inşallah canım. ağrı yok da akşam ve az önce azcık oymayayım dedim spor yerine, kaslar zorlanıyor. genel olarak vücutta bir enfeksiyon var belli. canım hiç birşey yemek istemiyor. akşam salatanın içine koyarız sarımsağı. zaten yatıp uyuyasım var. az sonra duşa giricem. sonra bakarım.İnşallah bulaşmamıştir. Vücudunda ağrı var mı canım? Sıcak bir tarhana çorbası yapacak birini bulursan iste içine sarımsak da at. Allah şifa versin. Dinlen en güzeli bu.
sabah normal kahvaltımı yaptım ilaç ve C vitamini aldım canım. aslında evde meyveler var ama canım istemedi. C vitamini aldım şimdilik. kabuk tarçın ve latte içtim şimdiye kadar. antioksidan olsun beyaz çay falan içerim belki. adaçayı, ıhlamur da var. sonra bakarım canım.Geçmiş olsun canım, benim kızda da mide bulantısı oldu bugün iyi. Vitamin iç, çorba iç, meyve ye, ıhlamur tarzı şeyler iç canım. Geçmiş olsun
ecel gibi çöktün bu hafta kırmızı takımın üzerineİyi iyi unuttum kuaförde olduğunu.
Beyaz ekmek yemedin di mi
Kız beni yeme derdinden hasta etmedin di mi kendiniecel gibi çöktün bu hafta kırmızı takımın üzerine
İyi bakıyorsun maşallah kendine.inşallah canım. ağrı yok da akşam ve az önce azcık oymayayım dedim spor yerine, kaslar zorlanıyor. genel olarak vücutta bir enfeksiyon var belli. canım hiç birşey yemek istemiyor. akşam salatanın içine koyarız sarımsağı. zaten yatıp uyuyasım var. az sonra duşa giricem. sonra bakarım.
sabah normal kahvaltımı yaptım ilaç ve C vitamini aldım canım. aslında evde meyveler var ama canım istemedi. C vitamini aldım şimdilik. kabuk tarçın ve latte içtim şimdiye kadar. antioksidan olsun beyaz çay falan içerim belki. adaçayı, ıhlamur da var. sonra bakarım canım.
çok teşekkür ederim kızlarvalla Allah büyük bakıcaz artık
yok kız inan ki menüm ortadaKız beni yeme derdinden hasta etmedin di mi kendini
Bir şey olmaz korkma sen güçlü bir hatunsunyok kız inan ki menüm ortadaspor desen zaten ayağa kalkacak halim yok.
Ağzını hayra aç. Sağlıklı geçecek günlerin.sağolun kızlar
regl oldun bir de üstüne yine
yılbaşında yaşadıklarımın aynısı umarım tüm yıl böyle geçmez
Geçmiş olsun canım.hastayım ben
2haşlanmış yumurta
Afiyet olsun canım güne hızlı başlamışsın, ben daha oturuyorum2haşlanmış yumurta
2 dilim tt ekmek
1ck bal
Kkbeyaz peynir
4 zeytin
2çeri domates yedim canım
Az önce de 30 dk zumba yaptım
İlk başlangıç heyecanıAfiyet olsun canım güne hızlı başlamışsın, ben daha oturuyorum
Afiyet olsun canim2haşlanmış yumurta
2 dilim tt ekmek
1ck bal
Kkbeyaz peynir
4 zeytin
Teşekkürler canım.Afiyet olsun canim
Sporda yapmissin ne guzel
Böyle devam et canım, yediklerine dikkat eder 30 dk nın altına düşmeden egzersiz yaparsan hızlı incelirsin, 4 aya bomba olursunİlk başlangıç heyecanı
Cook guzel tebrik ederim22 kasım kol 37cm. 30 ocak kol 31 cm
22 kasım bacak 63 cm. 30 ocak bacak 58
70 günde 7 kilo
İnşallahBöyle devam et canım, yediklerine dikkat eder 30 dk nın altına düşmeden egzersiz yaparsan hızlı incelirsin, 4 aya bomba olursun
Oy oy oy çok güzel bir kahvaltı afiyet olsun. Bak bir dahaki sefere bir dilim ekmeğin yerine iki ceviz koyabilirsin. İnan acikmazsin. Ceviz yoksa fındık, badem de olabilir. Ama çiğ olacak.2haşlanmış yumurta
2 dilim tt ekmek
1ck bal
Kkbeyaz peynir
4 zeytin
Teşekkür ederim canım.cevizi deneyeceğimOy oy oy çok güzel bir kahvaltı afiyet olsun. Bak bir dahaki sefere bir dilim ekmeğin yerine iki ceviz koyabilirsin. İnan acikmazsin. Ceviz yoksa fındık, badem de olabilir. Ama çiğ olacak.
Zumba da harika olmuş. Harika bir başlangıç yaptın. Helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?