Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan Elhan abla cok az beslenip sonra yemeye başlayınca elbette birden gitmez, aksine arti bile gelebilirdin ama sen masallah 100 gr eksi bile gelmişsin. Şuan senin kilonda zaten bunun olmasi normal. Diger yandan okul basliyor belki soru hazirlaken yoruldun, sporu arttirdiysan kas şişliği olur. Herşey olabilir. Ne yemeni azalt ne çok arttir. Karbonsuz olarak doyana kadar ogunlerinde yemelisin okulda basladi halsiz kalma

Seni her zaman desteklerim canım sonuç vereceğine de inancım sonsuz. Ben ümitsiz vakayim. Üzülme bir yerden sonra tartı pes edecek bunu da biliyorum. Şımarıp durmasın çok pohpohladim onu yemek falan yok ona kusura bakmasın.
Yaa abla ac mi kalacaksin moralini bozma ❤❤❤❤

Elhan Elhan abla cok az beslenip sonra yemeye başlayınca elbette birden gitmez, aksine arti bile gelebilirdin ama sen masallah 100 gr eksi bile gelmişsin. Şuan senin kilonda zaten bunun olmasi normal. Diger yandan okul basliyor belki soru hazirlaken yoruldun, sporu arttirdiysan kas şişliği olur. Herşey olabilir. Ne yemeni azalt ne çok arttir. Karbonsuz olarak doyana kadar ogunlerinde yemelisin okulda basladi halsiz kalma
Bu hafta dananın kuyruğu kopacak. Bir süre proteini de azaltayim. Her şeyi düşündüm canım. Nerede hata yapıyorum bayağı kafa yordum.

Bu hafta dananın kuyruğu kopacak. Bir süre proteini de azaltayim. Her şeyi düşündüm canım. Nerede hata yapıyorum bayağı kafa yordum.
Hocam şok diyetleri yapmıyorsun demi,proteinlrride çok azaltma sakın karbonhidratı azaktsan yeter zaten ekmek filanda yemiuorsun herhalde demi.

Hocam şok diyetleri yapmıyorsun demi,proteinlrride çok azaltma sakın karbonhidratı azaktsan yeter zaten ekmek filanda yemiuorsun herhalde demi.
Yok canım şok diyet yapmıyorum. Ekmeği de beslenme şeklim değişsin diye son zamanlarda ekledim. Bir dilim bazen iki. Tam tahıllı o da.

Aynen canım azar azar sağlıklı gitmesi en güzeli. Ben geçen hafta 3.5 kilo verdim ama noldu wc sıkıntısı var çok yoğun ve akşam gözüm döndü kısır yedim. Haftada en fazla 1 kilo verilmeli. Kendini aç bırakmadan yapınca saldirmiyorsun da
Karatay iyi gelmisti bir ara. Onun 3 ogununu deneyebilirim. Ya da becerebilirsem 2 ogun. Hey masallah canim 3,5 kilo 🧿

Bende insulin direnci vardi. Gecen sene kahvalti, 2 ara öğün, erken akşam yemeği yiyerek hizli kg verdim ve insulini yendim. Yakinda şekersiz beslenmeye gecmeyi planlıyorum şu doğumgünü telaşını atlatinca.
Masallah canim. Ne guzel yapmissin.

Back
X