- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Nekadar düşersen okadar iyi hamilelikte canim esine bakma bence sen,almaya meyilli oldugumuz icin 80 90lara cikarsin hamilelikteYa evet eskiye gore yine kilom cok iyi eşimde zaten oyle cok kuru olmamı istemiyor açıkçası balık etli seviyor bende diyorum en azından 65e kadar düşeyim zaten hamile kalırsam kilo veremeyeceğim
Bende tlfnu verip kurtulacamEski telefonu verdim ona ama anasini ağlatti
Ayy valla ben kendimi hic kuru hissetmiyorum boy 1.58 kilom 55-56Ya evet eskiye gore yine kilom cok iyi eşimde zaten oyle cok kuru olmamı istemiyor açıkçası balık etli seviyor bende diyorum en azından 65e kadar düşeyim zaten hamile kalırsam kilo veremeyeceğim
Afiyet olsun canımBugun menum sabah 12.15
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
Maydonoz yeşil çay
Domates yarım salatalık
Araöğün biraz üzüm kahve
Akşam 19.30
6 yemek k. Tuzsuz sade kabak yemeği
3 yemek k. Yoğurt
1 saat Leslie 300 puan
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Telefonu aģlattigi icin agladimBende tlfnu verip kurtulacam
Niye agladin kiz
Açıkçası bende okadar zayıf olmayı istemiyorum 65 kilo oldugum dönemleri cok iyi hatırlıyorum ve cok iyiydim ozamanlar yine tabi kuru değildim balık etliydim şuan hamile kalmak için elimden ne geliyorsa okadar kilo vereceğim zatenNekadar düşersen okadar iyi hamilelikte canim esine bakma bence sen,almaya meyilli oldugumuz icin 80 90lara cikarsin hamilelikte
Oyun biter mi hergun bir oyun buluyorlarAaa ne oyunu yuklemis
Ben hayatım boyunca hep kilolu oldugum içinAyy valla ben kendimi hic kuru hissetmiyorum boy 1.58 kilom 55-56
Hamile kaldiginda da dikkat edersin saglikli beslenirsen fazla kilo almadan atlatirsin inşallah
Nasil mutluysan tabi kendini daha iyi bilirsinBen hayatım boyunca hep kilolu oldugum içinbirde ayreten ben yuzumden cok kilo veriyorum Boyle yüzüm çöküyo eriyo değişik bişey oluyor o yüzden vucudum ile dengeli olsa daha iyi olur
Tlfnun anasini aglatiyorlar zatenTelefonu aģlattigi icin agladim
Benim kız telefonuna ana avrat düz gidiyorTlfnun anasini aglatiyorlar zaten
Rabbim ne kadar nasip ederse okadar vereceğiz inşallah yeter ki sağlık olsunNasil mutluysan tabi kendini daha iyi bilirsin
Afiyet olsun canımKızlarcımmmm bugünki menü
Sabah 3 yesil biber ,1 domates ,1 yumurta ,1 diş sarımsak ve 1 çay kaşiğı yağla menemem +1.5 dilim ekmek+ 1 parça peynir+ çay
Ara 3 ceviz ve ayran
Öğle 1 tabak nohut 1 ufak tas yoğurt 1 kaşık pilav
Ara kafeinsiz türk kahvesi 1 mandalina
Akşam 1 tabak nohut salata 2 salatalik turşusu 1 dilim ekmek
2litre suZipzip- Fitt_anne E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canim nohutlar fazla mi olmuş oglen ve aksamKızlarcımmmm bugünki menü
Sabah 3 yesil biber ,1 domates ,1 yumurta ,1 diş sarımsak ve 1 çay kaşiğı yağla menemem +1.5 dilim ekmek+ 1 parça peynir+ çay
Ara 3 ceviz ve ayran
En cok sen konuşmuşsun geçmişimize sövme artik
Afiyet olsun canım kahvaltı da en iyisi menemen vallaha ya ben haşlanmış yumurta yerken iğreniyorumKızlarcımmmm bugünki menü
Ara 3 ceviz ve ayran
En cok da filiz çalışıyor bu ara ne zaman konuşuyor acaba E Elif_EylulEn cok sen konuşmuşsun geçmişimize sövme artik
Sövmem tamamEn cok sen konuşmuşsun geçmişimize sövme artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?