Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydinnnn mutlu perşembeler 😁

Günaydın guzellikler 💞
Harfler cogaldi canim ders haricinde cok pratik yapiyoruz , kucugunde disleri beni oldurdu 3 gundur cok fena ne yiyor ne guluyor piskopatlasti iyice hemde hep abiye salca oluyor firsat bulup gelemedim :KK43: sari takima al kiz beni borek yiyip 60 a dusecegim :KK70:
Bizde de aynı sorun sabah 7 de kalkış 11/12 gibi uyuyorum.

Günaydın kizlar 💗

Hergun surdugumuz halde aksam bakiyorum meger ben hicbirsey yapmamisim :KK43:
Aman bizim evde aynı çocuklar küçük ne olursa olsun illa dağınık ya da kırıklı oluyor her gün 3 kere süpürge açıyorum.
Banane gitmicem desin kaldırayım :63:

Ah ah gençliğim aklıma geldi bende yapardım böyle sporlar yaşlandım artık :KK70:
:ukala: :ukala: :ukala: :ukala: :ukala:sen yaslandiysan ben öleyim o zaman 😑🤦

Günaydın guzellikler 💞

Bizde de aynı sorun sabah 7 de kalkış 11/12 gibi uyuyorum.

Aman bizim evde aynı çocuklar küçük ne olursa olsun illa dağınık ya da kırıklı oluyor her gün 3 kere süpürge açıyorum.

:ukala: :ukala: :ukala: :ukala: :ukala:sen yaslandiysan ben öleyim o zaman 😑🤦
:KK70: :KK70: :KK70:

Günaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm😭
Günaydın canım ❤️ Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Kendini üzme hastalık bu geçer gider 🌹
Canisi kilo vermeye baslamisim 18 6 aralikli oric uyguluyorum ama haftaya buyuk ihtimal ise baslayacagim nasil bir duzen kurarum suan bilmiyorum. Bir dunya yemek pasta tatli icindede nasil kilo verilir hic bilmiyorum🤣🤣 Bakigiz ama bu tartilma isi b9raz zor yaa cunku 5 45 de evden cikicam henuz sisim inmeden tartilmisnolucam bilemiyore neyse tek kilo vereyimde 🤭🤭 guncel kilo 69.100 geldim oda bir kupa kahve ve bir bardak su icmisdim 300 gr midemde vardir.
Hayırlı olsun 🥰

Günaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm😭
Geçmiş olsun canım. Kendini suçlama lütfen. Emin ol çocuğun için en iyisini yapıyorsundur. Çalışmak bizim için iyi bile oluyor. Şahsen evde olduğum dönemlerde işle güçle uğraşmaktan yine çocukla vakit geçiremiyorum. Ama çalışırken akşam eve gidince sadece mutfağı toplayıp yemek yapıyorum sonra çocuğumla hasret gideriyorum evde olduğum günlere göre daha kaliteli vakit geçirdiğimi düşünüyorum.

Mavi yavru kurtlarim toplanın yamacıma son gün plsnimizi aciklatiyorum💙💙💙

Son 1 günümüz kaldı disimiz sikacagimiz sabırla azimle heycanla yarına hazirlanacagimiz 🤩🤩 yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik mavislerim çok güzel bir hafta geçirdik 😊çok ama çok teşekkür ederim değer verip elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için 😘😘😘

Bugün ilk iş tartiliyor tartı ne diyor tabi burda rakibin karşında sakin aciklsmayin nazar değer 😁😁
Şayet tartimizdaki rakamdan tatmin olmadiysak özellikle ödem çayı yapalım ben Dukan birasindan çok memnunum tavsiye ederim.. 2,5 lt su içelim ve bugün son kez sıfır karbonhidratli bir gün geçirelim.
Akşamda sıvı alımıni mümkünse bı saatten sonra bırakalım ki yarın tartıya yansımasın😬

Benim tek endişem bu hafta bu kadar sıktigimiz için haftaya patlama diyeti delme gibi sıkıntılar yaşamak 😬valla @Filiz16 başkan bizi tefe koyar🤣
Unutmayın cuma diyeti sonlandirmiyoruz sadeca düzenli yemeye gecis yapicaz haftaya da sevdiğimiz bir arkadaşımızin kaptanlığı eşliğinde yarisicaz ona büyük haksızlık yapmış oluruz hem ben çok üzülürüm öyle bı durumda☹️

Benim gönlümde gösterdiğiniz emekle zaten kazandınız mavi kizlarim hepinizi çok seviyorum 💙💙💙💙😍😍
@Tutaste53
Amine Busra Amine Busra
@fantastikaaa
@Noisy Girl
@bluegreeneyes
@ekim2009
@Umutumut82
@Ytmz
Hem azimli hem naif 💙 haftaya patlama olmamali zaten. Dedigin gibi sadece bu haftalik birşey degilki bu 😌

Herkese günaydın :KK68:
Senin tavsiyen üzerine tartıldım :eek:
Ben şok :KK68: Yarın böyle giderse iyi yüzde ile geleceğim :KK71: @Ayyulduz
Muhteşem. ♥️🥰♥️🥰💋
Sarı takimdanda secebiliyormu😈
Kazen'i bile seçebilirsin. Tabi o ne der bilmiyorum
Günaydın. 💐🥀🌸🌼
Gunaydin sabah sabah nasil gaz :halay::halay:
Günaydın. 🌼🌸🥀💐
Gunaydinnnn mutlu perşembeler 😁
Günaydın artık mutlu oldu. 💐🥀🌸🌼
Bende istiyom ama kırmızı takımı :KK53:

Yok ya o zaman herkes birilerine devretmek ister 🤔

Bu konuda sakin olan erkek çok nadirdir heralde benim tavsiyem direk ehliyet kursunda öğren kafan karışmasın
Kırmızı kaptannn bakalım kim olacak?♥️

Ben evdeyim ama 4 yildir hasta 🤦🏻‍♀️alistim bende artik. Kendini suclama. Evde kala kala cocuklarinda bagisikligi düştü elbet hasta olcaklar. Geçmiş olsun canim

Bugünki menüm
11.00 1.5 dilim tb ekmek 2 dilim hellim domates salatalık1 sahanda maydanozlu yumurta 1 çatal bal
16.00 1 kupa form çayı
1 mandalina
19.00 1 kase haşlanmış et suyu 2 tane küçük etinden 4 kaşık bulgur pilavı domates salatalık ayran
Su 3 lt
SporEki Görüntüle 2924447 200 p Zipzip- Zipzip- @Ayyulduz Cordelia Cordelia

Dün ki menüm.
Sabah
Avuç içi kadar yumurtalı ekmek
1 kk Ezine peyniri
2 çubuk tel peynir
9 siyah zeytin
Domates
Sivri biber

15:00
1 avuç karışık kuruyemiş
1 kupa kahve

19:30
20-25 tane hamsi(küçük parmak kadardı boyları ve fırında yapıldı)

Bol salata

Su: 1,5 lt, 1 lt Dukan birasi,1 kupa detox çayı,1kupa slimplus çay

Eki Görüntüle 2924496

Zipzip- Zipzip- @Filiz16 Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kızlar

Back
X