Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

maşallah canım seninde eksin çok güzel cumaya sende güzel kilo vereceksin eminim :KK36:
Hep beraber verelim insallah cnm 😍😍😍
Tabi ben senden daha cok vereyim 😂😂😂😂
Afiyet olsun ablacim da az yemissin bence biraz artir yediklerini🥰

İnşallah 🙏
Eşim yemekte yoktu o yüzden ekstra bisey yapmadim cnm biraz kh agirlikli oldu
Evdede hic sebze vs. Kalmadi
kızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam :21::21::21:
Doğum günün kutlu mutlu olsun cnm 💐💐💐💐💐💐💐
İnşallah gecirecegin son kilolu doğum günün olsun 😁

Hep beraber verelim insallah cnm 😍😍😍
Tabi ben senden daha cok vereyim 😂😂😂😂

Eşim yemekte yoktu o yüzden ekstra bisey yapmadim cnm biraz kh agirlikli oldu
Evdede hic sebze vs. Kalmadi

Doğum günün kutlu mutlu olsun cnm 💐💐💐💐💐💐💐
İnşallah gecirecegin son kilolu doğum günün olsun 😁
canım benim çok teşekkür ederim :KK36::KK36::KK36:

sen beni geçemezsin geçemezsin geçemezsin:KK70::KK70::KK70::KK70:

doğru söylüyorsun. benim yüzüm çok zayıfladığı için sanırım daha verme diyorlar.
Olabilir canim. Ben de zayif yuz hayraniydir. Yuz yogalari var gunluk 2-3dk ile duzenli yapilinca gercekten harikalar yarariyor bi goz at istersen. Bende gidi var onun icin yapiyorum gercekten faydasini gordum.

kızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam :21::21::21:
hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşların olsun canım:KK200:

tatlı ve hamur işini yeme tarçınlı süt iç tatlı isteğini ve açlık isteğini bastırır bide su iç aç olduğunu hissettiğinde yemek yemek istediğinde hemen bir bardak su iç biraz bekle eminim açlığın geçecek çünkü gerçekten aç değilsin bukadar yemekten sonra inan bana:KK39:
Evet canım psikolojik olarak doymuyorum zaten haklısın
Bugün yarın gider etkisi :dua:
İnşallah bitanemmmm

Yeni yaşın kutlu olsun inşallah saglikla hedefine ulasacagin bir yıl olsun 😍

Nice mutlu senelere sara_28 sara_28
texteffect1644234602327.webp

Masallah cnm cok güzel eksi 😍😍😍
Bugün ayni eksimiz var
Cumaya işim baya zor olacak
Kilo farkindan dolayi daha fazla vermem lazim 😐

Kusura bakmayin cnm gelemedim
Gece uyuyamadim, sabah dalmışım biraz

Kilo bildirimi
Cuma 109.5
Bugün 108.3