olmuş
Teşekkür ederim canım. Benim doğal saçımdan döndüğü için henüz yıpranmadı ama üst üste boyaninca nasıl olur bilmiyorum.

Aaa süper benim de yeğenim var. Tüyo ver bize. Lgs işçisi kuzular. Sürekli okul kurs test. 🤣🤣🤣
Canım ne tüyosu😂kelin ilacı olsa başına sürermiş😁önce çocuk kendi isteyecek, Benimkiler laylom🤦‍♀️
Yaş problemleri kafanı karıştırirsa yardım ederim. :süslü:
Kız yaş problemi mi kaldı alemsin😂artıkın yeni nesil sorular var😭
Güzel görünüyor ama ben sarı saçtan anlamam açıkçası😄
Yaa benim saclarima benziyo disari çıkmayim mi 🙈🙈🙈
Gayet güzel canım😍

Canım haftaya tekrar boyayacak. Bu astar rengi dedi ama yine de bu kadar açılmasını beklemiyordum

Oh missss ben de şu an misafirlikteyim

Oooooo şahane 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Haftaya tekrar boyanacak canım düzelir mi bilmiyorum. Benim canımı sıkan mor sampuanin turunculuğu hiç kırmaması

Teşekkür ederim canım. Benim doğal saçımdan döndüğü için henüz yıpranmadı ama üst üste boyaninca nasıl olur bilmiyorum.
siyahtan dönüş kolay olmuyor canım. 1-2 boyama sonrası istediğin renge ulaşırsın.

Vitamin denedin mi güzelim bende kestirdim uzatmaya çalışıyir Rum dün bemix evigen falan aldım sende al haftada bir yap
Denemem mi yaptım 5 li kutular bitene kadar simdi de sarmisak yağı lavanta çayı karanfil kürü yapıyorum ve de ağızdan 5 çeşit vitamin alıyorum uzasın diye değil nasılsa uzar ama canlansın dökülenler çıksın diye aynı zaman da uzamaya da çok etki ediyorlar

Canım ne tüyosu😂kelin ilacı olsa başına sürermiş😁önce çocuk kendi isteyecek, Benimkiler laylom🤦‍♀️

Kız yaş problemi mi kaldı alemsin😂artıkın yeni nesil sorular var😭

Güzel görünüyor ama ben sarı saçtan anlamam açıkçası😄

Gayet güzel canım😍
O bir espriydi :63:regl günün yakın mı ? Alttaki bir yorum hariç diğer yorumlara bir baksan :KK51:

Back
X