Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oyy gecmis olsun kaptancim
Bu arada su dunku videoya bayildim strechibg gibi spir oncesi super olur. Hem bele sirta da iyi geliyir
Mekigini yapamadım bir de yüz üstü elleri ve ayakları kaldırıyoruz ya orası zor geldi canım. Ama bitince çok iyi hissettirdi. Çok beğendim.

Yaaa ama cokk tatli bu
Neyin var canim cok gecmis olsun
Yok canim ya dun cekemedim fotosunu. Sarji bitti bandimin. Gecmise baktim orda da yok hic adim synchronization yapmam lazim.
Resimsiz sayilmazsa sayilmasin dunku. Sarja taktim, artik dikkat ederim sarji az kalinca hemen fotografini alirim.
Tamam canim yarışma oldugu icin 0 kabul ediyoruz

Geçmiş olsun canım neyin var

Geçmiş olsun canım.
Oldu mu şimdi
Ağız tadıyla yenemeyecek miyim seni
Yoksa ben seni hasta halimle bile yendim mi diyeceksin
Hayırdir neyin var

Neyin var canim cok gecmis olsun
valla hiç keyfim yok. başım bir tuhaf, ağzımın içi bir tuhaf, hafiften mide bulantısı var. hava soğuk ondan kaç gündür tadım yoktur diyordum ama sanki bugün arttı rahatsızlığım. ayrıca sabah işyerinden arkadaş aradı covid miş kafam karıştı.

Son düzenleme:
İnşallah bulaşmamıştir. Vücudunda ağrı var mı canım? Sıcak bir tarhana çorbası yapacak birini bulursan iste içine sarımsak da at. Allah şifa versin. Dinlen en güzeli bu.

Yumurtalı ekmek mi o no no no şimdi Elhan kaptan gelir sade ekmek bile yedirmiyor bize yumurtalı kızarmış ekmeğe çok kızacak
Gördüm canım beyaz ekmek yemez sanırım Fesang. Cıss un değilse tolera edebilirim. Eve gideyim de iyice bir incelerim. Yoksa disiplin kuruluna sevk ederiz.

Geçmiş olsun canım, benim kızda da mide bulantısı oldu bugün iyi. Vitamin iç, çorba iç, meyve ye, ıhlamur tarzı şeyler iç canım. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…