Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kaptanimGözünüz aydın canım ❤
Günaydın kaptanımGünaydın arkadaşlar![]()
Ben içmeye devamKahvaltıya eltim ve kayinbiraderim geliyor. Evet dün gece burdalardı evet kahvaltıya da geliyorlar evet kaçamak yapmayacağım öpüyorummmmm
Günaydın canimGunaydin![]()
Gunaydin kaptanimGünaydın canim![]()
Gunaydin ablaGunaydinnnn
Mutlu haftasonlari![]()
Cevabi neymiş cnmGeçen sene cok içiyordum. Yine başlayacağımaslinda 1 ay once daha iyiydim. En son aldigim pantolon birleşmiyor düğmesi çok üzüldüm. Kendime neden bunu yapiyorum diyorum ama psikologta cevabi buldum...
Eline saglik cnmİyi Akşamlar![]()
Rakipler belirlendi. Mümkün olduğunca rakip takımdan ve yakın kilolar yapmaya çalıştım. Herkese başarılar Dilerim.
Rakibini yenen takımına bu hafta galibiyeti getirir.![]()
![]()
En az yiyen kazansın.![]()
![]()
Not. Aynı çiçek ismi taşıyanlar rakiptir. Kilo veya başka bir hata varsa danışmaya müracat etmeniz rica olunur.
Rakipler MasterFit Yarışması 19 Etap 04.02.2022 Cuma Açelya @gezegenfeza Yeşil 76,70Açelya @Busra 17 Yeşil 68,70Fesleğen @Emma3 Yeşil 56,00Fesleğen @MaYa_MiLa Yeşil 56,50gelincik @Nefesimmmsin Kırmızı 65,00gelincik North River
Mavi 74,25Gül Elhan
Kırmızı 65,80Gül @pastel34 Mavi 65,60Sardunya @KarlarKralicesi Mavi 66,20Sardunya Cordelia
Kırmızı 68,10karanfil Hallederiz
Kırmızı 85,30karanfil 60kiloyum
Mavi Kaptan 82,30lale Kahve __Kokusu
Kırmızı 55,80Lale @Lavinia_84 Mavi 63,35menekşe @UcurtmaAvcisii Kırmızı 86,10menekşe @dolunaydagel Mavi 81,00Nergis Aomine Daiki
Kırmızı 60,90Nergis @HanimKelesimiGetir Yeşil 60,30orkide @DeryaOnDiet Kırmızı 74,05orkide @sengulll Mavi 76,20Papatya @Kinoalihatun Kırmızı 77,55Papatya @limonlutarcinlikek Yeşil 62,00Sümbül sara_28
Mavi 101,80Sümbül Mefkurem
Yeşil 109,50Zambak fesang
Kırmızı Kaptan 60,00Zambak @ugurbocuuu Mavi 59,70
Günaydın tatlimGunaydin abla
Süpersin canım.Günaydın kızlar spor queen geldi
Eki Görüntüle 3001177
Şu biiirrr. Yalnız bel rahatsızlığı olanlar ilk başlarda yerdeki hareketleri yaparken dikkat edin, biraz beli zorluyor. Sabit yapıldığından deli gibi nabız yükseltmiyor ama hakkını veriyor
Eki Görüntüle 3001178
Bu da ikiiiii. Çok güzel bir kardiyo oldu. Hem ısınıp başlamış olduğundan hemde kızım bana katıldığı için zıplamalı hareketleri fazlaca yaptığımızdan yaktığım kalori miktarından çok memnun kaldım. Baştan ayağa da tere bulandım, şimdi duş zamanı![]()
Günaydın uykucu şirin.Günaydın
Daha kalkmadım uyuyorum![]()
Günaydın.Günaydın kızlar❤
Gunaydinnnn
Mutlu haftasonlari![]()
Çok şükür canım. Sağlıkla kucağına al.Mide bulantısından başka bir sıkıntım yok suanlik iyi diyelim
İyi diyelim iyi olalım ben evde sinir küpü gibi geziyorum bugün geldiler yine her yer beter oldu haftaya iş güç beni bekliyor sen nasılsın canım