Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun ablacim
Annenmler hala hasta abla grip olmuş geçen gün abimin cocugu almaya gittilerdi gitme dedim dinleyen yokGünaydın migi
Naptın iyileşti mi kocan ve çocuğunun
Bu arada annenler hastalandığında bu kadar üzülmedin gözümden kaçtı sanma yani
Ne güzel haberler bunlarO şey bana hiç iyi gelmiyor herkesin sindirim sistemini calistiriyormus benimkini durduruyor öyle yulaf mulaf yemem ben yaaabeni ac bırak ama sevmedigim birseyi yedirme
Benim artık dışardan bakınca da çok güzel farkediyor kilom bugün çok güzel birşey oldu aynada kendimi baya zayıflamış gördüm sonra hemen tartıldım yarın için korkma ben tamamım emin ol tartıda da güzel geleceğin caponu da çok güzel yapacağım
Ben miTeşekkür ederim bitanem
Sen ne yedin bakim
Gecmis olsun canimAnnenmler hala hasta abla grip olmuş geçen gün abimin cocugu almaya gittilerdi gitme dedim dinleyen yoksonra grip oldular ben hala iyileşemedim balgamlarım fena griple geçmedi sesim de degişti kızım iyi maşallah burnu akıyor sadece
Eşimde hep hasta
Bakıyorum herkes hastaanmemgil kaynanamgilde hastalar
Hastalık mevsimdeyiz abla
Allah şifa versin canım. Dikkat etmeleri lazım yoksa hep birbirlerine bulaşır durur mikrop. Ihlamur iç bol bol. Aktar yakındaysa hatmi çiçeği çayı al sütle kaynatılıp içilirse şıp diye kesiyor öksürüğü. Geçmiş olsun.Annenmler hala hasta abla grip olmuş geçen gün abimin cocugu almaya gittilerdi gitme dedim dinleyen yoksonra grip oldular ben hala iyileşemedim balgamlarım fena griple geçmedi sesim de degişti kızım iyi maşallah burnu akıyor sadece
Eşimde hep hasta
Bakıyorum herkes hastaanmemgil kaynanamgilde hastalar
Hastalık mevsimdeyiz abla
Zeytin peynir yesen olmaz mi hayatım bu ne işe yarıyor acaba
Günaydın canimGunaydin kizlar
Dun menuyu yazmadan uyumusum
09:00- 1 kase sut icine, 10 badem, 3 yk yulaf ve 1 elma ve tarcin.
Ara: 2 kuru kayisi
13:00- 1 kase yogurt icine 5 yk haslanmis kara bugday, bolca maydonoz dere otu, 1 salatalik.
Ara: 1 bardak sut, 1 ayva
18:00- el kadar kirmizi et, 1 dilim ekmej, 1 kase salata
Gece bozdum
20:00- 2 ev yapimi kurabiye, 1 kase uzum
Su: 2 lt
Spor: 10 dk iarin ve sirt egzersizu
8000 adimCordelia
Zipzip- 60kiloyum
Afiyet olsun canımBen mi
8.30 da kahvalti yaptim abla 3 dilim ekmek peynir,zeytin 1 tane de yumurta yedim :))
Gecmis olsun canim
Annenler covit olmustu oyle demistin test yaptirdilar mi tekrar
Teşekkür ederim ablacimAfiyet olsun canımsağlıklı bir öğün olmuş. Ekmekler için de bol bol yürüyorsun nasılsa .
Vücut hep aynı şekilde tükettiğinde zamanla alışıyor fazla harcamıyor. Bugün onu şaşirttim daha çok enerji harcayacak. Bol kalorili ama depolanmayacak gün içinde ihtiyacım olan enerjiyi verdiği gibi stokları da kullanacak. Tadı tahminin gibi değil çok lezzetliydi.Zeytin peynir yesen olmaz mi hayatım bu ne işe yarıyor acaba
Hosbuldum canım.İnşallah birlikte güzel kilolar veririzHosgeldin canim aramiza ben Elif 32 yasindayim
İnşallah hedefine birlikte ulasiriz
Gecmisi tam okuyamadim aklina takilan birsey olursa her zaman sorabilirsin
Dengelemeyi biliyorsun o yüzden hiç korkmuyorum senin için.Teşekkür ederim ablacim
Bu azaltmis halim abla biliyorsun 1 tum ekmegi yiyebilirim
Adimlara devam ediyorum ama dun cok adim atamadim :)
Geçmişe daldıgim için sanırım görmezdim onu daTahmin ettim. Hiç aklima gelmedi özele yazmak. Bakar mıydın özelden yazsam.
Günaydın Meldacim.Günaydın kızlar❤
Ya ama bu çok kalorili olmuşVücut hep aynı şekilde tükettiğinde zamanla alışıyor fazla harcamıyor. Bugün onu şaşirttim daha çok enerji harcayacak. Bol kalorili ama depolanmayacak gün içinde ihtiyacım olan enerjiyi verdiği gibi stokları da kullanacak. Tadı tahminin gibi değil çok lezzetliydi.
Bir bardak süt, yarım bardak yulaf ezmesi, akşamdan isladigim iki hurma ve Bir kayısı , bir çay kaşığı kakao , bir küçük muz, bir çay kaşığı fıstık ezmesi ... Bütün malzemeler bunlar.
Önce süt kakao ve yulafi yumuşattim. Sonra hurma kayısı ekledim biraz daha özleşti altını kapattım. Muzun yarısını içine karıştırdım fıstık ezmesiyle. Diğer yarısını üzerine süsledim. Çok çok az bal gezdirdim. Bugün düz duvara tırmanabilirim.
Özellikle ayrıntılı anlattım hayalinde canlansın diye. Korkulacak gibi değil harika bir tat. Denersen pişman olmazsın.
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar❤
Cumadan cumaya başlıyoruz yarışmayaHosbuldum canım.İnşallah birlikte güzel kilolar veririz
Ben yarışlara ne zaman katılabilirim?
İnşallah ablacimDengelemeyi biliyorsun o yüzden hiç korkmuyorum senin için.Bugun adım atmaya fırsat bulursun inşallah.
Günaydın canimGünaydın kızlar❤
Günaydın canimGünaydın Kızlar mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?