• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sıkıntı telden foto olmuyor nedense buraya yazsam kabul dersen katılırım yok olmaz dersenizde hiç sorun yok.
Telefonundaki fotoğrafları bilgisayar ortamına aktarma imkanı bulabilir misin canim veya evde varsa harici belleğe. Flash dedikleri USB bile olabilir. Benim hafıza dolduğunda fotoğraf eklemede sorun yaşıyorum belki ondan olabilir. :confused:

Sen veririsin hocam bak gör çok azimli gidiyorsun,şu şok diyetlerde çok takılma bence ogün kötü oldum midem filan gitti.
Umrım hepimiz istediğimiz kilolara erişiriz :KK200:
Yok canım bu son bir daha takilmayacagim şok diyetlere . :KK5:umarim çıpçıtır olduğumuz günleri görmek nasip olur. Benim hayalimdeki kilodasin aslında sen şu an zaten çıtırsın :super:

Yarismaya katilmasandw spor yarismasina katilrisin sen paylas hergun abla adımlarını 🤗🤗
Niye böyle oldu anlamadım firefoxtan giriş yapıyorum pc'den olmuyor google'danda denedim daha önce konu açmıştım onda oldu şimdi olmuyor.
Şu anda bile 7350 adım olmuş kolda saat var,ben yazarım sabahları buraya sıkıntı olmaycaksa oda.
Telden gene denerim geçnende denedim olmadı.

Telefonundaki fotoğrafları bilgisayar ortamına aktarma imkanı bulabilir misin canim veya evde varsa harici belleğe. Flash dedikleri USB bile olabilir. Benim hafıza dolduğunda fotoğraf eklemede sorun yaşıyorum belki ondan olabilir. :confused:
O konuda hiç sıkıntı yok hocam telde çok boşluk var resimle ilgili,daha önce olan durum şimdi olmuyr nedense.
Firefox la bile dosya ekle kısmı açılmıyor yani.
Yok canım bu son bir daha takilmayacagim şok diyetlere . :KK5:umarim çıpçıtır olduğumuz günleri görmek nasip olur. Benim hayalimdeki kilodasin aslında sen şu an zaten çıtırsın :super:
Gwrçekten mahvetti onlar kendime gelemedim bıraktım sonra.
Oluruz hocam az kaldı merak etme ben bile nerdeyse 5,5 kilo verdim,nerde o eskii zayıfhallerim

Görgüsüzlügü unutmuş bir ildeyiz dolmuşa inmeye müsade etmiyolar lan dedim bi durrrr yok hemen binmeye yer kapmaya meraklısı çok sinir oldum şu an varya 😡😡😡😡 bi izin ver de insin kap yeri alla alla

Ben kaçtım hanımlar sabah gideblirsem sağlık ocağına gideceğim rutin tahlillerimi yaptırayım bakalım .
İyi akşamlar hepinizie
:KK200:
İyi akşamlar canım. Muhtemelen sen bu mesajı okudugunda gün aymiş olacak :KK60:
Şimdiden günaydın :KK68:
Güzel sonuçlar alman dileğiyle:dua:

Çatlayacak ne yapsın. 🤣🤣🤣
Canım benim eltim...
Ben evlendikten sonra 25 kilo aldım. Evlenirken 68 kiloydum. En son 95-96 gördüğüm oldu. eltimin sürekli ailenin en güzel gelini benim en akıllı benim en çalışkan benim en havalı benim en benim en benim en benim havalarını çektim.
Bunların sebebi de benim çok olgun olmam konunun komşunun akrabaların sürekli beni övmesi ne kadar hanımefendi falan demesi onu delirtti. Bunda benim ne suçum var anlamıyorum.

Birkaç defa bana davranışlari, bazı sözleri oldu. Açık söyleyeyim yeter dedim. Zaten sürekli zayıflamaya çalışıyordum sürekli diyet yapıyordum 3 kilo veriyordum 5 kilo alıyordum 5 kilo veriyordum 7 kilo alıyordum. Neyse uzatmayalım. Sonra diyetisyen KK Zipzip- Zipzip- 6
Takım arkadaşlarım sayesinde zayıfladım.
Ona elbise nasıl giyilir nasıl hava atılır gösterdim. 🤣🤣🤣
En güzel cevabı almış. Biri yetersizse o eksikliğini kıskançlıkla gösteriyor.

Niye böyle oldu anlamadım firefoxtan giriş yapıyorum pc'den olmuyor google'danda denedim daha önce konu açmıştım onda oldu şimdi olmuyor.
Şu anda bile 7350 adım olmuş kolda saat var,ben yazarım sabahları buraya sıkıntı olmaycaksa oda.
Telden gene denerim geçnende denedim olmadı.
Uygulamadan mi giriyorsun abla
Chrome ve operadan hic sorun yasamadim simdiye kadar hep yuklendi fotoğraflarım
Sıkıntı olmaz ablacim yaz hep 🤗🤗
Ben kaçtım hanımlar sabah gideblirsem sağlık ocağına gideceğim rutin tahlillerimi yaptırayım bakalım .
İyi akşamlar hepinizie
:KK200:
Iyi aksamlar ablacim sonuclarin guzel cikar inşallah 🥰
Menüm

Sabah 10.30

Bir wasa bir parça süzme peynir
Domates maydanoz çay

Öğlen 14.00

3 kalamar 2 karides
Bol bol salata BİR LOKMA mısır ekmeği

Akşam 18.00

Bitterli yulaf bar

Su 2 litre olmuştur daha içerim

Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan
Afiyet olsun canim ♥️
31 Ocak menüsü unutmadan yazayım
12.00 Üç yumurta, bir küçük muz, bir bardak süt
14.00 Sade Türk kahvesi
18.00 İki yumurta, bir dilim fırın köfte
(kıyma, soğan, kapya, maydanoz, baharat)
Bitki çayı , iki litre su devam edecek daha .
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
North River North River ugurbocuuu ugurbocuuu ❤️💋❤️
Afiyet olsun kaptanim ♥️

Back
X