Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugun menum sabah 12.15
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
Maydonoz yeşil çay
Domates yarım salatalık

Araöğün biraz üzüm kahve

Akşam 19.30
6 yemek k. Tuzsuz sade kabak yemeği
3 yemek k. Yoğurt

1 saat Leslie 300 puan
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Afiyet olsun canim aksam az olmus biraz daha ekleyebilirmissin

Afiyet olsun canim aksam az olmus biraz daha ekleyebilirmissin
Yediğim abur cuburların cezası napalm yarın da Boyle beslendikden sonra düzelteceğim kendimi bu hafta gerçekten misafirim oldugu için cok saçma bi yeme düzeni oldu inşallah kendime gelebilirim hatta eşim yeter artık zayıflama gerek yok diyor da en azından tedavim olumlu sonuclanana kadar duzenli ve dengeli besleneyim diyorum

Boyuna göre daha vermen gereken kilo var gibi görünüyor en azindan sagligin acisindan
Saglikli beslenme arti sporla vermeye devam edersin insallah tedavinde olumlu sonuçlanir

Heee bende uğrasiyorum 6tane oyun yüklemis benim velet
Benim oglan daha fazla yuklemis şimdi saydim 18 oyun bide benim oyunlari silme diyor tlfdan surekli depo dolu diye uyari geliyor kendi yuklediklerimi siliyorum artik
Zamane veletleri

Boyuna göre daha vermen gereken kilo var gibi görünüyor en azindan sagligin acisindan
Saglikli beslenme arti sporla vermeye devam edersin insallah tedavinde olumlu sonuçlanir
Ya evet eskiye gore yine kilom cok iyi eşimde zaten oyle cok kuru olmamı istemiyor açıkçası balık etli seviyor bende diyorum en azından 65e kadar düşeyim zaten hamile kalırsam kilo veremeyeceğim

Benim oglan daha fazla yuklemis şimdi saydim 16 oyun bide benim oyunlari silme diyor tlfdan surekli depo dolu diye uyari geliyor kendi yuklediklerimi siliyorum artik
Zamane veletleri
Eski telefonu verdim ona ama anasini ağlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…