O zaman sınıf başkanı kız var ya işte o kız nam -ra galiba adı neyseHayıııııırevet çocuklar çok sevdi yaaaa
Sus sakınO zaman sınıf başkanı kız var ya işte o kız nam -ra galiba adı neysesöylemen izleyin.
Ben de çok sevdim en çok chaong san mi ne? Şu sürekli tekme yiyen çocuk onu çok sevdim. Dizi harika tam benlik. Son iki bölüm bozmazsa 8 verdim.Sus sakın
En iyisi valla. Gerçi pek düşünmezler ama olsun. İçinde kalmasın.Ben çok düşündüm biraz da o düşünsün
Şöyle ki benim kendisiyle ilgili bir sorunum yok. Kafama taktiğim kp bir kaç sözünü soyledim o da onlari takcak degil ben içimden çıkarmış oldum. Ama mesele olan gorumcemle ilgiliydi o yüzden biraz düşünür o konuyuEn iyisi valla. Gerçi pek düşünmezler ama olsun. İçinde kalmasın.
aslında 10 gündür bayağı üşüdüm. keyfim yoktu. çok halsizim canım. gitmeye halim yok.Geçmiş olsun canım üşüttünmü yada covid olmayasın bir test yapsan keşke
valla düşünmek istemiyorum ama emin değilim. aslında üşüttüm. ama iş arkadaşım aradı covid olduğunu söyledi. ihtimal var gibi.Korona mi oldun acaba?
amin canım Allah büyük.60kiloyum gecmis olsun canim inşallah hastalanmadan gecirirsin
Canım hep bi ağırlık garip bir baş ağrısı vardı bende. İnşallah değildir. Geçmiş olsun.aslında 10 gündür bayağı üşüdüm. keyfim yoktu. çok halsizim canım. gitmeye halim yok.
valla düşünmek istemiyorum ama emin değilim. aslında üşüttüm. ama iş arkadaşım aradı covid olduğunu söyledi. ihtimal var gibi.
amin canım Allah büyük.
Ah canim iş arkadaşinda varsa olabilir. Bence baskalarini tehlikeye atmadan test yaptirsan iyi olur. Sende bağışıklik guclendirici seylere baslaaslında 10 gündür bayağı üşüdüm. keyfim yoktu. çok halsizim canım. gitmeye halim yok.
valla düşünmek istemiyorum ama emin değilim. aslında üşüttüm. ama iş arkadaşım aradı covid olduğunu söyledi. ihtimal var gibi.
amin canım Allah büyük.
Bildiğiniz içli köfte değil aslında cevizden az büyük bulgur köftelerinin içine kıyma ceviz maydanoz kuru soğan ve tuz ve sumak karışımı koyup suda haşlıyoruz çok büyük değil yaniAfiyet olsun canim
6 icli kofte boyutlari bilmiyorum ama cok degil mi.
Gerci toplamda cok yememissin gun icinde
Afiyet olsun canim. 2 tabak kaç kaşık oluyor.
BilmiyomAfiyet olsun canim. 2 tabak kaç kaşık oluyor.
Bendede baş ağrısı çok olmuştu çok değişik bir baş ağrısı Allah düşmanıma nile vermesin derler ya aynen öyle ve öksürük bide halsizlikCanım hep bi ağırlık garip bir baş ağrısı vardı bende. İnşallah değildir. Geçmiş olsun.
Evet canım. Cidden çok değişik bir şey. Üstelik ben hafif atlattım sayılır. Allah yardım etsin. Bir türlü bitmiyor.Bendede baş ağrısı çok olmuştu çok değişik bir baş ağrısı Allah düşmanıma nile vermesin derler ya aynen öyle ve öksürük bide halsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?