Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzandım şimdi çok yorgunum ve uykusuz sabaha aynı olursam giderim artık canımTest ver canim , baya baya belirtin var . Gwcmis olsun
Saol canımÇok çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımUzandım şimdi çok yorgunum ve uykusuz sabaha aynı olursam giderim artık canım
Saol canım![]()
Aynen canım o yüzden de gitmek gelmedi içimden zaten ..Geçmiş olsun canım
Test versen bile yapacak bişey oluyor mu yine kendi kendine geçmesi bekleniyor değil mi
Canım afiyet olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursunMenüm
12.00.
2 tane saganda yumurta
2 dilim ekmek peynir
Akşam yemek yok içim almadı tuzlu kiraker suZipzip-
Cordelia
fesang
Eki Görüntüle 3001521
Canım yediğim kirakeri çıkarmamak için 2 saat savaş verdim inan içim almıyor inan böyle giderse serum yolu görünüyor banaCanım afiyet olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursunama biraz daha yemelisin nasıl toparlanacaksın
![]()
Evet. Biz esimle en cok aksam yerdik ama artik birakacagimEvet akşam yememek çok önemli. Aferin sana![]()
Cok dogruYalnız şike var kabul etmiyorum
İkizler ben
Korkma aşkım ben kabul etmedim
Az önce bi video denk geldi ama izlemedim. Başlığı “akşam açlığı ciddi kilo verdirir” gibi bişeydiZaten akşamları en hareketsiz saatimizde yediklerimiz en çok bize kalan.
Tesekkurler rakibemAfiyet olsun canım❤
Aynen oyle hicbir sey yapmadan sadece aksam yemegini yemesek bile ciddi kilo verilirBenimkilerde gelecek ama kar bastirdigelemediler bakalim ne olacak
Dolu dolu saglikli bir menu
Gofret yenmis
Afiyet olsu kaptan
Kova burcu
Afiyet olsun canim
Kesinlikle gunduzun telafisi oluyor ama aksamin yok hic affetmiyor
Afiyet olsjn canim
Hayir olsun canim
Afiyet olsun
Geçmiş olsun canımBende öyle düşünüyorum canım anlamsız miyde bulantılarım var iştah sıfır İshal başladı ne yaşadığımı bilmiyorum şuan hergun değişik bir ağrı his![]()
Büyük kızım bana açık açık sen neden siskosun keşke zayıf olsan diyorHerkes zayıfla dediği için baskı yapmıyorlar. Bir tek oğlum anne zayıflama sen böyle çok güzelsin diyorbir tarif buldum onu yapicam şimdi fotosunu atarım
Cok az yemissin canim dayanabilecek misin5 şubat menüm
Kahvaltı:11.00
2dilim kasar in erimisi
4zeytin
Kk beyaz peynir
1ck bal
2dilim tt ekmek
Ara:yarım bardak süt ile tarçınlı sekersiz türk kahvesi+elma
Aksam:16.00
4yk et sote
Salata
2kornison turşu
2bardak ayran
17.00
1avuç kuruyemiş
Su:2litre
Spor:kalça egzersizi(yapilacak denmisti
1saat tempolu yürüyüş
Adım sayım:10114Eki Görüntüle 3001530
Zipzip-
Cordelia
fesang
Beth18
İnşallah bu gece mışıl mışıl uyur canimSaat kaç olmuşadım sayım eksik ve bebeğim şuan uyudu
sanırım diş geliyor
bugün hiç uyuyamadi huzursuzdu kıyamam
şuan adım sayimi yetiştirmeye çalışıyorum
![]()
Lifli şeyler tüketmeye calis canım bu aralar fazla protein tukettiysen oda etkili olurYarın sabah menemen akşama pırasalı veya taze soğanlı omlet yapsam? İki öğün yumurta çok mu olur?
Bu arada kabızlık başladı 3 gün oldu....
Hayırdır canım bayadir konuşamadık nasılsın gorusmeyeli@Elhan ablacığım benim son zamanlarda keyfim yok.okuyup iki kelam edip çıkıyorum.yemeden içmeden kesildim sebepsiz yere.bende beğeni yapıp cikiyorumbu arada bende
burcuyum
![]()
İnşallah kuzumİnşallah bu gece mışıl mışıl uyur canim
Öyle umuyorum canımCok az yemissin canim dayanabilecek misin