Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Her zaman soylerim ben yaptiysam herkes yapabilir. Donem donem insan bir çıkmaza girer kendini yemeye kaptirir. Sorunlar cozulecek sanarsin. Yada benim yaptigim gibi düşünmemek için yersin. Ama ne sorunlar çözülür ne de kg vermen devam edebilir birde kg sorunu eklenir. Sporu arttirabilirsen yemeyede dikkat edersen takir takir gider kilolar. Buyuk hedefler koyma. Ayda 3 kg de mesela 3 ayda 9 kg demek
Annelik izninden ise geri dondum o mu stres yspti acaba bende.
Hedefim cok yuksek de degil de iste gitmeyince veya arti gelince cok moral bozuyor. Aslinda dusuk glikemik indeksli diyetisyen listem de var gecen hafta aldim

Canım ekmeğin çok fazla onu mutlaka azalt. afiyet olsun

O kadar meyveyi nasıl yedin ya ben hiç sevmiyorum gerçi. Yarın yeni bir gün daha güzel bir menü bekliyorum canım ❤️ afiyet olsun
Sagol canim. Ne bulduys yedim cok fenaydi ya 🥲 digru yeni bir gun basladi

Biliyorum canim zaten kilo vermenin durup artisa gecme sebebim fazla azaltmaktan oluyor hep

Iste herkesin yedigi kendine fazla geliyor bak bana gore de birkac kasik kisir zararsiz

Tatlim arada sutlu kahve yaninda dusuk kalorili bir ara yapsan bu kadar saldirmazsin gun icinde 6 saat aclik insulin varsa saldirma sbeebi zaten

Ben de yarin sabah okul var ama gozumde uyku yok :KK43:
Diyetisyenimin yazdigina uymayi mi denesem v karatay mi yapsam? Yoksa kan grubuma gore mi beslensrm? Off nilemedim canim bi yol goster.

Afiyet olsun canim ♥️
Cumartesi menunu yazmayi unutma bekliyoruz

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun kaptanim ♥️

Afiyet olsun canim ♥️
Kahvaltin azmis canim saat 6 ya kadar bir ara ogun yapmış olsaydin bu kadar saldırmazdin
Bugunden itibaren daha guzel menuler bekliyoruz🤗🤗

Cook gecmis olun canim 😔😔
Insallah kaptancim 🙏

Gayet normal bir anda alıveriyoruz işte.

Cumartesi az yedim pazar etkisini gösterdi,pazarda kahvaltıda biraz aştım sanki çok değil gerçide.

:KK200:

Spor gayet iyi olmuş kahvaltıda siöit biraz fazlamı olmuş.
Oyle oldu ne yazik ki bi anda geldiler.

Ekmeğide yemek lazım aslında ods doğtu olan ekmekmiş tahıllı yyorsan süper zaten.
D vitamini takviyem var hafta boyunca bir de onu içeyim. Ekmek ince bir dilim devam ederim. Kabızlık sorununa iyi geliyor.
Her şey için çok teşekkür ederim canım. Takımın bu yönü benim avantajım. Ümitleri boşa cikarmaktan korkuyorum.:oops:

Elhan Elhan niye moralsizsin bitanem? Profiline yazdığını kaçırdım. Eksi gelmişsin işte, her gün yarım kilo veremeyiz ki
Kendime küstüm demiştim canim. İki haftadır yapıştı kaldı. Doğru şekilde beslendigim halde gitmemesine kafayı taktım azıcık. Toparlarim kendimi. Daha fazla değil 300-500 olabilirdi. Belki cumaya düzene girer bekleyeceğiz bakalım.

D vitamini takviyem var hafta boyunca bir de onu içeyim. Ekmek ince bir dilim devam ederim. Kabızlık sorununa iyi geliyor.
Her şey için çok teşekkür ederim canım. Takımın bu yönü benim avantajım. Ümitleri boşa cikarmaktan korkuyorum.:oops:
D vitamini bende alıyordum dr kesti tahlilde fazla çıkmıştı,lor peyniri yiyorum genelde üzerinede çörek otu serpiyorum oda iyi oluyor.
Kabızlık içinde 2 bardak sıcak suyun içine 2 tatlı kaşığı rezene atıp hafif demleniyor istersen içine hibuskus yada limon dilimi atııyor limon atıyorum içine rezenenin kokusunu bastırıyor biraz.Sbah akşam aç karnına içiliyor 1 hafta içip 1 hafta ara veriyorsun onu içiyorum şimdi braz faydası olur gibi sanki.

Biliyorsun ama çocuk değilsin ki bi kase çorba içilmez mi bulantı da olsa limonla bi parça ekmekle içmem lazım ya da arada bi kase yoğurt yemelisin. Üzüldüm valla dikkat et serum ne yapacak ki serum gıda takviyesi değil besleyici değeri yok kaybettiğin suyu elektrolitleri yerine koymak için. Bak sonrasında yine bisey yememişsin.😔😔😔
Başka yapsa aynı cümleyi kurardım ..ama inanın söylemek kadar yaşamak kolay değil, mutfağa girdiğim an miydem bulanmaya başlıyor ..

6 şubat menüsü
11:00
2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin

18:00
1 kase tarhana çorbası 1 kase haşlama 4 kaşık pilav üstüne 1 kaşık nohut

22:00 türk kahvesi bir dilim kabak tatlısı tahinli🙈
Afiyet olsun canım. ♥️
Afiyet olsun harikasın. ♥️ Ayaklarına sağlık. 👏
Bugunku menum
12:00- yagda 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, 2 dilim peynir
18:00- evde ne varsa yedim( cocuklarin krakeri, cubuk kraker, 2-3 dilim ekmek ustune recel, 1 kase yogurt, 1 nar, 3 mandaliba, 2 portakal - bunlar aklima gelenler.

Su:2 lt
Spir: sabahtan 15 dklik videoyu yapmistim
4373 adim
Cordelia Cordelia fesang fesang Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun. ♥️ Ayaklarına ve sağlık. 👏
Kimsecikler yok diye yanlışlikla spor sayfasini temizlemiş in🤣🤣
🤣🤣🤣
Sonunda acillik oldum bugün
yemeye yemeye . Serum takviyesi aldım kızlar Spor yapamadım malasef 😓

menüm sabah 2 dilim ekmek az Peynir
Öğleden sonra bir şişe serum 😬
Zipzip- Zipzip- fesang fesang Cordelia Cordelia
Çok geçmiş olsun? Test yapıldı mı?
Günaydın kızlar💕
Günaydın kinoaprensesim ♥️
Hafta sonu artı olmamak çok güzel. Cumaya eksiye döner.
Günaydın herkese :KK68::KK68::KK68:
Günaydın tatlım. ♥️🤗
Pazartesi bildirimi
Eki Görüntüle 3002100
Cuma 65.8
Pazartesi 65.7
Fark -100
Yiyerek de olmadı :işsiz::KK14::KK51:
Ooo harika şimdi 4 gün dikkat ediyoruz hoop cuma 64 küsür. 🙏🤩
Kilo bildirimim
Pazartesileri bana birşey oluyor 😐
Cuma 81.9
Pazartesi 82.5
+ 600 🙁
WC Sorunum var ayrıca bebeğim ateşliydi 4 te uyandık ben bı bardak su içtim unutup 😶
Cumaya eksi gelirsin canım. Cumaya kadar dikkat et canım. 🤩♥️
Günaydınlar hanımlar söz verdiğim gibi börekten sadece 1 küçük dilim yedim o kadar,cumartesi pek bişi yememiştim.
Dün sabah tartıldım 59.50 geldim şaşırdım tabi,dün kahvaltıda azıcık kaçırdım böreği yemiştim akşamda az yedim aslında ama gene iyiyim yani.
Harikasın. 5 Lee gelmiş. 🧿🧿🧿👏👏👏♥️♥️♥️
🌫️🌪️🌧️günaydın herkeseee 🌧️🌪️🌫️
Günaydın Simayım. ♥️🤩
Herkese gunaydin
Cuma:62
Pazartesi:61
Giden:1kg
Zipzip- Zipzip-
@Kinoalihatun
Muhteşem. ♥️🤩♥️🤩🧿🧿🧿🧿🧿
Sabah tartildim oglumu okula birakip geldim 200g daha inmis . Ama hala artiyim wcden sanirsam +350 :confused: @60kiloyum Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Cumaya eksi gelmek için çok dikkat et canım. 🤗
Gunaydinnnnnnnnn :KK68:
Günaydın eppekkkk. 😘♥️
Cuma 65,6
Pazartesi 66,3
:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Nasıl ???? 😭😭😭😭😭
Günaydın güzeller 😊😊
66.3 geldim
Cuma.66.2ydim regl oldum ondan mıdır bilmem +100
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Cumaya eksi gelir canım. 😘♥️
Günaydın. 🤗🌹
Seni her zaman desteklerim canım sonuç vereceğine de inancım sonsuz. Ben ümitsiz vakayim. Üzülme bir yerden sonra tartı pes edecek bunu da biliyorum. Şımarıp durmasın çok pohpohladim onu yemek falan yok ona kusura bakmasın.
Moral bozmak yok. Cuma çok guzel olacak. 💖💘
Kilom78.5 300 Gr kadar eksiyim sanirim
Harikasın. 🤗🤗🤗
Haftasonu çok yoğun geçti
Valla hiç dinlenemeden işe geldim
Hepinize güzel bir hafta diliyorum ❤️
Hafta sonu yoktun. Bu demektir bol kaçamak vardı. 🤔

Afiyet olsun canım. ♥️

Afiyet olsun harikasın. ♥️ Ayaklarına sağlık. 👏

Afiyet olsun. ♥️ Ayaklarına ve sağlık. 👏

🤣🤣🤣

Çok geçmiş olsun? Test yapıldı mı?

Günaydın kinoaprensesim ♥️

Hafta sonu artı olmamak çok güzel. Cumaya eksiye döner.

Günaydın tatlım. ♥️🤗

Ooo harika şimdi 4 gün dikkat ediyoruz hoop cuma 64 küsür. 🙏🤩

Cumaya eksi gelirsin canım. Cumaya kadar dikkat et canım. 🤩♥️

Harikasın. 5 Lee gelmiş. 🧿🧿🧿👏👏👏♥️♥️♥️

Günaydın Simayım. ♥️🤩

Muhteşem. ♥️🤩♥️🤩🧿🧿🧿🧿🧿

Cumaya eksi gelmek için çok dikkat et canım. 🤗

Günaydın eppekkkk. 😘♥️

Nasıl ???? 😭😭😭😭😭

Cumaya eksi gelir canım. 😘♥️

Günaydın. 🤗🌹

Moral bozmak yok. Cuma çok guzel olacak. 💖💘