Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kızlar nasılsınız dün dönüşte kayinvalidemlere uğradık biraz gergin geçti sonrasındada gerginlik vardı giremedim hiç
K.v ye gidip farklı geçme durumu pek olmuyor. Ben gitmeyerek çözüyorum. Hee k.v çok iyi davranır. Benim derdim bambaşka. Puff.

İyi akşamlar kızlar. Dün gelen misafirim yatılı kaldı, akşama doğru uğurladım. O saatten sonra elim telefona gitmedi. Dün akşam gösterdiğim itinayı bugün gösteremedim maalesef. Özetlersek sabah kahvaltım poğaça, simit, peynir, zeytinle geçti, 4 gibide tatlıyla bitti. O saatten sonra yemek işini bitirdim. Midemin boşalmasını bekliyorum spora başlamak için

Bem de spor yapacağım. 9 gibi.

Afiyet olsun canım
Patates kızartması (beş on tane çok bence)
Pirinç pilavı
Turşu
Tahin helvası
Bunlar kilo verme evresinde tercih edilmemeli böcüğüm. Vücudun bunlara ihtiyacı yok. Gençliğine guvenerek dua ediyorum. Yarın cuma kilonun altına düşer misin zor ihtimal ama yine de bilemeyiz.

Mekigini yapamadım bir de yüz üstü elleri ve ayakları kaldırıyoruz ya orası zor geldi canım. Ama bitince çok iyi hissettirdi. Çok beğendim.
Aslinda o yuzustuyu o kadar kaldirmadan denersen yaparsin canim. Hem beli sirri da rahatlatir suoerman hareketi.
Ben de cok begendim.

Yaaa ama cokk tatli bu

Neyin var canim cok gecmis olsun

Tamam canim yarışma oldugu icin 0 kabul ediyoruz
Unutmam artik resmini alirim hemen adim attigimda
Haklisin en guzelini yapiyorsunuz.
Bugun acayip bir tembellik var ustumde surekli ordan kalkip oraya yatasim geliyor.

Gözün aydın canım Benim oğlum gelmiş kadar sevindim. Doya doya benim yerime de sarıl oğluna. İkizlerin vardı onlardan biri mi yoksa onlar daha mı küçük?

Gözün aydın canım Benim oğlum gelmiş kadar sevindim. Doya doya benim yerime de sarıl oğluna. İkizlerin vardı onlardan biri mi yoksa onlar daha mı küçük?
Ayy sağol canım benim teşekkür ederim ilk defa böyle uzun ayrı kaldık rabbim kimseyi evladından ayırmasın yok cnm ikizler ayrı onlar daha küçük 5 yaşına girecekler

Iyi aksamlar canim
4 gunluk guzel beslenme ve sporla toparlarsin
Iyi aksamlar canim gözün aydin

Ayy sağol canım benim teşekkür ederim ilk defa böyle uzun ayrı kaldık rabbim kimseyi evladından ayırmasın yok cnm ikizler ayrı onlar daha küçük 5 yaşına girecekler
Allah yavrularına sağlık versin canım
Evlatlarımız büyüyünce hayatlarını kurabilmek için ister istemez yuvadan ayrılmak zorunda kalıyor. Biz anneler de sağlıkları iyi olsun deyip sabrediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…