- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Saç resmi günü mü? Hemen gelsin.Buda benim saclar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saç resmi günü mü? Hemen gelsin.Buda benim saclar :)
somon ithal olduğu için uçtu gitti. onu boş ver. ben geçen aylarda migrostan karadeniz somonunu stok yaptım. şimdi de sezonu bitti. derin dondurucuda 1 dilim kalmış. ithal de çok pahalı almam. zaten ithali sevmiyorum.Şu an balık pişiriyorum. Çinekop aldım dün. 100 liraydı. Benim balıkçım 70' den verdi. 50' lık aldım. Somon severim kilosunu 180 görünce ağzım açık kaldı.![]()
Benim saçlarıma benziyor. Tekrar işlem yapınca düzelir. Bak benim attığım da ilk hali. Harika bence. Gule güle kullan.Montlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynıokula böyle gidemem napicam ben ya
Kolay gelsin canimTemizliği bitirdim, az keyif yapayım derken misafir geliyor haberi aldım a dostlar. Bir koşturmaca daha başlıyor. Gece yediklerimin tamamını yazmaya çalışacağım sporumla beraber. Öpüyorum sizi
Saç resmi günü mü? Hemen gelsin.
Ben henüz karar vermedim ne zaman sütten kesecgimiBenim de artık vermem gerekir devam sütü sanırım ama sevmiyor hep benim emzirmemi istiyor ama yavaş yavaş alıştıracağım 15 aya yaklaştı 18 aydan sonra artık yavaş yavaş azaltmaya çalışırım diye düşünüyorum 24 ay emzirmek istiyorum ama zorluyor biraz gece emmezse o da ben de uyuruz rahat ederiz
Açıkçası çok iyi olmuş .ben siyahtan döndüğüm de saçlarım çok yıpranmış ti zaten 4/5 ay sonra da platine boyadım hemen üzülmeyin çok güzel olmuşMontlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynıokula böyle gidemem napicam ben ya
Kestirmiştin en son resim atiginda çok hoş olmuşSaç resmi günü mü? Hemen gelsin.
Dogal mi çok hoşBuda benim saclar :)
Vitamin denedin mi güzelim bende kestirdim uzatmaya çalışıyir Rum dün bemix evigen falan aldım sende al haftada bir yapNe güzel sarı tonlarındasınız ben 10 senedir sarı ve röfle tonlarında giden biri olarak doğum sonrası mora boyattım hayatımın hatasını yaptım
Şimdi uzatma aşamasındayım cünku saçımdan çıkmadı kızarık bi kahve ile geziyorum
3 4 parmak ancak uzattım yaz sonu temizlenir saçımdan ancak o zaman yeniden dönerim platin tonlarina
Şu anBenim saçlarıma benziyor. Tekrar işlem yapınca düzelir. Bak benim attığım da ilk hali. Harika bence. Gule güle kullan.şuan böyle.
MasterFit Yarışması 20.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takım | |||||||||
1 |
![]() | Kırmızı Kaptan | 65.8 | ![]() | |||||
2 |
![]() | Kırmızı | 63.5 | ![]() | |||||
3 |
![]() | Kırmızı | 60.2 | ![]() | |||||
4 | @Busra 17 | Kırmızı | 69.8 | ![]() | |||||
5 | @EppekArasi | Kırmızı | 75.25 | ![]() | |||||
6 |
![]() | Kırmızı | 66.2 | ![]() | |||||
7 | O oya17 | Kırmızı-Sarı | |||||||
Mavi Takım | |||||||||
1 |
![]() | Mavi Kaptan | 84.9 | ![]() | |||||
2 |
![]() | Mavi | 82.8 | ![]() | |||||
3 |
![]() | Mavi | 86.0 | ![]() | |||||
4 | @Migim | Mavi | 70.3 | ![]() | |||||
5 |
![]() | Mavi | 73.5 | ![]() | |||||
6 | @UcurtmaAvcisii | Mavi | 86.5 | ![]() | |||||
7 |
![]() | Mavi-Sarı | |||||||
Yeşil Takım | |||||||||
1 | @MaYa_MiLa | Yeşil | 56.5 | ![]() | |||||
2 |
![]() | Yeşil | ![]() | ||||||
3 | S sengulll | Yeşil | 77.5 | ![]() | |||||
4 |
![]() | Yeşil | 61.1 | ||||||
5 | K KarlarKralicesi | ||||||||
Canım haftaya tekrar boyayacak. Bu astar rengi dedi ama yine de bu kadar açılmasını beklemiyordumDudaklarından moralinin bozuk olduğu belli oluyor. Yapan kişiyle tekrar irtibata geç canım. Bir hafta var okula bir çaresine baksınlar.
Oh missss ben de şu an misafirlikteyimTemizliği bitirdim, az keyif yapayım derken misafir geliyor haberi aldım a dostlar. Bir koşturmaca daha başlıyor. Gece yediklerimin tamamını yazmaya çalışacağım sporumla beraber. Öpüyorum sizi
Oooooo şahaneSaç resmi günü mü? Hemen gelsin.
Haftaya tekrar boyanacak canım düzelir mi bilmiyorum. Benim canımı sıkan mor sampuanin turunculuğu hiç kırmamasıBenim saçlarıma benziyor. Tekrar işlem yapınca düzelir. Bak benim attığım da ilk hali. Harika bence. Gule güle kullan.şuan böyle.
Teşekkür ederim canım. Benim doğal saçımdan döndüğü için henüz yıpranmadı ama üst üste boyaninca nasıl olur bilmiyorum.Açıkçası çok iyi olmuş .ben siyahtan döndüğüm de saçlarım çok yıpranmış ti zaten 4/5 ay sonra da platine boyadım hemen üzülmeyin çok güzel olmuş
Canım ne tüyosuAaa süper benim de yeğenim var. Tüyo ver bize. Lgs işçisi kuzular. Sürekli okul kurs test.![]()
Kız yaş problemi mi kaldı alemsinYaş problemleri kafanı karıştırirsa yardım ederim.![]()
Güzel görünüyor ama ben sarı saçtan anlamam açıkçasıMontlu olanı sabah çektim diğerini az önce. Geçen hafta saçımı siyahtan küllü kumrala boyattım ama çok açıldı ve çok turunculuk var. Mor şampuan ile yikadim az önce 15 dk beklettim hala aynıokula böyle gidemem napicam ben ya
Gayet güzel canımYaa benim saclarima benziyo disari çıkmayim mi![]()
Teşekkür ederim ablacimCanım ne tüyosukelin ilacı olsa başına sürermiş
önce çocuk kendi isteyecek, Benimkiler laylom
Kız yaş problemi mi kaldı alemsinartıkın yeni nesil sorular var
Güzel görünüyor ama ben sarı saçtan anlamam açıkçası
Gayet güzel canım![]()
siyahtan dönüş kolay olmuyor canım. 1-2 boyama sonrası istediğin renge ulaşırsın.Canım haftaya tekrar boyayacak. Bu astar rengi dedi ama yine de bu kadar açılmasını beklemiyordum
Oh missss ben de şu an misafirlikteyim
Oooooo şahane
Haftaya tekrar boyanacak canım düzelir mi bilmiyorum. Benim canımı sıkan mor sampuanin turunculuğu hiç kırmaması
Teşekkür ederim canım. Benim doğal saçımdan döndüğü için henüz yıpranmadı ama üst üste boyaninca nasıl olur bilmiyorum.
Denemem mi yaptım 5 li kutular bitene kadar simdi de sarmisak yağı lavanta çayı karanfil kürü yapıyorum ve de ağızdan 5 çeşit vitamin alıyorum uzasın diye değil nasılsa uzar ama canlansın dökülenler çıksın diye aynı zaman da uzamaya da çok etki ediyorlarVitamin denedin mi güzelim bende kestirdim uzatmaya çalışıyir Rum dün bemix evigen falan aldım sende al haftada bir yap
O bir espriydiCanım ne tüyosukelin ilacı olsa başına sürermiş
önce çocuk kendi isteyecek, Benimkiler laylom
Kız yaş problemi mi kaldı alemsinartıkın yeni nesil sorular var
Güzel görünüyor ama ben sarı saçtan anlamam açıkçası
Gayet güzel canım![]()
Umarım tatlımsiyahtan dönüş kolay olmuyor canım. 1-2 boyama sonrası istediğin renge ulaşırsın.