• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ben de öyle olucam yaa salmıycam kendimi, çünkü salmaya çok meyilliyim
siz bir de kürler falan yapıyorsunuz valla helal olsun üşenmiyorsunuz da HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Ben inanıyorum canım çok çıtır bir hatun olarak yaşayacaksın bu bilinç var sende :KK60:

Takimin en en en ablalariyiz :süslü::süslü:
Hem takımda hem site içinde hocam,enler yarışmasında bile abla olarak seçilmiştim :KK5:
ben de öyle olucam yaa salmıycam kendimi, çünkü salmaya çok meyilliyim
siz bir de kürler falan yapıyorsunuz valla helal olsun üşenmiyorsunuz da HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Sakın salma yoksa toparlanamazsın sen azimlisin ırakmazsın kendini :KK200:
Biraz önce haşlanmış limon kürü yaptım akşama içeceğim tadıda güzel ödem attırıyor hemde
Buzluktan pizzayı gozlemeyi indirdim🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙊
Gözlemeyi ben alayım :kk77:

Sabah sabah bu kadar geçmişi nasıl yaptınız :deli:

Günaydın canım🥰

Günaydın😍

Günaydın😍

Güzel artın gitmiş😍

Günaydııın

Günooooo🥰

Kabustur o😂

Gayet güzel, sabit kalmışsın. Çok güzel kilolar veriyorsun ve hiç artı gelmiyorsun bu çok iyi. Vücut biraz olduğu yere alışsın bırak da. Haftaya güzel eksi gelir senden😍

Tebrik ederim canım👏👏👏

Dur daha tartılmadım, benim bağırsak cumhuriyeti yine tatilde🤦‍♀️

Denedim gördüm, olmadı😄

Bir hafta aç kalsam yine bu kiloyu veremem😂
Bu hafta dinlenme zamanıydı bir küs bir barışık gideceğiz artık. Önümüzdeki cumaya yüzüm gülür inşallah canım ❤️

Hem takımda hem site içinde hocam,enler yarışmasında bile abla olarak seçilmiştim :KK5:

Biraz önce haşlanmış limon kürü yaptım akşama içeceğim tadıda güzel ödem attırıyor hemde

Baş tacisin bitanem. :KK60: varlığın güven veriyor her tanıyana. :nazar::nazar:

Herkese günaydın kızlar.hayirli cumalar 😘 zayiflayanlari tebrik ederim 🌼 bizim WC bu hafta yine bozuldu ve şu anda kırıyorlar.diger WC de bozulmak üzere.banyo maffoldu.agrilarim arttı.beni bir dünya iş bekliyordu birde inşaat pisliği çıktı.hayat çok güzel:KK14::kızgın:
Aaaay ay günlük işler bitmezken bi de böyle küçük süprizler yapıyor hayat:deli:kolay gelsin canım. Olduğu kadar yap yorma kendini😔

Ablacım al senin olsun. Haşhaşlı gözleme bilir misin? Ben Eskisehirliyim çok meşhurdur İstanbul'da bulamıyorum :(

Back
X