Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı akşamlar kizlar bugün çok yorucu bir gün geçirdim hava iyi olunca dışarı çıktık bayadir robot süpürge almak istiyordum aldım sonunda birde elektirkli supurgemide değiştirebilirsem tadından yenmeyecek😬 sonra tencerelerim tavalarim baya Kotu olmuştu onları da yeniledim baktım bugün esim ne dersem alıyor firsatti değerlendirdim ama ayaklarima kara sular indi🤣🤣

Hayırlı akşamlar kizlar bugün çok yorucu bir gün geçirdim hava iyi olunca dışarı çıktık bayadir robot süpürge almak istiyordum aldım sonunda birde elektirkli supurgemide değiştirebilirsem tadından yenmeyecek😬 sonra tencerelerim tavalarim baya Kotu olmuştu onları da yeniledim baktım bugün esim ne dersem alıyor firsatti değerlendirdim ama ayaklarima kara sular indi🤣🤣
güle güle kullan canım.

Eklentiler

• Screenshot_20220206-220318_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20220206-220318_Pedometer Step Counter.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 29
Güle güle kullan canım hayırlı olsun

Bugün ki menüm

10:00
1,5 kk peynir
Patates kızartması
1 bardak çay

19:00( dışarda yedik)
1 antrikot (150 Gr kadwr)
2 köfte
2 kanat
1 bardak ayran

Su:1.5 lt

AdimEki Görüntüle 3001967

Sayılan adım bu ama daha fazlasıni attığıma eminim😬bebek arabasini sürerken saymıyor kendileri

fesang fesang Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
afiyet olsun kuzum. akşam aslında etin yanına güzel bir yeşil salata ekleseydin güzel olurdu.

Back
X