Günaydın canimGunaydin guzeller
Gunaydin kaptanimGünaydın canim
Bende yesil olacaktim basta sonra baktim kimse yok. Ama simdi en kotu 400g bile eksi gelmek icin yardiracagim o begenilmeyen 400 lerle hedefe ulasacagimBen de regli oldum. Takıma o yuzden girmedim. Çok şiştim ben ya. Durmadan yiyorum.
Olur yumurtami hasladim sutumu hazirladim simdi hupletecegimKiyamam ya canın sağ olsun bitanem sana bir şey olmasın napim capon diyetini üç güne çıkarayım artık
Günaydın canimGünaydin
2 kilo arti geldigin olmustu cumaya eksiye dusersin canimCuma: 75.25
Ptesi: 76.55
+1.30
Elhan abla valla halledecegim iner sisligim 3 gune bide muzu sabah yemesekte arada yesek olur mu
400 gram eksi olsa bile ayda 1.6 yilda 19,2 kilo eder hic az degil canimBende yesil olacaktim basta sonra baktim kimse yok. Ama simdi en kotu 400g bile eksi gelmek icin yardiracagim o begenilmeyen 400 lerle hedefe ulasacagim
Olur yumurtami hasladim sutumu hazirladim simdi hupletecegim
Gunaydin canimGünaydın kızlarrrbugün modumuz böyle sabaha kadar etlerim söküldü. Gerçi başka nedeni de varmış. Sersem gibiyim
Eki Görüntüle 2997852
Günaydın.Gunaydin guzeller
Günaydın.Günaydin
Cuma: 75.25
Ptesi: 76.55
+1.30
Elhan abla valla halledecegim iner sisligim 3 gune bide muzu sabah yemesekte arada yesek olur mu
Günaydın canım.Günaydın kızlarrrbugün modumuz böyle sabaha kadar etlerim söküldü. Gerçi başka nedeni de varmış. Sersem gibiyim
Eki Görüntüle 2997852
Gunaydin canim ise basladin mi kolay gelsinGünaydın Kızlar bugun erkenciyim
Günaydın ablacimGüüüüüüünaydıııııııııın
Günaydınlar canım valla sevmedim şu ingiliz diyetini 3 kre içip bıraktımGünaydin.
Geçmiş olsun tatlım. Bugun nasılsın?
Çok teşekkür ederim. İyiyim canım.
Geçmiş olsun. Bugün nasıl oldu canım?
Günaydın canım.
Geçmiş olsun.
Günaydın tatlım.
Günaydın canim.İnşallah cuma eksi olur.
Günaydın beybi.
Vayy eksiiiiii.
Tebrikler canım.
Süperrrr.
Günaydın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?