• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu hafta dinlenme zamanıydı bir küs bir barışık gideceğiz artık. Önümüzdeki cumaya yüzüm gülür inşallah canım ❤️
Aşkitom, p.tesi okul açılınca sen eski tempona dönersin ben eminim. Ben de eski tempoma dönmek istiyorum. Düzenim çok bozuldu😖

Maşallah canıma :nazar:
Daim olsun. Her hafta güzel sonuçlar görmeni dilerim. :dua::dua:
Güzel rakibim benim. :KK60:
amin inşallah canım. şu 7 leri göreyim artık :dua:
sen önceki haftalar iyi verdin. şimdi durdu. haftaya gider o kilolar. menülerin gayet güzeldi canım :KK60:

Ablacım al senin olsun. Haşhaşlı gözleme bilir misin? Ben Eskisehirliyim çok meşhurdur İstanbul'da bulamıyorum :KK43:
Bilirim tabi bide haşhaşlının ekmeğide olur yuvarlak minik olanlardan çok güzel olur.
Bende 2067 diyo valla inanmadim 😅😅😅 Allah bilir ne zaman ölecegim
Orası öyle bu sonuçlarda tüik verilerinden alınmış.

Hayırlı cumalar zeynepcim çok çok kolay gelsin
Ya varya sinirimdem catliycam.az önce usta söyledi boşuna kırılmış.daha önce gelen usta dikkatli bakmamış orda başka kalan alçı varmış.onu alsaymis gerek kalmazmış🤬
canım valla kalbimin en içten yeriyle allah kolaylık versin diyorum.
tadilat ve badana hayatımda en nefret ettiğim şey. Bir de taşınma.
Ayy canım benim Allah razı olsun 💋
Tamam canim ekliyorum ❤

Yaa kotu olmus canim kendini zorlamadan yavas yavas yap sağlığın daha önemli
Aynen canım da bu nedir valla yaa.sakin kalmaya çalışıyorum.
Aaaay ay günlük işler bitmezken bi de böyle küçük süprizler yapıyor hayat:deli:kolay gelsin canım. Olduğu kadar yap yorma kendini😔
Bir hafta sürer dediler bilemiyorum ki.halilar kalktı her yer pislik içinde Allahtan evde küçük çocuk yok.

Ya varya sinirimdem catliycam.az önce usta söyledi boşuna kırılmış.daha önce gelen usta dikkatli bakmamış orda başka kalan alçı varmış.onu alsaymis gerek kalmazmış🤬

Ayy canım benim Allah razı olsun 💋

Aynen canım da bu nedir valla yaa.sakin kalmaya çalışıyorum.

Bir hafta sürer dediler bilemiyorum ki.halilar kalktı her yer pislik içinde Allahtan evde küçük çocuk yok.
Usta girdi mi böyle maalesef😖

Ah canım ben beceriksizim ölsem yapamam. Bu gözlemeleri eskisehirden getirtiyorum.
niye beceriksiz olasın canım. tarif var ona bakarak yapacaksın. herkesin eli bir olmaz o ayrı. ama yine de yaparsın.
haşhaşlı gözlemeyi biz de yaparız. kolay o. bildiğin mayalı hamur. arasına haşhaş ve ceviz yayıyorsun. tarife bakarak yaparsın tatlım.

Gunaydinnnn mutlu günler herkese 💕💕💕💕

Emek verip kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim 👋👋👋👋

Arti gelenleride kınıyorum 😅

Zipzip- Zipzip-
Ben geçen hafta verdigimi almişim cnm. +2 yim. Yani başa döndüm 😐
Bundan sonra hep eksi olur inşallah

Yeşil takimdayim
Günaydın canım kaç kilosun Ben anlamadım . 🙈

niye beceriksiz olasın canım. tarif var ona bakarak yapacaksın. herkesin eli bir olmaz o ayrı. ama yine de yaparsın.
haşhaşlı gözlemeyi biz de yaparız. kolay o. bildiğin mayalı hamur. arasına haşhaş ve ceviz yayıyorsun. tarife bakarak yaparsın tatlım.
Canım ben hayatımda poğaça bile yapmadım. 36 olacağım yakında. Hiç hamur açmadım düşün yani

Günaydın canlar ♥️💙♥️💙♥️💙
Bu sabah baş ağrısı ile uyandım
Günaydın.gecmis olsun. ♥️😘
Gozunuz aydin bitmis gitmis olsun
Teşekkürler canım.🤩♥️
Gecen hafta 69.8
Bu hafta 68.7
Fark 1.1
Harikasin.♥️
Geçen Cuma 66,2
Bu Cuma 65,6
Fark -600 gr
Muhteşem PastelFit . 😘
Baskülü kontrol ettim. Caprazlama ayaklari yere basıyor mu diye bakacakmışız, basiyordudogru ölçer dedim. Ayaklarin basmasi icin fayans daha guvenilirmis, özellikle banyo fayansı (daha düz olurmus).

Neyse efenim
Pzt 56.4
Cuma 56.0
Fark -400 gr diyo 💃 zil takip oynamak istiyem 👏🏻💃💃

Zipzip- Zipzip- @limonlutarcinlikek
Çok güzellll kilo. 🧿
Bravo beybi. 😘♥️🤗
Gece uyku kaçınca sabah çocuk uyanmadan yatmıştım uyumuşuz sonra kahvaltı hazırladım hemen çocuklara ve yemeden tartıldım yalnız kesinlikle afedersiniz tuvalet sıkıntısından dolayı biraz fazla geldim
Geçen cuma 60.2 kg
Bu cuma 59.7 kg
Fark -500 gr
Harikasın.♥️♥️♥️
Canım 7 leerrr geliyor. İnşallah.🙏
Gunaydinnnn mutlu günler herkese 💕💕💕💕

Emek verip kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim 👋👋👋👋

Arti gelenleride kınıyorum 😅

Zipzip- Zipzip-
Ben geçen hafta verdigimi almişim cnm. +2 yim. Yani başa döndüm 😐
Bundan sonra hep eksi olur inşallah

Yeşil takimdayim