K.v ye gidip farklı geçme durumu pek olmuyor. Ben gitmeyerek çözüyorum. Hee k.v çok iyi davranır. Benim derdim bambaşka. Puff.Merhaba kızlar nasılsınız dün dönüşte kayinvalidemlere uğradık biraz gergin geçti sonrasındada gerginlik vardı giremedim hiç
Fıtık mi var? Özledim senin kar resimlerini?Daha ıyiyiz benim çok kötü bel agrım var çocuklar iyi çok şükür karlı günlere geri döndük
Bem de spor yapacağım. 9 gibi.İyi akşamlar kızlar. Dün gelen misafirim yatılı kaldı, akşama doğru uğurladım. O saatten sonra elim telefona gitmedi. Dün akşam gösterdiğim itinayı bugün gösteremedim maalesef. Özetlersek sabah kahvaltım poğaça, simit, peynir, zeytinle geçti, 4 gibide tatlıyla bitti. O saatten sonra yemek işini bitirdim. Midemin boşalmasını bekliyorum spora başlamak için
Kıbrıs'ta okuyor cnmNerden geldi oğlun?
Afiyet olsun canım
Aslinda o yuzustuyu o kadar kaldirmadan denersen yaparsin canim. Hem beli sirri da rahatlatir suoerman hareketi.Mekigini yapamadım bir de yüz üstü elleri ve ayakları kaldırıyoruz ya orası zor geldi canım. Ama bitince çok iyi hissettirdi. Çok beğendim.
Unutmam artik resmini alirim hemen adim attigimdaYaaa ama cokk tatli bu
Neyin var canim cok gecmis olsun
Tamam canim yarışma oldugu icin 0 kabul ediyoruz
Evet evet superman hareketi. Bu akşam dediğin gibi yapacağım.Aslinda o yuzustuyu o kadar kaldirmadan denersen yaparsin canim. Hem beli sirri da rahatlatir suoerman hareketi.
Ben de cok begendim.
Evetcordelia nın attığı video mu?
Gözün aydın canım
Sağ salim evinize girin arka tarafı da arkada bırakın canım.Merhaba kızlar nasılsınız dün dönüşte kayinvalidemlere uğradık biraz gergin geçti sonrasındada gerginlik vardı giremedim hiç
Hayal dahi etmek istemiyorum.Hedefine ulaştığında cok uzaklasma abla burdan hep yanımizda ol
Ayy sağol canım benim teşekkür ederim ilk defa böyle uzun ayrı kaldık rabbim kimseyi evladından ayırmasın yok cnm ikizler ayrı onlar daha küçük 5 yaşına gireceklerGözün aydın canımBenim oğlum gelmiş kadar sevindim. Doya doya benim yerime de sarıl oğluna. İkizlerin vardı onlardan biri mi yoksa onlar daha mı küçük?
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar kızlar. Dün gelen misafirim yatılı kaldı, akşama doğru uğurladım. O saatten sonra elim telefona gitmedi. Dün akşam gösterdiğim itinayı bugün gösteremedim maalesef. Özetlersek sabah kahvaltım poğaça, simit, peynir, zeytinle geçti, 4 gibide tatlıyla bitti. O saatten sonra yemek işini bitirdim. Midemin boşalmasını bekliyorum spora başlamak için
Iyi aksamlar canim gözün aydin
Allah yavrularına sağlık versin canımAyy sağol canım benim teşekkür ederim ilk defa böyle uzun ayrı kaldık rabbim kimseyi evladından ayırmasın yok cnm ikizler ayrı onlar daha küçük 5 yaşına girecekler
Teşekkürler canım benim,Iyi aksamlar canim
4 gunluk guzel beslenme ve sporla toparlarsin
Iyi aksamlar canim gözün aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?