Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün az yiyip mideyi küçültmeyi düşünüyordun. Banyodan çıktıktan sonra kendini kötü hissetmiştin ya işte o zaman minik bir bitter veya bir hurma ya da az bir kuru üzüm kendini iyi hissettirirdi. Kan şekerin düşmüştü yani az yediğin için değil. Çok yemek hiçbir zaman iyi değil. Bir meyve de işini görürdü.Yemedim canım. Yemiyim bari kaptanım ne derse o :))
Düne göre çok yedim ama dün gece çok kötü oldum
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun canım
Tatlim bugün nasıl oldun?yok canım aşı olmadım.
Buradayım ayparecim. Sen neredesin kaç gündür? Ozletiyorsun kendininereye gitti
Evet bir aylardır 60 kiloydum 63 oldum hedef 58Hoşgeldiniz canım
Moralimi bozma yarın yeni bir gün kaldığın yerden devam edersin![]()
Hanımcim bu saatlerde olmuyorsun ama iyiyim ben. Oruç tutmakta çok zorlanıyorum.Elhan oruçluymuş demi bugün gelmedi cidden iyidir umarım
Bişey yemeyip yattım canım belki dediğini yapsam doğru olurdu. Bugün açıkçası biraz da korkudan doldurdum tabağı ama yasaklı bir şey yemedimCanım dün az yiyip mideyi küçültmeyi düşünüyordun. Banyodan çıktıktan sonra kendini kötü hissetmiştin ya işte o zaman minik bir bitter veya bir hurma ya da az bir kuru üzüm kendini iyi hissettirirdi. Kan şekerin düşmüştü yani az yediğin için değil. Çok yemek hiçbir zaman iyi değil. Bir meyve de işini görürdü.
Afiyet olsun canim ❤Menümü yazayım
Sabah
İki tane haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
İki tane kuru kayısı
İki tane ceviz
Birer tutam tere ve roka
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak
Bir küçük kase keten tohumlu yoğurt
Ara
Bir orta boy elma
Bir fincan tarçınlı Türk kahvesi
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Bir avuç içi kadar hindi göğüs eti
Salata (tuzsuz bol limonlu ve çok az yağlı)
Su 2.5 litre spor yok
Yatana kadar 1.5 litre sıcak suyun için bşr çubuk tarçın ve yarım elma doğradım onuda içecem toplamda 3.5 litre su içmiş olacam
Zipzip- @Cordelia
Afiyet olsun canim ❤
Daha erken tamamlarsin kaptanim ❤❤Baş ağrısından yuruyemedim. Birazdan evde adımlara geçerim. Kızlar napti hiç bilmiyorum takip de edemedim.![]()
Bende tam adimlari soracaktim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Daha erken tamamlarsin kaptanim ❤❤
Bende tam adimlari soracaktim![]()
İyiyim canım sen nasilsin
Afiyet olsun canımIyi akşamlar
02.02.22 carsamba
menu
Sahur niyetine akşamdan kuru meyve 5 10 kuruyemiş 2 kare çikolata
Aksam iftarda 2 kaşık yağsız tavuk sote 2 kaşık pilav 2 kasik kabak yemeği 1 dilim ekmek
Atıştırma bir avuç fıstık 2 kare cikolata şekersiz kahve
Su içiyorum yatana kadar 2 3 litre edecek
Adımlar birazdan
Zipzip-
Elhan
Yaa ne guzel bir haber canim cook sevindim insallah sağlıkli bir sekilde kucağına alırsınİyiyim canım sen nasilsin
Tedavim pozitif sonuçlandı suan hamileyim
1 ay sonra aranıza katılmayı düşünüyorum hamileyim diye kendimi salmamam lazım
Sanırım gruptads hamile arkadaşlar var
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤Iyi akşamlar
02.02.22 carsamba
menu
Aksam iftarda 2 kaşık yağsız tavuk sote 2 kaşık pilav 2 kasik kabak yemeği 1 dilim ekmek
Adımlar birazdan
Zipzip-
Elhan
Hamile arkadaşları okuyunca biraz geçsin benimde katılmam lazım diye düşündüm sonucda diyet dediğimiz şey hayatımızdan faydası olmayan yiyecekleri çıkarmak bebek içinde iyi olurYaa ne guzel bir haber canim cook sevindim insallah sağlıkli bir sekilde kucağına alırsın
askrhpozitif hamile onunda 2-3 aylik olmasi lazim birlikte sağlıklı beslenirsiniz
![]()
Iyi düşünmüssün canimHamile arkadaşları okuyunca biraz geçsin benimde katılmam lazım diye düşündüm sonucda diyet dediğimiz şey hayatımızdan faydası olmayan yiyecekleri çıkarmak bebek içinde iyi olur![]()
Allah kabul etsin canım.Iyi akşamlar
02.02.22 carsamba
menu
Adımlar birazdan
Zipzip-
Elhan
Evet canım yeniyimteşekkür ederim canım
Sen yeni misin ben yoktum bir süredir ☺ hosgeldin