- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Canim yaa insanlardan korkuyorlarKızlar bu kedi cok tatlı ama çok korkuyor asla kendini sevdirmiyor ama apartmanın içine bile giriyor ona yemek vereyim diye. Ama gölgesinden bile korkuyor.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yaa insanlardan korkuyorlarKızlar bu kedi cok tatlı ama çok korkuyor asla kendini sevdirmiyor ama apartmanın içine bile giriyor ona yemek vereyim diye. Ama gölgesinden bile korkuyor.![]()
Sıkıntı telden foto olmuyor nedense buraya yazsam kabul dersen katılırım yok olmaz dersenizde hiç sorun yok.Teşekkür ederim ablacim
Sagol canim
Olur ablacim ekleyelim fotograf atabilecek misin
Cuma gunu senide yazalim listeye
Hedef 60 hanımcim. İnşallah istediğin kiloya inersin.Hedef 60 yani gayet iyi bende 57 f,lan olsam keşke.
Yarismaya katilmasandw spor yarismasina katilrisin sen paylas hergun abla adımlarınıSıkıntı telden foto olmuyor nedense buraya yazsam kabul dersen katılırım yok olmaz dersenizde hiç sorun yok.
Sen veririsin hocam bak gör çok azimli gidiyorsun,şu şok diyetlerde çok takılma bence ogün kötü oldum midem filan gitti.Hedef 60 hanımcim. İnşallah istediğin kiloya inersin.![]()
Telefonundaki fotoğrafları bilgisayar ortamına aktarma imkanı bulabilir misin canim veya evde varsa harici belleğe. Flash dedikleri USB bile olabilir. Benim hafıza dolduğunda fotoğraf eklemede sorun yaşıyorum belki ondan olabilir.Sıkıntı telden foto olmuyor nedense buraya yazsam kabul dersen katılırım yok olmaz dersenizde hiç sorun yok.
Yok canım bu son bir daha takilmayacagim şok diyetlere .Sen veririsin hocam bak gör çok azimli gidiyorsun,şu şok diyetlerde çok takılma bence ogün kötü oldum midem filan gitti.
Umrım hepimiz istediğimiz kilolara erişiriz![]()
Niye böyle oldu anlamadım firefoxtan giriş yapıyorum pc'den olmuyor google'danda denedim daha önce konu açmıştım onda oldu şimdi olmuyor.Yarismaya katilmasandw spor yarismasina katilrisin sen paylas hergun abla adımlarını![]()
O konuda hiç sıkıntı yok hocam telde çok boşluk var resimle ilgili,daha önce olan durum şimdi olmuyr nedense.Telefonundaki fotoğrafları bilgisayar ortamına aktarma imkanı bulabilir misin canim veya evde varsa harici belleğe. Flash dedikleri USB bile olabilir. Benim hafıza dolduğunda fotoğraf eklemede sorun yaşıyorum belki ondan olabilir.![]()
Gwrçekten mahvetti onlar kendime gelemedim bıraktım sonra.Yok canım bu son bir daha takilmayacagim şok diyetlere .umarim çıpçıtır olduğumuz günleri görmek nasip olur. Benim hayalimdeki kilodasin aslında sen şu an zaten çıtırsın
![]()
Kaptanım çok geçmiş olsunkızlar pozitifim![]()
İyi akşamlar canım. Muhtemelen sen bu mesajı okudugunda gün aymiş olacakBen kaçtım hanımlar sabah gideblirsem sağlık ocağına gideceğim rutin tahlillerimi yaptırayım bakalım .
İyi akşamlar hepinizie
![]()
Çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun. Çabucak iyileşmeni dilerim. Bağışıklığını kuvvetlendir bol C vitaminini ihmal etme. Allah şifa versin.kızlar pozitifim![]()
En güzel cevabı almış. Biri yetersizse o eksikliğini kıskançlıkla gösteriyor.Çatlayacak ne yapsın.
Canım benim eltim...
Ben evlendikten sonra 25 kilo aldım. Evlenirken 68 kiloydum. En son 95-96 gördüğüm oldu. eltimin sürekli ailenin en güzel gelini benim en akıllı benim en çalışkan benim en havalı benim en benim en benim en benim havalarını çektim.
Bunların sebebi de benim çok olgun olmam konunun komşunun akrabaların sürekli beni övmesi ne kadar hanımefendi falan demesi onu delirtti. Bunda benim ne suçum var anlamıyorum.
Birkaç defa bana davranışlari, bazı sözleri oldu. Açık söyleyeyim yeter dedim. Zaten sürekli zayıflamaya çalışıyordum sürekli diyet yapıyordum 3 kilo veriyordum 5 kilo alıyordum 5 kilo veriyordum 7 kilo alıyordum. Neyse uzatmayalım. Sonra diyetisyen KKZipzip- 6
Takım arkadaşlarım sayesinde zayıfladım.
Ona elbise nasıl giyilir nasıl hava atılır gösterdim.![]()
Teşekkür ederim canım benimÇok güzel bir menü.
Afiyet olsun bebeğim.![]()
Uygulamadan mi giriyorsun ablaNiye böyle oldu anlamadım firefoxtan giriş yapıyorum pc'den olmuyor google'danda denedim daha önce konu açmıştım onda oldu şimdi olmuyor.
Şu anda bile 7350 adım olmuş kolda saat var,ben yazarım sabahları buraya sıkıntı olmaycaksa oda.
Telden gene denerim geçnende denedim olmadı.
Iyi aksamlar ablacim sonuclarin guzel cikar inşallahBen kaçtım hanımlar sabah gideblirsem sağlık ocağına gideceğim rutin tahlillerimi yaptırayım bakalım .
İyi akşamlar hepinizie
![]()
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim31 Ocak menüsü unutmadan yazayım
12.00 Üç yumurta, bir küçük muz, bir bardak süt
14.00 Sade Türk kahvesi
18.00 İki yumurta, bir dilim fırın köfte
(kıyma, soğan, kapya, maydanoz, baharat)
Bitki çayı , iki litre su devam edecek daha .
Zipzip-
Cordelia
North River
ugurbocuuu
![]()