• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de erkwn uyumusum simdi uykum kacti
Sen neden uyuyamadin?
Bilmiyorum ki canım 5 te yattım zorladım artık kendimi sonra 8 de çocuklar uyandırdılar nasıl geçecek gün bilmem dün de böyle olmuştu akşam inşallah çocuklar uyur uyumaz erkenden uyuyacağım

Her zaman yapmiyorum boyle acayip yedigimin ertesi gunu dengelemek adina yapiyorum.

Thanks baby😍

Eline saglik canim😍

Evet canim rakip olmusuz😄ye beni belki gider kilolalarim😂

Aksam baya az yemissin hadi bakalim gidecek kilolar😍 menuden sonra birbirimizi etiketleyelim mi? Gaza getirmek icin
Sağol canım etiketleyelim😘
Afiyet olsun canim ❤

Cook guzeller eline sağlık kaptanım ❤

Afiyet olsun kaptanim ❤

Afiyet olsun ablacim❤

Afiyet olsun canim ❤
Sağol bitanem❤😘

Günaydın kızlar spor queen geldi👸
10910F26-82C0-498F-928D-8AA099C026D8.webp
Şu biiirrr. Yalnız bel rahatsızlığı olanlar ilk başlarda yerdeki hareketleri yaparken dikkat edin, biraz beli zorluyor. Sabit yapıldığından deli gibi nabız yükseltmiyor ama hakkını veriyor😀
2D40BF6E-75BD-409C-B128-BA2B976D1861.webp
Bu da ikiiiii. Çok güzel bir kardiyo oldu. Hem ısınıp başlamış olduğundan hemde kızım bana katıldığı için zıplamalı hareketleri fazlaca yaptığımızdan yaktığım kalori miktarından çok memnun kaldım. Baştan ayağa da tere bulandım, şimdi duş zamanı😎

Eki Görüntüle 3001177
Şu biiirrr. Yalnız bel rahatsızlığı olanlar ilk başlarda yerdeki hareketleri yaparken dikkat edin, biraz beli zorluyor. Sabit yapıldığından deli gibi nabız yükseltmiyor ama hakkını veriyor😀
Eki Görüntüle 3001178
Bu da ikiiiii. Çok güzel bir kardiyo oldu. Hem ısınıp başlamış olduğundan hemde kızım bana katıldığı için zıplamalı hareketleri fazlaca yaptığımızdan yaktığım kalori miktarından çok memnun kaldım. Baştan ayağa da tere bulandım, şimdi duş zamanı😎
Günaydın canim supersin maşallah sabahtan yapmissin sporunu🧿🧿

Günaydın canim supersin maşallah sabahtan yapmissin sporunu🧿🧿
Başka zaman yapamıyorum canım. Bir üşengeçlik çöküyor üstüme ki.. sabah yapınca hem güne enerjik başladığımı hissediyorum hem de aç karnına yapınca daha mutlu oluyorum, daha etkili olduğunu düşünüyorum

Eki Görüntüle 3001177
Eki Görüntüle 3001178
İşte benim kuşum 💃💃

Back
X