Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan menü ve adımları yazicam insalalhKırmızı takımım kaçamak yapmıyoruz değil mi? Sular içiliyor mu? Adımlar atılıyor mu?
Cordelia @Elhan @DombiliKus
Kinoalihatun @Kahve __Kokusu @Aomine Daiki @DeryaOnDiet @Nefesimmmsin @UcurtmaAvcisii
askrhpozitif
Geçmiş olsun canımHanımlar biraz hasta gibiyim, 5 saat uyumuşum. Şimdi yatağıma geçiyorum sabah görüşmek üzere iyi geceler![]()
iyi geceler canım.Hanımlar biraz hasta gibiyim, 5 saat uyumuşum. Şimdi yatağıma geçiyorum sabah görüşmek üzere iyi geceler![]()
güle güle kullan canım.Hayırlı akşamlar kizlar bugün çok yorucu bir gün geçirdim hava iyi olunca dışarı çıktık bayadir robot süpürge almak istiyordum aldım sonunda birde elektirkli supurgemide değiştirebilirsem tadından yenmeyeceksonra tencerelerim tavalarim baya Kotu olmuştu onları da yeniledim baktım bugün esim ne dersem alıyor firsatti değerlendirdim ama ayaklarima kara sular indi
![]()
sevindim canım. memnun kalmışsın. nerden esmiş senin adamaİyi geceler. Bugun hiç ugrayamadim. Eşimle gezmeye gittik2.5 yil sonra Sirkeci ye gittim, ilk kez Galata kulesini gördüm
![]()
Sağol canımgüle güle kullan canım.
İyi fikirKollarını oynatma ozaman leslie yaparken canım.
gözün aydınAy bunu yazmak çok ayıp ama çok çok az da olsa WCye çıktım. Hiç yoktan iyidir
Geçmiş olsun canımHanımlar biraz hasta gibiyim, 5 saat uyumuşum. Şimdi yatağıma geçiyorum sabah görüşmek üzere iyi geceler![]()
Ohhhh miss süper bir menüBugün ki menüm
10:00
1,5 kk peynir
Patates kızartması
1 bardak çay
19:00( dışarda yedik)
1 antrikot (150 Gr kadwr)
2 köfte
2 kanat
1 bardak ayran
Su:1.5 lt
AdimEki Görüntüle 3001967
Sayılan adım bu ama daha fazlasıni attığıma eminimbebek arabasini sürerken saymıyor kendileri
fesang
Cordelia
Zipzip-
Sorma ya önemli bir adımdı yanigözün aydın![]()
ben de leslie yaparken kollarımı fazla oynatırsam kalbim bir tuhaf oluyor. öyle zamanlar kollarımı az oynatıyorum.İyi fikir![]()
Güle güle kullan canım hayırlı olsunHayırlı akşamlar kizlar bugün çok yorucu bir gün geçirdim hava iyi olunca dışarı çıktık bayadir robot süpürge almak istiyordum aldım sonunda birde elektirkli supurgemide değiştirebilirsem tadından yenmeyeceksonra tencerelerim tavalarim baya Kotu olmuştu onları da yeniledim baktım bugün esim ne dersem alıyor firsatti değerlendirdim ama ayaklarima kara sular indi
![]()
afiyet olsun kuzum. akşam aslında etin yanına güzel bir yeşil salata ekleseydin güzel olurdu.Bugün ki menüm
10:00
1,5 kk peynir
Patates kızartması
1 bardak çay
19:00( dışarda yedik)
1 antrikot (150 Gr kadwr)
2 köfte
2 kanat
1 bardak ayran
Su:1.5 lt
AdimEki Görüntüle 3001967
Sayılan adım bu ama daha fazlasıni attığıma eminimbebek arabasini sürerken saymıyor kendileri
fesang
Cordelia
Zipzip-