Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya evet eskiye gore yine kilom cok iyi eşimde zaten oyle cok kuru olmamı istemiyor açıkçası balık etli seviyor bende diyorum en azından 65e kadar düşeyim zaten hamile kalırsam kilo veremeyeceğim
Nekadar düşersen okadar iyi hamilelikte canim esine bakma bence sen,almaya meyilli oldugumuz icin 80 90lara cikarsin hamilelikte

Ya evet eskiye gore yine kilom cok iyi eşimde zaten oyle cok kuru olmamı istemiyor açıkçası balık etli seviyor bende diyorum en azından 65e kadar düşeyim zaten hamile kalırsam kilo veremeyeceğim
Ayy valla ben kendimi hic kuru hissetmiyorum boy 1.58 kilom 55-56
Hamile kaldiginda da dikkat edersin saglikli beslenirsen fazla kilo almadan atlatirsin inşallah

Nekadar düşersen okadar iyi hamilelikte canim esine bakma bence sen,almaya meyilli oldugumuz icin 80 90lara cikarsin hamilelikte
Açıkçası bende okadar zayıf olmayı istemiyorum 65 kilo oldugum dönemleri cok iyi hatırlıyorum ve cok iyiydim ozamanlar yine tabi kuru değildim balık etliydim şuan hamile kalmak için elimden ne geliyorsa okadar kilo vereceğim zaten

Ayy valla ben kendimi hic kuru hissetmiyorum boy 1.58 kilom 55-56
Hamile kaldiginda da dikkat edersin saglikli beslenirsen fazla kilo almadan atlatirsin inşallah
Ben hayatım boyunca hep kilolu oldugum için birde ayreten ben yuzumden cok kilo veriyorum Boyle yüzüm çöküyo eriyo değişik bişey oluyor o yüzden vucudum ile dengeli olsa daha iyi olur

Kızlarcımmmm bugünki menü

Sabah 3 yesil biber ,1 domates ,1 yumurta ,1 diş sarımsak ve 1 çay kaşiğı yağla menemem +1.5 dilim ekmek+ 1 parça peynir+ çay

Ara 3 ceviz ve ayran

Öğle 1 tabak nohut 1 ufak tas yoğurt 1 kaşık pilav

Ara kafeinsiz türk kahvesi 1 mandalina

Akşam 1 tabak nohut salata 2 salatalik turşusu 1 dilim ekmek

2litre su Zipzip- Fitt_anne E Elif_Eylul Cordelia

Nasil mutluysan tabi kendini daha iyi bilirsin
Rabbim ne kadar nasip ederse okadar vereceğiz inşallah yeter ki sağlık olsun
4 aydır diyette olmak beni biraz yordu sayılır kış geliyor birazda onun miskinliği de var

Afiyet olsun canım
Nohut

Afiyet olsun canim nohutlar fazla mi olmuş oglen ve aksam

Afiyet olsun canım kahvaltı da en iyisi menemen vallaha ya ben haşlanmış yumurta yerken iğreniyorum çok kötü kokuyo burnuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…