Artilar verilmis eksiye gecilmis tebrik ediyorum canimGünaydın kızçeler. Bende bildirimimi yapayım.
Eki Görüntüle 3000591
Geçen cuma: 86.0
P.tesi : 86.5
Bugün : 85.3
Fark 700 gr, yüzde 0,81.
MasterFit devam..
Sağol kuzum, kaptanlık beni korkutuyor ama kaçmak yok :)Kirmizi kaptanliga hosgeldin diyeyim o zaman
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Sağol Elhanimmm sayende vallaCok sevindim canım
Senin bu pozitif mesajların olmasa napardimSabit olman guzel abla moral bozmak yok
Kac haftadır guzel kilo verdin❤❤
Eksin guzel tebrik ederim canim❤
MasterFit e devam edecek misin
Tebrikler tatlim.
Tatlişim sen çok azimlisin hep böyle devam etsin inşallah.Sağol kuzum, kaptanlık beni korkutuyor ama kaçmak yok :)
Sağol Elhanimmm sayende valla
O artılar hiç olmasaydı keşke. Baktım haftasonu boğazı durduramıyorum, dün akşam kendime 1 kazan karnabahar kısırı yaptım. Nefesim kesilene kadar onu yiyeceğim bugünArtilar verilmis eksiye gecilmis tebrik ediyorum canim
Yok Elhanım ben azimli değilim bu hafta her menümü hazırlarken aklımda sen vardın. Kendi kendime kalsam ben salar giderim. İyi ki varsın :)Tatlişim sen çok azimlisin hep böyle devam etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim kaptanımYaa cok guzel ilerliyorsun masallah
Tebrik ediyorum canim
❤❤❤❤❤Senin bu pozitif mesajların olmasa napardim
Afiyet olsun canimO artılar hiç olmasaydı keşke. Baktım haftasonu boğazı durduramıyorum, dün akşam kendime 1 kazan karnabahar kısırı yaptım. Nefesim kesilene kadar onu yiyeceğim bugün
Normal bugun cuma :))21 üye
Canlar, hastalara size, yakinlariniza gecmis olsun. Ben de az daha iyilesmekteyim larenjitten.
60kiloyum Kahve __Kokusu dolunaydagel
Listelerde bana yardim edenÇok teşekkür ederim kaptanımöncelikle senin hakkın büyük listeleri hazırlaman , mutlaka menülerimize göz atman çok kıymetli bu takımın başında bulunman sayesinde birçok insana motive kaynağı oluyorsun bunlar sana
Geçen cuma 63.5
Pazartesi 63.0
Ve şimdiki kilom anlatmaya gerek yok görüyorsunuz muhteşem
Elhan kuzum bu senin sayende
Yüreğinde olmak ne güzel. Bana alınmıyor kırılmıyorsun sen de benim için özelsin ve çok değerlisin. Kilo verme sürecinde hep yanında olmak isterim o zaman.Yok Elhanım ben azimli değilim bu hafta her menümü hazırlarken aklımda sen vardın. Kendi kendime kalsam ben salar giderim. İyi ki varsın :)
Sana niye alınıp kırılayım bitanem???Yüreğinde olmak ne güzel. Bana alınmıyor kırılmıyorsun sen de benim için özelsin ve çok değerlisin. Kilo verme sürecinde hep yanında olmak isterim o zaman.
Tartilari değiştirek migünaydın kızlar tartıldım geç kaldığım için foto çekemedim ama şöyle bir şey var sanırım tartının pili bitmiş 56.50 gösteriyordu, sanırım 1 kilo kadar az tartıyor. Tartı pilini değiştirmeden doğru olduğunu söylemek zor
Parkede kilo almış çıkıyorum, fayansta vermisAfiyet olsun canim❤
Günaydın canim❤
Parke mi fayans mi canim
Benim parkede sabit duruyor tartim hic hareket ettirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?