• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çatlayacak ne yapsın. 🤣🤣🤣
Canım benim eltim...
Ben evlendikten sonra 25 kilo aldım. Evlenirken 68 kiloydum. En son 95-96 gördüğüm oldu. eltimin sürekli ailenin en güzel gelini benim en akıllı benim en çalışkan benim en havalı benim en benim en benim en benim havalarını çektim.
Bunların sebebi de benim çok olgun olmam konunun komşunun akrabaların sürekli beni övmesi ne kadar hanımefendi falan demesi onu delirtti. Bunda benim ne suçum var anlamıyorum.

Birkaç defa bana davranışlari, bazı sözleri oldu. Açık söyleyeyim yeter dedim. Zaten sürekli zayıflamaya çalışıyordum sürekli diyet yapıyordum 3 kilo veriyordum 5 kilo alıyordum 5 kilo veriyordum 7 kilo alıyordum. Neyse uzatmayalım. Sonra diyetisyen KK Zipzip- Zipzip- 6
Takım arkadaşlarım sayesinde zayıfladım.
Ona elbise nasıl giyilir nasıl hava atılır gösterdim. 🤣🤣🤣
Sonra elti iyice kudurdu demi :KK53::KK53:

Yeşil takım ne oluyor hanımalr biz yarışmada yokuz ya ondan demi,birdeonur üyesi var o ne oluyor.
Canım yeşil takım hala bir şekilde diyete tutunanlar kilo bildirenler. Onur üyeleri ise dört gözle beklediğimiz diyete başlamasını istediğimiz diyetten uzaklaşmış arkadaşlarımız. Ya da zaten fitler.

Hep kıskançtı bu sefer de bayramda gelen herkes, ne kadar zayıflamışsın Ne kadar güzel olmuşsun sen sakın kilo alma vesaire diye iltifat etti onun yanında. Kıyamam ne hallere girdi. 🤣🤣🤣
Böle elti düşman başına bende de elti olmayan biri var oda adaşım 🙄🥴
Ama gelini oluyoruz ayrı aileden. Bende sonradan anladım ne yılan oldugu 🤦‍♀️

Sagol canim yaa bilmiyorum ki iyiydim aslinda bir anda basladi
Vallahi benim korona bir anda başladı. Mutfakta bulaşıkları toparlıyorum birdenbire üşüme başladı ama donuyorum. Başım döndü. Ateşim 38 olmuş. İnşallah korona değildir. 😔 Bana Türkiye'nin yarısından fazlası Corona gibi geliyor. 😭

Back
X