- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Günaydın tatlım.Günaydın kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlım.Günaydın kızlar![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Bilmiyorum ki canım 5 te yattım zorladım artık kendimi sonra 8 de çocuklar uyandırdılar nasıl geçecek gün bilmem dün de böyle olmuştu akşam inşallah çocuklar uyur uyumaz erkenden uyuyacağımBen de erkwn uyumusum simdi uykum kacti
Sen neden uyuyamadin?
Günaydın canimGünaydın kızlar
Nasılsınız
Bugün yürüyüş var
Günaydın kaptanimGünaydın arkadaşlar![]()
Günaydın böcüüüükGünaydın kızlar
Nasılsınız
Bugün yürüyüş var
Az uyudugunu dusunmemeye calis belku faydasi olurBilmiyorum ki canım 5 te yattım zorladım artık kendimi sonra 8 de çocuklar uyandırdılar nasıl geçecek gün bilmem dün de böyle olmuştu akşam inşallah çocuklar uyur uyumaz erkenden uyuyacağım
Günaydın ablacimGünaydın
Daha kalkmadım uyuyorum![]()
Sağol canım etiketleyelimHer zaman yapmiyorum boyle acayip yedigimin ertesi gunu dengelemek adina yapiyorum.
Thanks baby
Eline saglik canim
Evet canim rakip olmusuzye beni belki gider kilolalarim
Aksam baya az yemissin hadi bakalim gidecek kilolarmenuden sonra birbirimizi etiketleyelim mi? Gaza getirmek icin
Sağol bitanem❤Afiyet olsun canim ❤
Cook guzeller eline sağlık kaptanım ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun ablacim❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canimGünaydın kızlar❤
Tabanları yağlayıp yürürüzGünaydın kızlar
Nasılsınız
Bugün yürüyüş var
Günaydın canim supersin maşallah sabahtan yapmissin sporunuGünaydın kızlar spor queen geldi
Eki Görüntüle 3001177
Şu biiirrr. Yalnız bel rahatsızlığı olanlar ilk başlarda yerdeki hareketleri yaparken dikkat edin, biraz beli zorluyor. Sabit yapıldığından deli gibi nabız yükseltmiyor ama hakkını veriyor
Eki Görüntüle 3001178
Bu da ikiiiii. Çok güzel bir kardiyo oldu. Hem ısınıp başlamış olduğundan hemde kızım bana katıldığı için zıplamalı hareketleri fazlaca yaptığımızdan yaktığım kalori miktarından çok memnun kaldım. Baştan ayağa da tere bulandım, şimdi duş zamanı![]()
Başka zaman yapamıyorum canım. Bir üşengeçlik çöküyor üstüme ki.. sabah yapınca hem güne enerjik başladığımı hissediyorum hem de aç karnına yapınca daha mutlu oluyorum, daha etkili olduğunu düşünüyorumGünaydın canim supersin maşallah sabahtan yapmissin sporunu![]()
İşte benim kuşumGünaydın kızlar spor queen geldi
Eki Görüntüle 3001177
Şu biiirrr. Yalnız bel rahatsızlığı olanlar ilk başlarda yerdeki hareketleri yaparken dikkat edin, biraz beli zorluyor. Sabit yapıldığından deli gibi nabız yükseltmiyor ama hakkını veriyor
Eki Görüntüle 3001178
Bu da ikiiiii. Çok güzel bir kardiyo oldu. Hem ısınıp başlamış olduğundan hemde kızım bana katıldığı için zıplamalı hareketleri fazlaca yaptığımızdan yaktığım kalori miktarından çok memnun kaldım. Baştan ayağa da tere bulandım, şimdi duş zamanı![]()