Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

En iyisi valla. Gerçi pek düşünmezler ama olsun. İçinde kalmasın.
Şöyle ki benim kendisiyle ilgili bir sorunum yok. Kafama taktiğim kp bir kaç sözünü soyledim o da onlari takcak degil ben içimden çıkarmış oldum. Ama mesele olan gorumcemle ilgiliydi o yüzden biraz düşünür o konuyu

Geçmiş olsun canım üşüttünmü yada covid olmayasın bir test yapsan keşke
aslında 10 gündür bayağı üşüdüm. keyfim yoktu. çok halsizim canım. gitmeye halim yok.

Korona mi oldun acaba?
valla düşünmek istemiyorum ama emin değilim. aslında üşüttüm. ama iş arkadaşım aradı covid olduğunu söyledi. ihtimal var gibi.
60kiloyum gecmis olsun canim inşallah hastalanmadan gecirirsin
amin canım Allah büyük.

Canım hep bi ağırlık garip bir baş ağrısı vardı bende. İnşallah değildir. Geçmiş olsun.

Ah canim iş arkadaşinda varsa olabilir. Bence baskalarini tehlikeye atmadan test yaptirsan iyi olur. Sende bağışıklik guclendirici seylere basla

Afiyet olsun canim
6 icli kofte boyutlari bilmiyorum ama cok degil mi.
Gerci toplamda cok yememissin gun icinde
Bildiğiniz içli köfte değil aslında cevizden az büyük bulgur köftelerinin içine kıyma ceviz maydanoz kuru soğan ve tuz ve sumak karışımı koyup suda haşlıyoruz çok büyük değil yani

Selamlar
nasılsın
Menümü yazip çıkıcam
Sabah 10:00
2 dilim ekmek
3 nugget
Sarımsaklı peynirli omlet
Salatalık
Çay
Ara: fitre kahve
Akşam 16:30
köydeydik
2 tabak acılı kısır yedim
Çay
Köyden dönüşü 3 bindeydim
Evde 1 saat yürüdüm
Zipzip- 60kiloyum Cordelia

Eklentiler

• 157ED6E7-474A-45E3-9FA2-9DF3F8F225BB.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 30
Afiyet olsun canim. 2 tabak kaç kaşık oluyor.

Bendede baş ağrısı çok olmuştu çok değişik bir baş ağrısı Allah düşmanıma nile vermesin derler ya aynen öyle ve öksürük bide halsizlik
Evet canım. Cidden çok değişik bir şey. Üstelik ben hafif atlattım sayılır. Allah yardım etsin. Bir türlü bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…