• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın migi :KK25:
Naptın iyileşti mi kocan ve çocuğunun😌
Bu arada annenler hastalandığında bu kadar üzülmedin gözümden kaçtı sanma yani :ıslık::ıslık:
Annenmler hala hasta abla grip olmuş geçen gün abimin cocugu almaya gittilerdi gitme dedim dinleyen yok 😒sonra grip oldular ben hala iyileşemedim balgamlarım fena griple geçmedi sesim de degişti 🙄 kızım iyi maşallah burnu akıyor sadece
Eşimde hep hasta
Bakıyorum herkes hasta 😩😩😩 anmemgil kaynanamgilde hastalar
Hastalık mevsimdeyiz abla

Gunaydin kizlar
Dun menuyu yazmadan uyumusum
09:00- 1 kase sut icine, 10 badem, 3 yk yulaf ve 1 elma ve tarcin.
Ara: 2 kuru kayisi
13:00- 1 kase yogurt icine 5 yk haslanmis kara bugday, bolca maydonoz dere otu, 1 salatalik.
Ara: 1 bardak sut, 1 ayva
18:00- el kadar kirmizi et, 1 dilim ekmej, 1 kase salata

Gece bozdum 🥺

20:00- 2 ev yapimi kurabiye, 1 kase uzum

Su: 2 lt
Spor: 10 dk iarin ve sirt egzersizu
8000 adim Cordelia Cordelia

Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum

O şey bana hiç iyi gelmiyor herkesin sindirim sistemini calistiriyormus benimkini durduruyor öyle yulaf mulaf yemem ben yaaa😭😭 beni ac bırak ama sevmedigim birseyi yedirme

Benim artık dışardan bakınca da çok güzel farkediyor kilom bugün çok güzel birşey oldu aynada kendimi baya zayıflamış gördüm sonra hemen tartıldım yarın için korkma ben tamamım emin ol tartıda da güzel geleceğin caponu da çok güzel yapacağım♥️♥️♥️♥️♥️
Ne güzel haberler bunlar :KK9::KK9:

Teşekkür ederim bitanem:KK60:
Sen ne yedin bakim:confused:
Ben mi :olamaz::olamaz:
8.30 da kahvalti yaptim abla 3 dilim ekmek peynir,zeytin 1 tane de yumurta yedim :))
Annenmler hala hasta abla grip olmuş geçen gün abimin cocugu almaya gittilerdi gitme dedim dinleyen yok 😒sonra grip oldular ben hala iyileşemedim balgamlarım fena griple geçmedi sesim de degişti 🙄 kızım iyi maşallah burnu akıyor sadece
Eşimde hep hasta
Gecmis olsun canim
Annenler covit olmustu oyle demistin test yaptirdilar mi tekrar

Eşimde hep hasta
Allah şifa versin canım. Dikkat etmeleri lazım yoksa hep birbirlerine bulaşır durur mikrop. Ihlamur iç bol bol. Aktar yakındaysa hatmi çiçeği çayı al sütle kaynatılıp içilirse şıp diye kesiyor öksürüğü. Geçmiş olsun.

Gunaydin kizlar
Dun menuyu yazmadan uyumusum
09:00- 1 kase sut icine, 10 badem, 3 yk yulaf ve 1 elma ve tarcin.
Ara: 2 kuru kayisi
13:00- 1 kase yogurt icine 5 yk haslanmis kara bugday, bolca maydonoz dere otu, 1 salatalik.
Ara: 1 bardak sut, 1 ayva
18:00- el kadar kirmizi et, 1 dilim ekmej, 1 kase salata

Gece bozdum 🥺

20:00- 2 ev yapimi kurabiye, 1 kase uzum

Su: 2 lt
Spor: 10 dk iarin ve sirt egzersizu
8000 adim Cordelia Cordelia

Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum
Günaydın canim ♥️
Kurabiyeler olmasa iyi olurmus
Adimlarin resmi var mi

Zeytin peynir yesen olmaz mi hayatım bu ne işe yarıyor acaba
Vücut hep aynı şekilde tükettiğinde zamanla alışıyor fazla harcamıyor. Bugün onu şaşirttim daha çok enerji harcayacak. Bol kalorili ama depolanmayacak gün içinde ihtiyacım olan enerjiyi verdiği gibi stokları da kullanacak. Tadı tahminin gibi değil çok lezzetliydi.
Bir bardak süt, yarım bardak yulaf ezmesi, akşamdan isladigim iki hurma ve Bir kayısı , bir çay kaşığı kakao , bir küçük muz, bir çay kaşığı fıstık ezmesi ... Bütün malzemeler bunlar.
Önce süt kakao ve yulafi yumuşattim. Sonra hurma kayısı ekledim biraz daha özleşti altını kapattım. Muzun yarısını içine karıştırdım fıstık ezmesiyle. Diğer yarısını üzerine süsledim. Çok çok az bal gezdirdim. Bugün düz duvara tırmanabilirim. :KK73::KK73:
Özellikle ayrıntılı anlattım hayalinde canlansın diye. Korkulacak gibi değil harika bir tat. Denersen pişman olmazsın.

Hosgeldin canim aramiza ben Elif 32 yasindayim
İnşallah hedefine birlikte ulasiriz 🤗🤗

Gecmisi tam okuyamadim aklina takilan birsey olursa her zaman sorabilirsin🥰🥰
Hosbuldum canım.İnşallah birlikte güzel kilolar veririz
Ben yarışlara ne zaman katılabilirim?

Vücut hep aynı şekilde tükettiğinde zamanla alışıyor fazla harcamıyor. Bugün onu şaşirttim daha çok enerji harcayacak. Bol kalorili ama depolanmayacak gün içinde ihtiyacım olan enerjiyi verdiği gibi stokları da kullanacak. Tadı tahminin gibi değil çok lezzetliydi.
Bir bardak süt, yarım bardak yulaf ezmesi, akşamdan isladigim iki hurma ve Bir kayısı , bir çay kaşığı kakao , bir küçük muz, bir çay kaşığı fıstık ezmesi ... Bütün malzemeler bunlar.
Önce süt kakao ve yulafi yumuşattim. Sonra hurma kayısı ekledim biraz daha özleşti altını kapattım. Muzun yarısını içine karıştırdım fıstık ezmesiyle. Diğer yarısını üzerine süsledim. Çok çok az bal gezdirdim. Bugün düz duvara tırmanabilirim. :KK73::KK73:
Özellikle ayrıntılı anlattım hayalinde canlansın diye. Korkulacak gibi değil harika bir tat. Denersen pişman olmazsın.
Ya ama bu çok kalorili olmuş 🙄🙄🙄🙄🙄 afiyet olsun canım 😍😍

Hosbuldum canım.İnşallah birlikte güzel kilolar veririz
Ben yarışlara ne zaman katılabilirim?
Cumadan cumaya başlıyoruz yarışmaya
Katilimin iyi olursa bu hafta aliriz
Menu bildirimi zorunlu ve 8000 adim atiyoruz
Dengelemeyi biliyorsun o yüzden hiç korkmuyorum senin için. :super:Bugun adım atmaya fırsat bulursun inşallah.
İnşallah ablacim ♥️
Günaydın kızlar❤
Günaydın canim ♥️
Günaydın Kızlar mutlu pazarlar 🌸
Günaydın canim ♥️

Back
X